В Дарницькому районі Києва в озері потонула людина

Подробиці розповіли рятувальники

У столиці водолази-рятувальники дістали із озера тіло людини. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася у Дарницькому районі Києва в суботу, 4 червня. Столичним рятувальникам повідомили, що на озері "Мартишів" людина зникла з поля зору. Водолази Аварійно-рятувального загону спеціального призначення знайшли потопельника на відстані 25 метрів від берега. Тіло 36-річного чоловіка дістали з озера з глибини десяти метрів та передали правоохоронцям. Обставини трагічного випадку встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко уточнив, що в Києві ворожі ракети завдали ударів по об'єктах залізничної інфраструктури.

В компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися