Куди піти з дитиною цими вихідними: найцікавіші події Києва

Зібрали найцікавіші дитячі події, які відбудуться у Києві цими вихідними, 24 і 25 червня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися, не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші дитячі події, які відбудуться на цих вихідних у Києві: вистави, шоу, майстер-класи, квести та екскурсії.  

Обирайте, куди піти з дитиною в Києві цими вихідними, 24 та 25 червня, та не нудьгуйте вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Дитяча програма фестивалю "Книжковий Арсенал"

Програма для та про дітей і підлітків - це безпечний дружній простір для спілкування, читання та обговорення дитячих книг та історій, які пишуться і видаються в часи війни. Книжки, гарні тексти можуть допомогти розпочати розмову на складні теми, дібрати потрібний тон, відрефлексувати травматичний досвід, зрозуміти та пережити його. Відкриваючи перед нами можливості, які не мають меж, книжки здатні занурити нас і наших дітей в інші часи, країни, світи, де ми всі можемо відчути себе безпечно і далеко від війни.

Коли: 24-25 червня, о 10:00

Де: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12

Вартість: 100 грн

Придбати квиток та подробиці за посиланням 


Змагання зі спідкубінгу

Під час заходу ви не лише дізнаєтесь, що таке насправді кубик Рубіка, а ще зможете спробувати встановити рекорд з швидкого складання головоломки. З 2004 року фанати спідкубінгу по всьому світу беруть участь в офіційних змаганнях, які проводяться тепер і в Україні. Буде цікаво не лише дітям, а й дорослим. 

Коли: 24 червня, о 10:00

Де: ТЦ Gorodok Gallery, пр-т Степана Бандери, 23

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Пригоди Батискафчика та Морського Коника 

Українській мультфільм "Пригоди Батискафчика та Морського Коника" підіймає питання захисту навколишнього середовища. Головні герої - Батискафчик та Морський Коник - дбають про свою лагуну та рятують маленьку черепашку. Вона опинилася в біді через недбале ставлення людей до природи. Тривалість мультфільму - 26 хвилин, рекомендований вік - від 4 років.

Коли: 24 червня о 11:00 та о 13:00, 25 червня о 13:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 200 грн

Придбати квиток можно за посиланням 


Майстер-клас "Стародавні настільні ігри"

Історичний музей запрошує поринути в цікавий світ давніх настільних ігор та трішки розважитися. Різноманітні ігри супроводжували людину з давніх-давен. Деякі з них збереглися до наших днів і нині є досить популярними. Коли вперше зʼявилися ігри на території сучасної України? За якими правилами грали давні люди? Учасники дізнаються відповіді на ці та багато інших запитань, а також випробують власні сили в давньоруській настільній грі "Млин". Переможці - отримають винагороду. Майстер-клас розрахований на дітей 6–16 років.

Коли: 24 червня, о 12:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 100 грн

Подробиці та порядок реєстрації за посиланням 


Вистава "Троє поросят" 

Вистава за мотивами однойменної казки. В сюжеті троє братів, троє поросят, які цілими днями грали, співали, жартували. І ось, літо підходить до кінця і кожний з братів вирішив побудувати собі хатинки на зиму. Старші брати нашвидку зробили собі домівки, а молодший вирішив будувати міцний будинок з цегли. Довго потішалися над ним старші брати. Але коли прийшла біда і голодний Вовк намагався дістатися і з’їсти поросят, все одразу змінилось. 

Коли: 24 червня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Мюзикл "Пригоди Гекльберрі Фіна"

Це весела музична вистава, створена за мотивами одного з найвідоміших творів американського письменника Марка Твена. Це історія про хлопчика, якому доводилося бродяжити, поневірятися по добрих людях, переховуючись від переслідувань батька, і визволяти з небезпеки свого приятеля – темношкірого Джима. Мандруючи річкою Міссісіпі з головними героями у пошуках кращого життя, глядачі поринуть до світу їх захоплюючих пригод та вигадок. Подія буде цікава дітям молодшого та середнього шкільного віку.

Коли: 25 червня, о 12:00

Де: Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва), вул. Межигірська, 2

Вартість: від 150 грн

Придбати квиток можна за посиланням 


Вистава "Як левеня і черепаха співаали пісню"

"Неймовірні пригоди в Африці", втілені на сцені постановниками і акторами Театру "Божа коровка", будуть особливо цікаві дітям у віці від 4 до 10 років. Проте історія справжньої дружби і того, як у ній всім допомагає добра пісня - сподобається й іншим членам сім'ї.

Коли: 25 червня, о 17:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 грн

Придбати квиток можна за посиланням



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися