5 полезных лайфхаков на новогодние праздники

К примеру, используйте замороженный виноград, чтобы держать белое вино охлажденным.

Новий рік - ідеальний час, щоб перегорнути нову сторінку, і,  навчитись чомусь новому. А для цього даємо вам кілька лайфхаків, які звільнять вам час і допоможуть гарно його провести.

1. Використовуйте заморожений виноград, щоб тримати біле вино охолодженим, замість того, щоб використовувати кубики льоду.

Щоб заморозити виноград, спочатку промийте його і дайте висохнути принаймні 15 хвилин. Потім покладіть його на аркуш вощеного паперу, деко для печива або тарілку і розкладіть, щоб виноградинки не торкалися один одного. Помістіть їх у морозильну камеру на чотири-п’ять годин — не дозволяйте їм замерзати занадто довго, інакше вони втратять частину свого смаку!

picture

2. Замість дієти просто встановіть межі їжі.

Не дивіться телевізор, не грайте з гаджетами і робіть перерву між їжею вночі бодай 12 годин. У вас менше шансів споживати зайві калорії.

3. Якщо ви відтворюєте музику на смартфоні та потребуєте збільшення гучності, просто помістіть телефон у пластиковий стаканчик для додаткового посилення звуку. Це дуже дешеве  ( взагалі безкоштовне) та просте рішення.

4.  Переверніть коробку з соком чи молоком , перш ніж наливати їх у склянку, щоб отвір був відвернений "до стелі".

5. Зробіть веселі скибочки лимона у формі квітки, щоб додати їх у воду та інші напої.

Просто тримайте лимон вертикально, відріжте за допомогою ножа для чищення шість шкірок навколо лимона, а потім розріжте горизонтально. Потім розкладіть скибочки в келихи!

picture

 



Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы первыми узнать о самых важных событиях!


Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться