Куди піти у Києві з дитиною: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші дитячі події, які відбудуться у Києві цими вихідними, 1 та 2 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися, не дивлячись ні на що. Портал "Коментарі" зібрав найцікавіші дитячі події, які відбудуться на цих вихідних у Києві: вистави, шоу, майстер-класи, квести та екскурсії. 

Обирайте, куди піти з дитиною в Києві цими вихідними, 1 та 2 липня та не нудьгуйте вдома. Але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки. 


Picnic на Арт-завод Платформа

Організатори готують усе, щоб ви видихнули на день і відпочили, перезавантажились, отримали теплі та приємні емоції, щоб ще більше допомагати. На фестивалі Picnic на вас чекатиме затишна лаунж-зона поміж каштанів з диванчиками та гамаками; весь день кіно під відкритим небом; добірна їжа на гастро-локації Вхід 6, street-food та bbq; інструмельна музика на камерній сцені та виступи сучасних українських виконавців та ще дуже багато всього цікавого. Для дітей підготували спеціальну зону з великим батутним комплексом, майданчиком та насиченою шоу-програмою. Також тут є спортивна зона, на якій і водний футбол, і фітнес, і баскетбол, мега дженга, кікер, аерохокей.

Коли: 1 та 2 липня, о 11:00

Де: Арт-завод Платформа, 

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Майстер-клас "Малюнок на склі"

Цей майстер-клас під силу кожному. Потрібно лише трохи терпіння і бажання. І звичайна скляна поверхня у ваших руках під магією пензля й фантазії легко перетвориться на кольорову казку. Кожен учасник забере свою роботу, та зможе прикрасити свій дім або ж подарувати рідним. Майстер-клас розрахований на дітей 8–15 років.

Коли: 1 липня, о 15:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 250 грн

Подробиці за посиланням 


Майстер-клас з графіки

"Розповідь про місто" – це творча майстерня для дітей, під час якої можна буде створити власний твір у техніці трафарету. Художні та композиційні прийоми підглянемо у відомого сучасного графіка Павла Макова. Перед творчою частиною поговоримо про виставку "Фонтан виснаження" і про те, як на нас впливають різні міста та місця.

Техніку трафарету нескладно комбінувати з іншими, тож ви можете прихопити з собою ті матеріали, з якими вам приємно та цікаво працювати (кольорові олівці, ручки, фломастери абощо).

Коли: 1 липня, о 14:00

Де: Музей Ханенків, вул. Терещенківська, 15-17

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Дуже невихований кіт"

Невихований кіт - біда у господарстві. Наш герой живе на фермі як король - не звертає уваги на інших та не шанує їх. Одного разу мешканці ферми вирішили провчити невихованого кота. Що ж з того вийде? Цн дитяча розвиваюча вистава. Історія про повагу та дружбу. Про те, як і чому важливо поважати інших. Рекомендований вік: від 3 років

Коли: 1 та 2 липня, о 14:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Мама для мамонтенятка"

На глядача чекає неймовірна хвилююча історія про маленьке Мамонтеня, яке прокинулося посеред криг на Північному полюсі і відправилося шукати маму. Старий Морж розповідає про мамонтів без шерсті, що живуть у далекій Африці, тож саме туди подається малюк. Постановка створена з урахуванням вікових особливостей дітей, тому батьки можуть бути впевнені, що обрали чудовий спосіб для творчого розвитку своєї дитини.

Коли: 1 липня, о 11:00

Де: Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


Дракоша та зникла зоря 

Одне з фірмових інтерактивних шоу Київського планетарію з оглядом в усі 360! Освітньо-розважальна казка познайомить маленьких глядачів з усіма сузір’ями північної півкулі нашого неба. Ви підете в подорож разом з маленьким Дракошей, загубився в космосі через зникнення Полярної зірки. Але на допомогу прийдуть його вірні друзі, і разом вони повернуть найяскравіший орієнтир нічного неба на місце, перемігши небезпечну Чорну діру.

Коли: 1 та 2 липня, о 12:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Ілюзійне шоу для дітей "Весела магія"

У захоплюючій шоу-програмі професійного фокусника-ілюзіоніста велика кількість оригінальних та смішних фокусів, які викликають у дітей справжнє захоплення. Ілюзійне шоу – це ще й справжній урок Чарівництва! Фокусник не тільки здивує, заінтригує, але й навчить маленьких глядачів основам спритності рук, що напевно надихне вашого юного Чарівника. Діти побачать літаючий стіл, кролика з повітряної кулі, появу голуба з вогню та багато інших несподіваних перетворень.

Коли: 1 липня, о 11:00 та 13:00

Де: Мала сцена Театру BEAT, вул. Дегтярівська, 5

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися