Вихідні у Києві: чим зайняти дитину 17-18 червня

У Києві цими вихідними відбудуться заходи, які можуть сподобатися вашим дітям

Повномасштабня війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися, не дивлячись ні на що. Портал "Коментарі" зібрав найцікавіші дитячі події, які відбудуться на цих вихідних у Києві: вистави, шоу, майстер-класи, квести та екскурсії. Обирайте, куди піти з дитиною в Києві цими вихідними та не нудьгуйте вдома. Але слідкуйте за повітряними тривогами та слідуйте правилам безпеки. 

Куди піти з дитиною в Києві на вихідних 17 та 18 червня:

Майстер-клас з виготовлення морозива "Літо. Канікули. Щастя"

Під час заняття діти виготовлять три види морозива - снікерс, полуничне та апельсиновий сорбер. Після поласують власноруч зробленим десертом та цікаво проведуть час.  

Коли: 17 червня, о 10:00

Де: вул. Хрещатик, 46 б

Вартість: від 400 грн

Запис та подробиці за посиланням 

Малюємо плакати в київському хабі

Тут діти зможуть навчитися летерингу — мистецтву малювання, в якому літери не пишуть, а малюють та поєднають цю навичку з ілюстраціями та створять власні плакати. Заняття триватиме 2 години та підійде для дітей віком від 7 до 13 років. Проводить його ілюстраторка Ірина Вале. Ірина з 2016 року працює на фрилансі, веде блог про малювання та є співавторкою ілюстраторського подкасту "Люстра". Організатори для заняття надають всі необхідні матеріали.

Коли: 17 червня, о 10:00

Де: Veteran Hub, вул. Верхній Вал, 2а

Вартість: безкоштовно

Попередня реєстрація та всі подробиці за посиланням 

Вистава "Була у зайчика хатинка"

Весна. Природа оживає, зеленіє, все навкруги наповнюється фарбами. Але у головного персонажа вистави Лисички - немає приводу для щастя. Теплі сонячні промені розтопили її крижаний палац, від якого залишилась лише калюжа. Тому хитра Лисиця проситься пожити до свого сусіда - Зайчика, та згодом виганяє його з власної хатки. На допомогу до Зайчика поспішають його друзі — Вовк, Ведмідь та Бик. Буде цікаво дізнатися чим же закінчиться ця ісорія.

Коли: 17-18 червня, о 11:00 та о 13:00

Де: Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1

Вартість: 100 грн

Придбати квитки можна за посиланням 

Квест для дітей "Таємниці града Кия"

Дітей чекає захопливий квест, завдяки якому вони зможуть помандрувати на 1000 років назад та завітати до стародавнього Києва. Учасники заходу дізнаються, де був Княжий град, височіли князівські палаци, відвідають сакральні місця. Перед дітьми постане складне завдання – побороти злі сили, що втрутилися в історію нашої країни. Для цього доведеться подолати випробування та розгадати загадки древніх язичницьких богів. Квест розрахований на дітей віком 7-12 років. 

Коли: 17 червня, о 12:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 150 грн

Подробиці та обов'язкова реєстрація за посиланням 

Дитяча квест-прогулянка "В пошуках маленьких символів"

Прогулянка для дітей та батьків вулицями Києва, під час якої маєте виконувати завдання, шукати скульптурки (цього разу на вас чекає 8 мініатюр) та дізнаєтесь цікаві факти. Рекомендований вік дитини від 6 років. Тривалість прогулянки 1,5-2 години. 

Коли: 17 червня, об 11:00

Де: Лядські Ворота, Майдан Незалежності, 1

Вартість: 200 грн

Подробиці та білети за посиланням 

Морські тварини для дошкільнят

Діти дослідять світ загадкових створінь у форматах інтерактивної демонстрації, міні-екскурсії та квесту. Малечу чекає світ термінаторів-губок, медуз, морських зірок, морських їжаків, лангустів, ракоскорпіонів, молюсків, вампірів-міног, риб, птахів-підводників та навіть ссавців.

Коли: 18 червня, об 11:30

Де: Національний науково-природничий музей НАН України, вуд. Богодана Хмельницького, 15

Вартість: 200 грн

Придбати білети можна за посиланням 

Вистава "Крюня"

У казкоій виставі візьмуть участь вихованці творчих колективів та закладів столиці, а також їхні викладачі. Крюня - маленька відьма, що мріє стати актрисою, а не чаклункою. Дівчинка не опускає руки і вперто рухається до мети. Але на цьому шляху на неї чекають випробуваня. Історія буде цікава дорослим та дітям.

Коли: 18 червня, о 12:00

Де: Театр "Сузір'я", вул. Ярославів Вал, 14б

Вартість: 120 грн

Придбати квитки можна за посиланням 

Майстер-клас "Основи петриківського розпису"

Заняття для дітей 8–14 років. Ваша дитина навчиться створювати фантастичні рослинні орнаменти та небувалі квіти. На занятті діти дізнаються про історію села Петриківка, легенди про зародження розпису, розглянуть роботи найвідоміших майстринь. Крім того, малеча дізнається якими фарбами малювали, з чого робили пензлики, і як виглядали перші розписи. 

Коли: 18 червня, о 12:00

Де: Національний музей історії України,  вул. Володимирська, 2

Вартість: 250 грн

Подробиці за посиланням 

Майстер-клас олійними фарбами для дітей "Жирафчик Дамбо"

Майстер-клас з живопису для маленьких художників 7-12 років, під час якого кожна дитина створить свій шедевр – милого, яскравого жирафчика. Протягом двох годин за допомогою професійного художника, дитина створить картину, яку потім забере з собою. Малеча навчиться створювати ескіз та робити перші начерки на полотні, навчаться працювати з олійними фарбами, змішувати їх та наносити перші мазки на полотно, створювати фон та окремі деталі малюнку.

Коли: 18 червня, о 15:00

Де: Art-studio "Творча Кухня", вул. М. Шептицького, 4а

Вартість: 700 грн

Обов'язковий попередній запис на посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися