Кличко показав ситуацію в ковідному відділені дитячої лікарні (відео)

Лідер партії "Удар", мер Києва Віталій Кличко показав будні коронавірусного відділення в міській дитячій інфекційній лікарні. Відео з медзакладу він продемонстрував під час онлайн-брифінгу.

Кличко занепокоєний тим, що хвороба вражає дітей молодшого віку.

"Я вже говорив, що складнішим став перебіг хвороби в дітей. У стаціонарах медзакладів збільшилася кількість дітей, які потребують кисневої підтримки. Вчора я перевірив, як лікують пацієнтів у міській дитячій інфекційній лікарні. Нині в медзакладі 41 дитина, з них 5 - на кисневій підтримці, одна - в реанімації. Медики зазначають, якщо в першу хвилю до лікарні здебільшого потрапляли підлітки, наразі ж більшість пацієнтів – дошкільнята з більш складним перебігом хвороби та її наслідками", - зазначив лідер "Удару".

За словами медиків, посилені карантинні обмеження допомогли зменшити кількість пацієнтів у медичних закладах. Мер столиці закликав батьків берегти своїх дітей.

"Лікарі говорять, що запроваджені обмеження дають перші результати, але зазначають, що ситуація складна. Тому я звертаюся до всіх: бережіть своїх дітей. Якщо ми зупинили заняття у школах, то діти не повинні збиратися великими компаніями. Якщо ми закрили садки - не потрібно вести маленьких дітей на дитячі майданчики. Пояснюйте дітям правила безпеки, показуйте, як їх дотримуватися власним прикладом" - підсумував Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше мер Києва пояснив, для чого потрібен загальнонаціональний локдаун, і закликав уряд передати киянам ліжкомісця у відомчих медзакладах.



Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы первыми узнать о самых важных событиях!


Сергей

16 апреля 2021, 14:07

Показуху не надо устраивать , я видел в Киеве больницы никакого большого количества заболевших от барановируса нет . СМИ и политики врут чтобы больше проколоть напуганных людей и эти люди умерли в последствии от вакцины . Цель этой вакханалии барановируса это утилизация населения планеты Земля .

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться