875 протоколов за 3 месяца. Полицейские отчитались, как они следят за карантином в киевском метро.


Спершу умовляють натягнути маску, а злісним "антиковідникам" виписують адмінпротоколи.

 

Мобільні групи, сформовані з числа співробітників поліції та працівників воєнізованої охорони "Київській метрополітен" постійно патрулюють станції та переходи столичного метрополітену, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов зазначив, що із порушниками проводяться профілактичні бесіди, а у разі відмови пасажирів одягнути засоби індивідуального захисту, поліцейські складають відносно них адміністративні матеріали.

 

"Ми слідкуємо за тим, як пасажири київського метрополітену дотримуються карантинних обмежень. Із початку року на порушників складено 875 адміністративних матеріалів за частиною другою статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення".

 

Раніше "Коментарі" писали, що Віталій Кличко був обурений чергами на зупинках. "Навіщо штурмуєте машину?", - питав мер Києва. Він не розуміє, чому на зупинках громадського транспорту з'являються величезні черги з пасажирів, коли в місті введений локдаун.

 

https://kyiv.npu.gov.ua/news/novini/pravooxoronczi-prodovzhuyut-kontrolyuvati-dotrimannya-gromadyanami-karantinnix-obmezhen-u-stolichnij-pidzemczi/



Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы первыми узнать о самых важных событиях!


Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться