С начала вторжения РФ «скорые» Киева приняли более 400 вызовов из-за ранения в результате обстрелов оккупантов

Всего врачи приняли 16 500 вызовов с 24 февраля

Київські "швидкі" від початку повномасштабного вторгнення РФ прийняли понад 400 викликів до поранених внаслідок ворожих дій агресора. За цей час, рятуючи життя містян, один лікар та три водії "швидких" Києва також отримали поранення. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Ми нерідко та цілком справедливо говоримо, що працівники "екстренки" перебувають на передовій надання медичної допомоги. Та сьогодні вони працюють на передовій справжнього поля бою. І особисто я, коли чую сирену "швидкої", сьогодні думаю не лише про те, що комусь потрібна допомога, як це було в мирний час. Я думаю про те, що просто зараз справжні герої мчать до когось на порятунок та обов’язково встигнуть", – наголосив Поворозник.

Він також повідомив, що за час повномасштабного російського вторгнення київські "швидкі" прийняли понад 16 500 викликів. Серед них – понад 400 первинних викликів до поранених внаслідок ворожих дій окупанта. Також прийнято понад 800 міжлікарняних викликів, коли для збереження життя поранених необхідно швидко транспортувати їх із одного медзакладу в інший, аби їм надали кваліфіковану допомогу фахівці-медики певного профілю.

Як повідомляли "Коментарі", перший заступник голови КМДА Микола Поворозник закликав киян сплачувати житлово-комунальні послуги. За його словами, на разі комунальники продовжують працювати попри обстріли країни-агресора. Робітники забезпечують життєдіяльність міста і вони мають отримувати гідну заробітну плату.

 



Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы первыми узнать о самых важных событиях!


Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться