Киянам розповіли де недорого купити брендовий одяг

Жителям Києва розповіли про 10 популярних секонд-хендів

Пандемія сильно вдарила по гаманцях, але купувати одяг все одно доводиться. Ціни в брендових магазинах викликають величезну кількість запитань, тому кияни, які стежать за своїми грошима, шукають одяг від європейських виробників у доступних місцях. Про 10 київських секонд-хендів розповів портал "My-Kiev.com".

"Баул" - це ціла мережа магазинів у Києві. Асортимент оновлюється раз на тиждень й саме у дні завезення у магазинах збираються величезні черги, оскільки там можна знайти велику кількість брендових речей за доступними цінами. Магазини "Баул" можна знайти за такими адресами: вул. О.Єфремова 1-а, Оболонський проспект 52, пр-т Григоренко 32-д, вул. О.Вербицького 32, пр-т Л.Курбаса 6-г, вул. Маяковського 72/2.

Ряди з секонд-хендом на Шулявці. Зараз речі продаються в супермаркеті, який розташувався в "Більшовику". Цінова політика різна: від речей за 40 грн, до дорогих брендових речей. Покупці хвалять брендові сумки й сукні, які їм вдалося придбати в секонді за хорошими цінами. Адреса: проспект Перемоги, 49/2.

Ще одна популярна мережа секонд-хендів в Києві "Пакунок". У магазинах продається одяг, взуття, аксесуари, дитячі іграшки та текстиль. В секондах цієї мережі можна знайти хороші брендові речі європейських марок, наприклад, джинси Levi's. Одяг везуть з Італії, Німеччини та Австрії. Магазини працюють на проспекті Леся Курбаса, 19-А, вулиці Попудренка, 65 і вулиці Миколи Закревського, 22т.

Один з найулюбленіших секондів серед киян - це секонд-хенд на станції метро Лісова. На його місці свого часу був "дикий" ринок. Речі тут не розвішані на плічках, а лежать прямо на столах. Вибір одягу та аксесуарів великий. Ціни дуже дешеві. Можна, наприклад, купити футболку за 10 гривень. Тут можна знайти цікаві сумочки, жіночі капелюшки, взуття. Даний секонд став найкращим блошиним ринком Європи за версією Vogue.

На ринку Героїв Дніпра розмістився ще один секонд-хенд. Речі тут лежать на полицях і розвішані на вішалках. Тут ви знайдете великий вибір верхнього одягу, суконь, спідниць, футболок, майок. Також хороший вибір взуття та аксесуарів: пояса, сумки. Можна також придбати й постільну білизну.

Секонд на Мінському ринку не славиться особливо дешевими речами. Однак тут можна знайти хорошу верхній одяг і взуття. Великий вибір суконь, блуз, штанів, футболок. Є чоловічий відділ і дитячий відділ.

Біля універмагу "Україна" знаходиться ще один секонд. Одяг в наметах: є акуратно розвішані моделі, а є і завали речей на столах. Ціни на речі встановлюються в залежності від секції, в якій вони лежать. Тут великий вибір вантажних речей. Також зустрічаються вечірні сукні для жінок і костюми для чоловіків. Багато цікавих аксесуарів: головні убори, шийні хустки. Продають взуття. Є відділи з дитячим одягом. Адреса: вул. Жилянська 148, ринок "Сіріус".

Ще одна велика мережа магазинів секонд-хенду по всій Україні "Humana". У Humana немає завалів речей, брудного одягу або поганих запахів. Одяг тут висить на вішалках, розсортувати за розмірами. Продаються якісні речі. Краще приходити в перші дні завезення, коли є з чого вибрати. Але в ці дні ціни на речі та взуття зависокі, як для речей б/у. нове завезення відбувається раз на місяць. Після цього з'являються знижки на товари: від 10 до 50%.

"Економ-клас" - мережа магазинів секонд-хенду по всій Україні. Також досить пристойне місце. У дні завезення нових речей на вході в магазини вишиковуються черги з покупців. Товар оновлюється щотижня. Ціни за речі залежать від ваги товару. У магазинах великий вибір блузок, сорочок, майок, суконь, шортів. Також є дитячий одяг.

Один з найцікавіших секондів Києва - "Шмотка". Той випадок, коли секонд виглядає, як звичайний магазин - весь одяг тут відсортована за кольорами, розмірами та висить акуратно на вішалках. У "Шмотці" можна знайти модні реглани, сумки. Великий вибір футболок, майок, штанів та спідниць. Ще одна фішка магазину - тут продають книги й журнали англійською мовою. Адреса: вул. Фрунзе, 126/2, Дорогожицька вулиця, 13.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися