Відпочинок біля води: огляд пляжних комплексів з басейном у Києві

Огляд цікавих пляжних комплексів із басейном Києва

Проведіть свій вікенд біля відкритих басейнів Києва. Від мальовничих пейзажів до сучасного дизайну, від сімейного відпочинку до активного плавання - вам вдасться знайти басейн, який задовольнить усі ваші потреби.

"Коментарі" зібрали варіанти відпочинку біля басейну, де ви зможете розслабитися та насолодитися літніми днями.

Дніпровська Рів'єра

отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Тут є басейн, двоповерховий ресторан з терасою, з якої відкривається краєвид на Дніпро. Для дітей є окремий майданчик з гірками та басейном з м'яких куль. У вихідні працює дитяча анімація. При повітряній тривозі комплекс продовжує працювати, укриття немає.

Адреса: вул. Лютнева, 58-К, острів Жуків

Години роботи: з 10:00 до 22:00

Вартість у будні дні:

Шезлонг у Дніпра: 400 грн
Шезлонг біля басейну: 400 грн
Ліжко у Дніпра: 1000 грн
Ліжко біля басейну: 1000 грн
Бунгало біля Дніпра: 1500 грн
Бунгало біля басейну: 1500 грн
Вартість рушника: 100 грн

Вартість у вихідні:

Шезлонг у Дніпра: 500 грн
Шезлонг біля басейну: 500 грн
Ліжко у Дніпра: 1200 грн
Ліжко біля басейну: 1200 грн
Бунгало біля Дніпра: 2000 грн
Бунгало біля басейну: 2000 грн
Вартість рушника: 100 грн

Контакти за посиланням


TSARSKY CITY RESORT

 отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Для літнього відпочинку комплекс має просторий відкритий майданчик з басейном та джакузі, лежаками та баром, зоною відпочинку та роботи. На території аква-лаунжа є великий професійний басейн для плавання, джакузі та джакузі на затишний майданчик у стилі джунглів. Для дітей є два маленькі джакузі та за бажанням батьків тренування з плавання від фахівців клубу. Крім басейнів для гостей є парк саун з хамамом, соляною кімнатою, римською сауною, лазнею та парною – це все у вільному доступі для членів клубу. Також є зона ресторану та бару. На території клубу є укриття, тож у разі повітряної тривоги ви можете туди пройти.

Адреса: вул. Старонаводницька, 13Б

Години роботи: щоденно з 08:00 до 22:00

Вартість: 3500 грн на день за рекомендацією члена клубу

Контакти за посиланням


Пірс 39

 отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Це зона відпочинку у форматі "міський пляж" з басейнами просто неба і баром. Сюди можна приходити всією родиною: для дітей є окремий басейн із аквагіркогю. Основний басейн довжиною 25 метрів, тож у будні з 8:00 до 11:00 він працює як спортивний.

Адреса: пр. Глушкова, 1

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 19:00, вихідні та свята з 09:00 до 19:00

Вартість:

- пн – пт діти (до 120 см) – 60 грн/год, дорослі – 120 грн/год; - вихідні та святкові дні діти (до 120 см) – 90 грн/год, дорослі – 180 грн/год; вихідні та святкові дні.

- Діти до 1 року – безкоштовно

- у вартість відвідування включено користування шезлонгами, оренда рушника 50 грн., але можна і зі своїм.

Контакти за посиланням


Sungrilla Secret Beach

отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Місце, де можна відпочити від міського шуму, залишаючись у центрі Подолу. Тут є два басейни – великий для дорослих та маленький для дітей, тераса з видом на Дніпро та Loft-бар з кухнею. На вас чекає смачна їжа, пляжний відпочинок, chill-музика та відчуття легкості у ці складні часи. На території комплексу укриття немає, але у разі повітряної тривоги можна пройти у бомбосховищі на території елеватора.

Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 10

Години роботи: пн-чт з 10:00 до 20:00, пт-нд з 10:00 до 22:00

Вартість: шезлонг пн-чт 400 грн/пт-нд 500 грн; ліжко пн-чт 900 грн/пт-нд 1200 грн; бунгало пн-чт 1500 грн/пт-нд 2000 грн

Контакти за посиланням


Sky Family Park

отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Тут для вас є величезний басейн, фудкорт та лаунж-зона. Під час повітряної тривоги парк продовжує свою роботу, а ви можете пройти в укриття у ТРЦ Sky Mall.

Адреса: пр-т Романа Шухевича, 2, біля ТРЦ SkyMall

Години роботи: з 10:00 до 20:00

Вартість: вхід у басейн у будні – 250 грн., вихідні – 300 грн. Плата за шезлонг окрема – 150 грн.

Контакти за посиланням


VitaPark Борисфен

отдых у воды, отдых с бассейном, бассейн киев

Готель розташований прямо на березі Дніпра всього за 15 хвилин від центру Києва в зеленій зоні Парку "Муромець". У зоні відпочинку з басейном є шезлонги, бар з різноманітними коктейлями, ресторан, а також тераса, де можна скуштувати страви європейської кухні та мангал-меню. Для дітей тут облаштували майданчик із лабіринтом, гіркою, гойдалками та окремим дитячим басейном. Також є паркінг на території готелю на 18 місць і функціонує укриття.

Адреса: вул. Тепловозна, 18Д, парк "Муромець"

Години роботи: щодня

Вартість:

- будні – 350 грн., діти 6-13 років – 175 грн., діти до 6 років безкоштовно (при обов'язковому пред'явленні будь-якого документа, що підтверджує вік дитини), без надання шезлонгу

- святкові та вихідні дні – 450 грн, діти 6-13 років – 225 грн, діти до 6 років безкоштовно (при обов'язковому пред'явленні будь-якого документа, що підтверджує вік дитини), без надання шезлонгу

- оренда альтанки (для двох 1 дитина віком до 5 років включно): будні дні – 800 грн; вихідні та святкові дні – 1000 грн. Додаткове місце 350 грн. будні/450 вихідні.

- для гостей, які проживають у готелі – відпочинок на території пляжного комплексу включений у вартість проживання. Скористатися басейном можна за наявності вільних шезлонгів. Мiсце для вiдпочинку в саду за додаткову плату. Запорука за рушник – 150 грн.

Контакти за посиланням



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися