У передмісті Києва евакуювали мешканців: причини (ФОТО, ВІДЕО)

У житловому будинку на сходах невідомі підпалили покришку

У місті Вишгороді Київської області на проспекті Шевченка напередодні сталася надзвичайна подія - рятувальникам довелося евакуювати мешканців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Київській області.

Із задимленого під’їзду рятувальники евакуювали 84 людини, з них - 20 дітей.

“30 квітня о 18:00 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про займання на 18 поверсі 22-поверхового житлового будинку у місті Вишгороді на проспекті Шевченка”, - йдеться у повідомленні ДСНС.

На місце пожежі за підвищеним номером виклику вирушили рятувальники з восьми пожежно-рятувальних підрозділів та волонтери Загону швидкого реагування Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Прибувши на місце поді, рятувальники з'ясували, що на 18-му поверсі будинку горить автомобільна покришка. Горіння спричинило сильне задимлення сходової клітки з 10 по 22 поверхи.

Рятувальники евакуювали 84 особи, з них 20 дітей. Пожежу ліквідували о 18:54.

“До гасіння пожежі було залучено від ДСНС 12 одиниць техніки, 43 людини особового складу, дві одиниці техніки та п'ять осіб особового складу Загону швидкого реагування”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вранці 30 квітня у Києві був ускладнений рух на Кільцевій дорозі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з вантажівкою. Момент аварії показали в столичній патрульній поліції. 

Детальніше про причини та наслідки аварії читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися