У Києві викрили двох наркодилерів з «товаром» на 600 тис. грн (ФОТО)

Фігуранти займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів на території столиці

У Києві викрили двох наркодилерів з "товаром" на 600 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Повідомлено про підозру двом особам, які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність 31-річного киянина до збуту наркотичних засобів на території Києва. Також був встановлений його спільник, який виявився оптовим постачальником. Фігурант надавав на реалізацію значні партії наркотичних засобів іншим наркозбувачам. 

Під час чергового "оптового" збуту наркотиків зловмисники були затримані.

У ході проведених обшуків за місцями мешкання наркодилерів правоохоронці вилучили 280 пакунків та брекетів з розфасованими наркотичними засобами загальною масою понад 2 кг, предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти.

Зазначається, що вартість вилучених речовин становить близько 600 тис. грн. 

Фігурантам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. 


З нарколабораторії у Києві вилучено "товару" на 25 мільйонів гривень. Правоохоронці столичного метрополітену ліквідували нарколабораторію з "товаром" на 25 мільйонів гривень. Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик – мефедрон.

Провівши невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта, слідчі виявили у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотичного засобу та майже 30 кілограмів вже готової до збуту речовини.

Мільйон доларів на чорному ринку: СБУ виявила у Києві підпільний наркосклад. СБУ ліквідувала схему контрабандного ввезення до України сильнодійних речовин, що використовують для виробництва синтетичних наркотиків. Про це СБУ повідомляє у Телеграм. Під час обшуків у зловмисників виявлено більше 4-х тонн прекурсорів. Вартість вилученого на чорному ринку становить майже $1 млн.

Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками. Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися