Літня жінка заблукала в Києві: що з нею сталося (ФОТО)

Що сталося з жінкою в одному з районів столиці

У Києві патрульні поліцейські повернули додому 85-річну жінку, яка заблукала. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Києва. 

“Учора на лінію 112 зателефонувала небайдужа громадянка, яка повідомила, що виявила у Печерському районі жінку, яка заблукала. Патрульні швидко прибули на місце, де побачили розгублену громадянку, яка не орієнтувалася у місцевості та не могла згадати де її домівка”, - повідомили у патрульній поліції.

Інспектори запросили літню жінку до службового автомобіля, з'ясували, де вона проживає та відвезли додому.

“Дякуємо небайдужій громадянці, яка не лишилась осторонь чужої біди та повідомила про подію патрульних. Ми завжди поряд та готові допомогти”, - повідомили у поліції.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу, 8 травня, у Бучанському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода - є загиблі. 

У ДСНС Київщини розповіли: “8 травня о 10:30 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась у селі Святопетрівське. До місця події було направлено черговий караул 62-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишневе”.

Прибувши на місце пригоди рятувальники встановили, що ДТП сталась за участю двох вантажних та одного легкового автомобіля. Внаслідок зіткнення загинули 3 особи (один чоловік та дві жінки).

Також нагадаємо, що сьогодні окупаційні війська вчинили черговий масований обстріл. Які об'єкти було пошкоджено у Київській області, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися