Куди піти у Києві: найцікавіші події липня

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві у липні

Повномасштабня війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться в липні у Києві. Тут є концерти, виставки, спектаклі, музична медитація та лекції. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки.

Огляд афіши у Києві на липень:


Виставка "Європа і Україна: діалог крізь віки"

Виставка приурочена до річниці надання Україні статусу кандидата в члени Європейського Союзу і покликана проілюструвати вплив західноєвропейської культури на українську в культурно-мистецькому, технологічно-промисловому та суспільно-політичному контекстах. Наша культура протягом сторіч органічно адаптувала західноєвропейські стилі. Це видно у предметах українського та європейського образотворчого й декоративно-ужиткового мистецтва кінця 18 — 19 ст., що представлені на виставці. На виставці демонструються меблі у стилі відомого французького мебляра Андре-Шарля Буля (1642—1732), західноєвропейські кабінетні меблі, вишукані австрійські меблі для віталень у стилі "бідермаєр", французькі різьблені шафи-вітрини у стилі "друге рококо". Інтер'єрне умеблювання доповнене масивними вазами, бронзовими канделябрами, настільною скульптурою на взірець робіт французького скульптора Клодіона. Ці предмети не лише формували смаки тогочасної української еліти. Вони стимулювали виробництво таких речей в Україні.

Коли: щодня увесь липень, з 10:00 до 18:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 100 грн - дорослим, 50 грн - дітям 

Подробиці за посиланням 


Виставка та благодійний аукціон "беззвучно до глухоти"

В експозиції представлено напрацювання 27 індивідуальних художниць і трьох колективів від 2014 року і дотепер. Виставка об’єднує переживання самотності у двох станах: потреби відлюднення для мистецьких практик та реакція на кризу і деструктивні процеси ззовні. Головна мета виставки "беззвучно до глухоти" - фінансова підтримка батальйону "Свобода" у складі бригади швидкого реагування НГУ "Рубіж", в якому служить художник і студент Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Олександр Лень. Олександр приєднався до батальйону 13 квітня 2022 року. Був пораненим у серпні 2022 та після завершення реабілітації в квітні 2023 знову повернувся до лав НГУ.

Коли: щодня до 28 липня, з 12:00 до 19:00

Де: Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури - НАОМА, вул. Вознесенський узвіз, 20 

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Виставка "...Але будуть відроджені у славі і силі"

В експозиції представлені храми і сакральні споруди різних віросповідань та конфесій на теренах України, понівечені внаслідок повномасштабної військової агресії Росії. За понад рік війни окупанти зруйнували, пошкодили чи сплюндрували майже півтисячі храмів і сакральних споруд в Україні, значна частина з яких має історико-культурну цінність і є пам’яткою архітектури й мистецтва. До уваги відвідувачів представлені оригінальні експонати з колекції трьох музейних інституцій та унікальні фотодокументи, що свідчать про злочинні дії російської федерації проти свободи совісті й людяності.

Коли: щодня у липні, з 10:00 до 18:00

Де: Трапезна, НЗ "Києво-Печерська лавра", вул. Лаврська, 9

Вартість: входить в єдиний квиток відвідування заповідника

Подробиці за посиланням 


Марія малює. 100 творів Примаченко

На виставці глядачі вперше побачать сто картин легендарної художниці, адже ці твори з приватної колекції київського мистецтвознавця Едуарда Димшица раніше ніколи не виставлялися. Сьогодні ми гостро відчуваємо, що і сама Марія Примаченко, її стійкість перед лицем випробувань долі, а тепер і її картини стали символом української незламності. Велику частину експозиції становлять роботи, що стали реакцією художниці на пережите: війну, загибель коханого на фронті, окупацію, бої за Київщину та післявоєнні злидні, Чорнобильську трагедію. Поруч зі знайомими нам образами фантастичних істот та квіткових декоративних панно у картинах акцентується тема боротьби добра і зла, в якій добро незмінно перемагає. Після трагедій війни Марія майже на 10 років полишила малювання, але повернулася, бо творчість була її способом існування. Виставку супроводжуватиме публічна освітня програма, розроблена спеціально для проєкту: лекції, обговорення, майстер-класи.

Коли: з 7 липня до 27 серпня, з 11:00 до 19:00 (понеділок вихідний)

Де: Національний центр "Український Дім", вул. Хрещатик, 2

Вартість: 100 грн - повний, 50 грн - пільговий 

Подробиці за посиланням 


СМАЛЬ. Карикатура 2013-2023

Це виставка Олега Смаля – метра української політичної карикатури, архітектора, ілюстратора, нині – арт-директора Муніципальної галереї мистецтв. Роботи автора отримали призи на міжнародних конкурсах карикатури більш ніж в 40 країнах світу і зберігаються в багатьох музеях та приватних колекціях.

Коли: щодня до 16 липня, о 16:00

Де: Музей окупації Києва, вул. Славгородська, 31

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Виставка "ЕНЕЇДА 225"

Присвячена знаковому твору Івана Котляревського. Проєкт приурочено до 225-ї річниці публікації поеми. Значення "Енеїди" – першого літературного твору, написаного розмовною українською мовою, не обмежується суто літературною сферою. Ця бурлескна поема відіграла важливу роль у історії українського націєтворення. Основна ідея виставкового проєкту – показати вплив "Енеїди" на розвиток українського національного руху та національної культури: від появи поеми й до сьогодення. Виставка розкриває контексти появи твору та його позалітературне життя.

Коли: щодня у липні, о 14:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: від 50 грн

Подробиці за посиланням 


Персональна виставка фотографа-екстремала Сергія Тумасова

"Terra.Bifurcation"

Це виставка світлин про красу, про життя, про енергію природи, про все те прекрасне, що нас оточує на планеті Земля. Тут представлені фотографії, що були зроблені ще у довоєнних фотоекспедиціях автора, але вперше презентовані на широку публіку. Роботи Сергія Тумасова неможливо сплутати, адже це рідкісні кадри, фотографії-трофеї, на яких залишились унікальні моменти природи та неповторна гра світла на величних пейзажах.

Коли: до 16 липня, о 12:00

Де: Музей Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: від 80 грн

Подробиці за посиланням 


Виставка "Made in Kyiv. Археологія повсякдення"

присвячена середньовічному місту

Це смілива спроба поєднання класичного наукового досвіду і сучасних музейних технологій. У його основі – речі княжої доби (Х-XIII ст.), які є характерними власне для Києва і виявляють самобутність життя містян. В експозиції представлено копії карбованих на Русі монет і гривень, ювелірних прикрас, творів сакрального мистецтва, предметів побуту і керамічного посуду, елементи одягу та особистого благочестя. Матеріальна культура, презентована 3D моделями та репліками музейних предметів, постає наче свідок епохи – свого роду маркер, через який розкриваються світоглядні, виробничі та побутові сюжети контрастного життя столиці.

Коли: до 23 липня, ср-нд з 12:00 до 19:00, пн-вт - вихідні

Де: Музей Києва. Museum of Kyiv, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: 70 грн - повний, 40 грн - пільговий

Подробиці за посиланням


Неоднозначна комедія "Емігранти"

Як говорять організатори, вистави театру "VERITAS" для тих, кому не ліньки думати в театрі. Уявіть собі, що є якийсь тип людини, гидкий або жадібний, або зарозумілий, чи може ще якийсь, який ви ніколи не обрали б собі за партнера. Уявили? А тепер уявіть, що ви опинились з такою людиною в одній квартирі. І є велика ймовірність, що це - на все життя. Вистава про свободу в рабстві та про рабство в свободі. Режисерка - Олександра Кравченко, сценограф - Тетяна Бєлік, актори - Георгій Нечаєв, Данило Котик.

Коли: 4 липня, о 19:00

Де: Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса), вул. Володимирська, 23В

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт-презентація трьох концертних серій "Kamerata Session" 

На вас чекає Kamerata Baroque Session, Kamerata Chamber Session, Кamerata Contemporary Session. Протягом цього сезону планується представити ці проекти на різних концертних локаціях з екслюзивними вишуканими програмами для найрізноманітніших складів виконавців у цих трьох напрямках. Ідея серії камерних концертів малими складами була давньою мрією Валерія Матюхіна, засновника і багаторічного керманича "Камерати", він створив колектив, де кожен музикант є і солістом, і ансамблістом, і оркестрантом.

Коли: 4 липня, о 19:00

Де: Національний ансамбль солістів "Київська камерата", вул.Чикаленка, 32

Вартість: 100 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Медовий місяць"

Вистава за однойменною п'єсою Габріелла Баріллі. Дуже жіноча вистава, але про чоловіків. В сюжеті: три молоді жінки збираються в переддень свята, щоб обговорити справи сердечні та приходять до вельми несподіваних і закономірних висновків. Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк, про один фалоімітатор. Як кажуть самі організатори, вистава не призначена для людей зі святенницьким ставленням до світу. Тут кілька разів використовується ненормативна лексика та підіймаються дуже відверті питання. Рекомендується до відвідування з близькими подругами або закоханими парами. Жінкам без почуття гумору вхід категорично забороняється. Легка комедія на вічні теми: кохання, зради та розуміння.

Коли: 4 липня, о 18:00

Де: Театр-студія імпровізації "Чорний Квадрат", вул. Січових Стрільців, 5Б

Вартість: від 380 грн

Квитки за посиланням 


Благодійна лекція "Міцні напої в мистецтві" від Маші Банько

Марія Банько, фуд-журналістка, авторка проєкту War Cookbook, запрошує чергову розмову про міцний алкоголь та мистецтво. В центрі уваги - три напої. Абсент, джин та ром. Поговоримо про те, чому абсент називали "зеленою феєю" та як вона одночасно надихала та вбивала великих художників. Звісно, згадаємо про Мане, Дега, Тулуз-Лотрека та не тільки про них. Бо яка ж розмова про "алкоголь для богеми" може відбутися без Рембо, Бодлера та Гемінґвея. Разом будемо досліджувати бурхливу історію рому і джину та "алкогольні" сюжети в колекціях європейських музеїв. Це і лекція - і подаруночок від Who, келих класичного Daiquiri.

Коли: 5 липня, о 19:00

Де: Who&Why. Drinkery, вул. Ярославів Вал, 21А/20

Вартість: донат, мінімальна сума - 500 грн

Подробиці за посиланням 


Показ документального фільму "Код предків" (Україна, 2019)

Кінофільм є дослідженням витоків українського народу, пошук його самобутності шляхом вивчення мелодизму слов’янської етнографічної спадщини. Автори стрічки намагалися проаналізувати зв'язок між народами за допомогою музики та фольклору. Український фольклор у фільмі представляє співачка та композиторка Катя Чілі, яка виконала головну роль. Енергетика Каті та її особисте, особливе ставлення до народних співів і знань, зашитих у них, є ледь не головним магнітом "Коду предків". Документальний фільм "Код предків" балансує між точним та емоційним, між інформацією й душевністю, між наукоподібністю й людяністю, постійно змінюючи настрій, ритм і фон. Цікаво і правильно у фільмі виконаний перехід з минулого в теперішнє, ніби як елемент наступництва, як успадкування давнини сьогоденням.

Коли: 6 липня, о 12:00

Де: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого, вул. Набережно-Хрещатицька, 1

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Етнозахід "Країна Мрій"

На купальські свята там зберуться українські й закордонні митці, аби занурити киян і гостей столиці у світ етно й показати перлини української культурної спадщини.

Цьогорічна "Країна Мрій" — це захоплива подорож у світ нашого національного єства, української сучасної і старовинної музики, прадавніх ремесел та звичаїв. За магію фолку й музичні дійства відповідатимуть:

7 липня - самобутній український етнопоп-гурт PATSYKI Z FRANEKA і японський дует Heavenphetamine, що міксує у своїй музиці психоделічний рок 70-х, пост-панк 80-х та ейсід-хаус 90-х;

8 липня - хедлайнерка "Країни Мрій", чуттєва й витончена виконавиця і авторка пісень Христина Соловій, а також майстри фолк-альтернативного металу CH.SH BAND (Чумацький шлях);

9 липня - засновник та ідейний натхненник "Країни Мрій" Олег Скрипка і єдиний в Україні професійний оркестр народних інструментів НАОНІ, а також ще один проєкт музиканта — легендарний гурт ВВ.

Крім музики, гостей "Країни Мрій" чекатимуть зустрічі з етномайстрами, що переносять традицію українського рукодільства з минулого до сьогодення і розшифровують український етнокод.

Коли: 7-9 липня, о 16:00

Де: артпростір Uyava, ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Стендап та вино

Це чудова можливість провести незабутній вечір з коханою людиною або в компанії друзів, насолодитись келихом вина та від душі посміятись в затишному літньому дворику. Для вас жарутватимуть: Макс Вишинський - комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Катя Олос - стендап-комікеса, учасниця "Ліги Сміху" у складі команди "Збірна Львова", актриса кіно. Андрій Бережко - переможець "Розсміши коміка", учасник стендап-шоу "Гуднайт Клаб", іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим. Раміль Янгулов - переможець "Розсміши коміка", частий гість на стендап-сценах Києва та України.

Коли: 7 липня, о 19:30

Де: Дворик МЦКМ (Жовтневий палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "СВОЇ та ЧУЖІ люди, спомини, речі ПАНЬКІВСЬКОЇ, 9"

У ці хвилини і дні "прокручування" минулого і роздумів про майбутнє народилася ідея відзначити 30-річчя музею. Організатори згадають і розкажуть гостям про те, як вивчали долі речей Грушевських і повертали їх на свої місця, хто допомагав, хто зберіг меморії та спогади. І як часто "чужі" ставали "своїми", дорожили навіть побитими черепками кавових філіжанок, дверними ручками, вхідними дзвінками та іншими, на перший погляд, дрібничками.

Коли: 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 липня, о 15:00

Де: Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського, вул. Паньківська, 9

Вартість: дорослий - 100 грн, пільговий - 40 грн

Подробиці за посилананням 


За двома зайцями

Сучасний мюзикл на відому п’єсу М. Старицького "За двома зайцями". Сюжет комедії залишився тим самим: невгамовний Голохвостов намагається одружитися і з багатою, але дурною Пронею, і з доброю, гарною, але бідною Галею. Але сама постановка здивує навіть найвибагливішого глядача. На вас чекає 15 музичних аранжувань, гопак з балету "Гаяне" на музику Хачатуряна, "Політ джмеля" Римського-Корсакова та додайте до всього цього ще й "внутрішній голос Голохвостого". Це, звичайно, не всі несподіванки від авторів вистави. Постановку можна поправу вважати однією з кращих вистав Національної оперети України, про що свідчать постійні аншлаги.

Коли: 7 липня, о 17:00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту "ТІК"

Концерт гурту ТІК на сцені Boho Yosai.  Для вас звучатимуть хіти  "Олені", "Вчителька", "Апрель" та інші. Гурт виступить у повному складі, даруючи гостям вечора неймовірну атмосферу драйву. 

Коли: 7 липня, о 19:00

Де: Boho Yosai, вул. Івана Мазепи, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча ексурсія-квест "Казковий Київ"

Подія розрахована для дітей віком від 7 до 10 років. Це захоплива подорож під час якої ви разом іх дітьми будете шукати чарівні створіня, що заховані в місті, виконувати захопливі завдання на кмітливість і спостережливість та загадувати бажання, які обов'язково здійсняться. Для участі потрібна ваша завзятість, зручне взуття та дрібні монети, щоб загадати всі-всі бажання. Під час екскурсії-квесту діти відшукають місця, де проживають могутні леви, невідомі птахи та красуня Черепаха; дізнаються, яка тварина допомагає казково розбагатіти% відкриють секрет, де і як потрібно загадувати бажання, щоб воно обов'язково здійснилося; піднімуться на гору, де схована казка; знайдуть у центрі міста справжній чарівний Палац та познайомляться з його тваринками-охоронцями; відшукають сховані букви і розгадають слово-пароль, яке вкаже на шлях до призів.

Коли: 8 липня, з 12:30 до 14:30

Де: Володимирська гірка, біля верхньої станції Фунікулера, Михайлівська площа, 1

Вартість: дитячий - 300 грн, дорослий - 150 грн

Квитки за посиланням 


Вуличні тренди

Українські вуличні тренди — це про сміливість одягатися так, як ти відчуваєш. Це про сміливість експериментувати, проявляти внутрішнє через зовнішнє, носити речі стейтменти. Маркет "Вуличні тренди" збере 100+ локальних виробників: саме вони сьогодні формують повсякденну українську моду. Буде одяг та взуття, аксесуари та прикраси, а також — ціла купа нових ідей та натхнення.

Коли: 8-9 липня, з 10:00 до 20:00

Де: Всі. Свої, вул. Десятинна, 12

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Благодійна лекція Ксандри Осініної

"Сучасна українська парфумерія, яка вона?"

Благодійна лекція Ксандри Осініної — парфумерної художниці та дослідниці ароматів. На лекції ви обговорите актуальні та цікаві теми. Знайдете відповідть на питання, чи існує сучасна українська парфумерія та, чи наслідує вона традиції минулого? Поговорите про парфумерних митців сьогодення та які запахи українці відчувають як рідні. Поговорите про аромати війни та парфуми у важкі часи. Крім обговорень на лекції буде багато ароматів, в тому числі унікальних та знакових для нашого сьогодення. Після лекції ви зможете оглянути виставку "Історія у склі". Ви побачите близько тисячі скляних речей, які занурять вас в історію мешканців Києва модерного часу.

Коли: 9 липня, о 13:00

Де: МВЦ Музею історії міста Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: 400 грн

Подробиці за посиланням 


Відкритий мікрофон

Позмагатися за симпатію глядача зможе будь-хто, у кого є в запасі до 4-х хвилин авторського матеріалу і досить спритності, щоб встигнути зареєструватися в цьому заході (до 15 учасників лист очікування). Реєстрація для коміків через акаунт Підпільного в інстаграмі. Ведучий Ігор Нерівний. 20% від зібраних коштів будуть надіслані на потреби ЗСУ.

Коли: 10 липня, о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


SHYMAN. Акустичний вечір

Музикант і автор пісень відноситься до тієї генерації артистів, які пробивають дорогу собі самі, використовують кожну можливість для просування своєї музики. В його піснях відчувається пристрасть до життя та пригод. Його пісні здебільшого про кохання та про любов до Батьківщини, яка закладена в ДНК кожного українця. Його саунд - це роман таких жанрів як поп, рок та хіп-хоп із мелодійними партіями гітар.

Коли: 12 липня, о 19:00

Де: Passage, вул. Хрещатик, 15

Вартість: вільний донат 

Подробиці за посиланням 


The Tiger Lillies 

Британці The Tiger Lillies їдуть до України з особливою програмою. Майстри похмурого панк-кабаре та великі друзі нашої країни The Tiger Lillies повертаються із двома концертами у Львів і Київ. Вони везуть із собою особливу програму. Вона складатиметься з найкращих хітів і пісень з майбутнього альбому Ukraine. Гурт встав на бік України із перших днів повномасштабного вторгнення. Вони постійно говорять про це у власних соцмережах та висвітлюють події, які відбуваються тут.

Коли: 13 липня, о 18:00

Де: Caribbean Club, вул. Семена Петлюри, 4

Вартість: від 900 грн

Квитки за посиланням 


Імпровізаційне шоу "Королі крінжу"

Це унікальне імпровізаційне дійство, в якому беруть участь такі актори: Свят Загайкевич, засновник "Підпільного", автор жартів, актор у жанрі імпровізація. В'ячеслав Ніконоров, актор, режисер і прима театру "Чорний Квадрат". Олександр Качура, бадьорий комік, який довгий час прожив у Китаї та тривалий час виступав англійською мовою у клубах Гонконгу. В Києві він вже більше 2 років виступає в Підпільному Стендапі. Четвертим актором цього разу буде секретний гість. Приходь, такий експериментальний формат ви більше не побачите ніде. Буде смішно, незабутньо, а головне неповторно.

Коли: 13 липня, о 18:30

Де: Underground Standup Club,  вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


День музики Мирослава Скорика

З перших нот ви поринете у світ музики з епохальної кінострічки "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова, відчуєте дихання гір у знаменитій скрипковій "Карпатскій Рапсодії", зможете перенестися у буремний Нью-Йорк де у славетному "Карнегі-Хол" відбулась світова прем'єра віолончельної "A-Ri-A" – квінтесенції класики і джазу. І звичайно ж прозвучить легендарна "Мелодія ля-мінор" Мирослава Скорика у авторскій версії для струнного оркестру. Саме ця "Мелодія" сьогодні є дійсним символом України, що об’єднує весь культурний Світ. Концертну програму виконують музиканти найвідомішого камерного оркестру столиці  Національного камерного ансамблю "Київські Солісти".

Коли: 13 липня, о 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


LONDON ELEKTRICITY з благодійним виступом

На вас чекає виступ легендарного британського продюсера LONDON ELEKTRICITY. Віен справжній майстер в світі електронної музики, що професійно поєднує в своїх треках драм-енд-бейс, ліквід-фанк, брейкбі та ейсид-джаз. У Києві музикант виступить з новою програмою, яку вже анонсує в світовому турі. Побачити наживо, відчути магію звуків талановитого музиканта та відкласти цей день в своїй уяві на все життя - найкраще рішення.

Коли: 15 липня, о 12:00

Де: артпростір Uyava, ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Чоловічий рід, однина"

Блискуча комедія ситуацій відомих французьких авторів Жан-Жака Брікера і Моріса Ласега. Вистава сповнена іскрометного гумору і призначена для тих, кому потрібно підняти настрій. В сюжеті зачіпають наступні питання. Чи може чоловік мати материнські почуття? Чи може жінка чекати друга, а зустріти нерозлучну подругу? Чи може служниця-гувернантка стати ад'ютантом в Пентагоні? Чи може народний депутат бути чесним, залишаючись корупціонером? Чи може поклик крові змусити приховувати правду? Істерики, крики, сльози, шантаж, сміх, прощення, розуміння, близькість і кохання, кохання, кохання. Від нерозуміння і повного абсурду до радості й приємних випадковостей. Музичне оформлення вистави - французький шансон.

Коли: 15 липня, о 15:00

Де: Камерний Зал, вул. Січових Стрільців, 5Б

Вартість: від 380 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Кицюня"

Дуже чорна комедія 21+. Патрик — жорстокий і безжалісний вбивця, що тримає у страху всю Ірландщину. Він не знає ні пощади, ні сентиментів. Як ураган він мчиться по країні, змітаючи все і всіх на своєму шляху. І є лише одна істота у цілому світі до якої Патрик має справжні почуття. Але з нею стається біда, Патрик вирушає на пошуки винних і цілий острів огортає паніка. Застереження: вистава містить сцени насилля, жорстокості, нецензурну лексику і сцени тютюнопаління, у виставі звучать постріли.

Коли: 15 липня, о 18:00

Де: Дикий театр, вул. Липська 15/17 (Київський академічний театр юного глядача на Липках)

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


YAROVENKO BLUES BAND

Гурт під керівництвом актора театру та кіно Олексія Яровенко. (участник "Танці з зірками", "Олексій Косач" у т/с "Кріпосна" та інші). Бенд був створений у 2017 році, та за цей час приймав участь у Kiev Blues Fest (2018, 2020 та 2021 роки) та блюз-джемах Києва. Музика колективу це англомовний авторський блюз у поєднанні з бугі, фанком та соул. Тексти іронічні, відверті та по-справжньому блюзові. На творчість гурта вплинули такі виконавці як Junior Wells, John Lee Hooker, Buddy Guy, James Cotton, James Brown та інші.

Коли: 15 липня, о 19:00

Де: Passage, вул. Хрещатик, 15

Вартість: вільний донат

Подробиці за посиланням 


Royal Battle of The Bands 2023

Стартує п'ятий відбір на музичний конкурс Royal Battle of the Bands від Kyiv Kills та РеалМюзік. Цього разу вісім гуртів зійдуться в творчій музичній битві за вихід в фінал конкурсу. Учасники першого відбору: Shkerebertb, Краш Тест, PeakEndRule, Veil of Fire, Another, Alexis Machine, LuftPauza, Ownstone. Гурти поборяться за головний приз конкурсу - тур по Україн

Коли: 16 липня, о 15:30

Де: арт-Клуб "Теплий Ламповий"

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Квест для дітей та екскурсія для батьків "У пошуках київських котиків"

Для вас підготували дві екскурсії одночасно — екскурсія-квест для дітей 7-12 років та та екскурсія для їх батьків, які проводять два гіди. Подвійна екскурсія-трансформер, наче два паралельних світи однією вулицею. Тут діти долатимуть перешкоди, щоб вступити в таємне товариство Котиків. Вони розгадають таємниці, шукатимуть усіх котів Пейзажної Алеї і познайомляться з охоронцями таємного порталу. А поруч дорослі будуть гуляти чарівними вулицями міста, милуватися старими будинками та дізнаються захоплюючі історії їх незвичайних мешканців. Так пошук Київських котиків стане відпочинком від батьківських турбот і розвагою допитливій малечі.

Коли: 16 та 30 липня, о 14:00

Де: вул. Володимирська, 2, біля липи Петра Могили

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Сергій Жадан та Христина Соловій.

Літній благодійний вечір поезії і вина

Сучасний український класик, письменник, громадський діяч, лауреат літературних премій та волонтер Сергій Жадан та відома українська співачка Христина Соловій чекають на вас на Терасі на воді ресторану. Це буде благодійний душевний вечір поезії та вина. Актуальні теми, улюблені вірші, відчуйте на що здатна поезія під час війни. Усі виручені кошти з квитків будуть спрямовані на відбудову Центру Диких Тварин Наталі Попової та UAnimals.

Коли: 17 липня, о 18:30

Де: Ресторан "Прага", пр-т Академика Глушкова, 1

Вартість: 1000 грн

Подробиці за посиланням 


Триб'ют "Скрябін" від Rodin N

Для вас звучатимуть улюблені пісні гурту "Скрябін" у виконанні гурту Rodin N. У кожного з нас своє бачення пісень Кузьми Скрябіна і нас поєднує те, що ми їх любимо. Вас захоплять фантастичні прийоми новітньої техніки створення музики, а відомі пісні не дадуть сумувати. Це буде вечір шани, теплих спогадів, музики та любові.

Коли: 19 липня, о 18:30

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Екскурсія "Софія войовнича"

"Софія Войовнича" - це історія про символи та знаки, які приховують тисячолітні стіни собору. Розшифрувавши їх потаємний сенс, ми знайдемо відповіді на болючі питання сьогоденності. Проводить екскурсію Ігор Нетудихаткін, прекрасний оповідач та блискучий науковець, історик та києвознавець, завідувач відділу "Софійський музей" Національного заповідника "Софія Київська". Під час прогулянки ви розгадаєте, що приховує молитовний жест Оранти та чому її називають "Нерушимою стіною" і оберегом Києва. Відшукаєте образи небесних заступників для всіх, кого торкнулася війна. Почуєте, як битва за Острів Зміїний пов'язана з грецькими епосами та Троянською Війною. Дізнаємтесь, що необхідно для канонізації святого. Побачите реліквії нового часу - "Бучанську" ікону Святого Благовірного Гетьмана Петра Сагайдачного та репліку його меча XVII ст. з флагману ВМС України - фрегату "Гетьман Сагайдачний". Поговорите про сенси війни та постання європейської держави. Дізнаєтесь, як хрести Софії передвістили початок великої війни. Відшукаєте стародавню настанову воїнам на стіні Храму, що не втратила актуальності і зараз.

Коли: 22 липня, о 15:00

Де: Софіївська площа, біля входу до Софії Київської

Вартість: 550 грн - повний, діти до 13 років - 500 грн, діти до 6 років - безкоштовно.

Подробиці за посиланням 


Концерт Arkush

Продовжується серія літніх івентів. Цього разу гостем закладу стане талановитий вокаліст Arkush. Його творчість запам'ятовується з перших нот, а харизма показує, що навіть у темні часи він випромінює світло. Співак пропускає кожну пісню крізь себе і це легко помітити. Хіти "Таке вперше", "Тихо, серце", "Сліди" яскраво демонструють його самобутній талант та вміння збирати людські емоції в рядки і музику.

Коли: 22 липня, о 18:00

Де: Green Bar, вул. Хорива 1А

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


I Miss Comic Con Party + Nika Lenina

В програмі виступи Nika Lenina (довгоочікуване повернення з новою програмою), Aghiazma, Luminicon, Bad Pit. Також для вас працюватиме караоке, маркет та можливість перевтілитись в улюбленого персонажа аніме.

Коли: 23 липня, о 13:00

Де: Арт-Клуб "Теплий Ламповий", вул. Омеляновича-Павленко 4/6 

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Прем'єра. Кабаре "Шекспір"

Прем'єра нової моно-вистави актора Володимира Лютікова кабаре "Шекспір". Це не чергова ода геніальності Шекспіру. Це власний погляд на його величність та актуальність сьогодні. Природа людини ставити все під сумнів і шукати справжнє. Чи можемо вірити в його слова, які були сказані тисячу років тому? Чи все, що визнано вершиною, справді такою є? Чи дійсно теми самотності, вибору людини, боротьби – є вічними і такими складними у вирішенні, чи це людська пасивність?

Коли: 23 липня, о 19:00

Де: ЦСМ "ДАХ", вул. Велика Васильківська 136

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Кайдаші 2.0.

Він хотів змінити систему, але сільрада не вкрутила лампочки в ліхтарі. Йшов вулицею, впав, розсердився і забив на революцію. Син його хотів врятувати батька від зеленого змія і зробити матір щасливою, але забухав. Інший син хотів пристрасті, але пішов її шукати на війну. Сусідка хотіла великої любові, але з цього виходили тільки діти. Там ще багато хто чого хотів. І все то правда. Чиста та Сорокоградусна. Дикий театр відправився на пошуки істини у звичайне українське село, і достеменно дослідив, як би та історія виглядала сьогодні. Автор – Наталка Ворожбит за мотивами серіалу "Спіймати Кайдаша", написаного за мотивами "Кайдашева сім’я" І. Нечуя-Левицького. Тобто, від першоджерела мало що лишилося.

Коли: 26 липня, о 18:00

Де: Дикий театр, вул. Липська 15/17 (Київський академічний театр юного глядача на Липках)

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Панорамна екскурсія "Краєвиди Києва"

Під час порогулянки ви пройдете від стін величної філармонії до модерного скляного мосту. А дорогою дізнаєтесь історію купецького саду з павільйоном мінеральних вод. Тут і фонтани Термена, як реверанс старому Києву, і Чортове беремище з його легендами про відьом. Вас зачарують Андріївський узвіз і Алея художників. Зацікавлять історії Андріївської церкви та Кокорівських альтанок. А наприкінці зустріне "перша" Княгиня Ольга, щоб ще більше закохати вас у Київ. Будемо разом дихати ароматом п'янких київських краєвидів.

Коли: 30 липня, о 19:00

Де: біля входу у Національну філармонію України, Володимирський узвіз, 2

Вартість: 300 грн

Подробиці за посиланням 


Pianoбой

Рідкісна можливість почути і побачити Pianoбой у цивільній атмосфері, тому що 90 % концертів Дмитра Шурова від початку війни - благодійні концерти для військових, медиків, переселенців, тощо. Музикант говорить так: "Київ, приходьте до нас на терасу, щоб нагадати мені тексти моїх найромантичніших пісень, тому що саме їх я планую вам зіграти у цей вечір. Ну і без рок-н-ролу не обійдеться"

Коли: 30 липня, о 18:00

Де: Всі. Свої, вул. Десятинна, 12

Вартість: від 450 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

3 липня 2023, 18:58

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////// WITHIN TEMPTATION=MERCY MIRROR=UNOFFICIAL MUSIC.........OCHISHENIE OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA===ONO NEDOSTUPNO DLIA OPREDELENNOGO PROTSENTA RAZUMNUX MIROV I TVORETS SHELAET===NAVERNOE CHTOBU TAKIX NEUDACHNUX MIROV UNICHTOSHUVSHUX SEBIA SILAMI ZLA BULO OCHEN'' MALO NO ABSOLIUTNO SVOBODNUI VUBOR OPREDELIAET MATERIAL''NOE BUTIE ZADANNOE SOZDATELEM===VNE SOMNENII ABSOLIUTNUM DEMOKRATOM PREDOSTAVLIAIUSHIM SOZDANNOMU RAZUMU NA RAZLICHNUX PLANETAX PROIAVIT'' SEBIA.......DEMOKRATICHNOST'' GOSPODA===EGO ABSOLIUTIZM SVOBODU PORASHAET I SILU ABSOLIUTNOGO ZLA MGNOVENNO PROIAVLIAIUT SEBIA PRI NEDORAZVITOM GLOBAL''NOM UPRAVLENII.........VNE VSIAKIX SOMNENII===NE MU NET NO BUDUSHIE POKOLENIIA ZEMLIAN BUDUT VOSXISHAT''SIA ZAMUSLU TVORTSA REALIZOVAVSHEMU RAZUMOM CHELOVECHESKIM SOTVORENIE NEVEROIATNO VUSOKORAZVITOI BLAGODATNOI CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI POZNAIUSHEI GOSPODA BOGA===VECHNOST'' I SOVERSHENSTVO........=======ODNO MILOSERDIE===ODIN BOG===ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK....... Ответить OBZ сегодня, 17:46 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////// Саакашвілі виступив у суді онлайн і показав, в якому він стані.......V UZNIKA =BUXENVAL''DA= PREVRATILI IZMOSHDENNOGO I BOLEZNENNO ISTOSHAVSHEGO SAAKASHVILI VURODKI GESTAPOVSKIE PUTIN I IVANISHVILI===OLIGARXI ROSSII I GRUZII SBEREGAIUSHIE AVTORITARNUI DIKTAT GLUMIAS'' NAD DEMOKRATICHNUM GRUZINSKIM I UKRAINSKIM LIDEROM GOSPODINOM MIXAILOM SAAKASHVILI.......STRASHNO SMOTRET'' NA MIXAILA SAAKASHVILI===ETO TAKOE PROETSUROVANIE CHEREZ GRUZINSKOGO OPPOZITSUONNOGO UBIVAEMOGO LIDERA VSEX ZLODEIANII I NESOVERSHENSTV ZALOSHENNUX V MOSKOVSKOI I TBILISSKOI DIKTATURAX.......PUTIN CHETKO UPRAVLIAET GRUZIEI A INACHE MIXAIL SAAKASHVILI BUL BU DAVNO NA SVOBODE LIKVIDIRUIA VSEGRUZINSKII KOLONIAL''NUI KORRUPTSUONNUI OLIGARXICHESKII PROMOSKOVSKII PUTINISTICHESKII DIKTAT......======GRUZINSKII SVOBODOLIUBIVUI NAROD===VERSHU ANTIPUTINSKUIU ANTIOLIGARXICHESKUIU DEMOKRATICHESKUIU PROBRIUSSEL''SKUIU REVOLIUTSUIU......DA===BRIUSSEL'' NUSHDAETSIA V CHELOVEKOLIUBIVOM SOVERSHENSTVOVANII NO KTO KAK NE VU==GRUZINU UKRAINTSU MOLDOVANE I DRUGIE NARODU DOLSHNU SOVERSHENSTVOVAT'' BRIUSSEL'' DEISTVITEL''NO OTKRUVAIUSHII PUT'' V ''''''''RAISKII GUMANNUI SAD'''''''''' VSEM NARODAM OCHISTIVSHUX SEBIA OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA.......=======SVOBODU MIXAILU SAAKASHVILI.......=======SVOBODU GRUZII OT SIL ABSOLIUTNOGO VSEPLANETARNOGO ZLA........ Ответить OBZ сегодня, 17:03 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////// Потрібні конкретні рішення: у Зеленського пояснили очікування України від саміту НАТО у Вільнюсі........LITVA I TAIVAN'' POROSHDAIUT NESHNOST'' V SVOBODOLIUBIVUX DOBRUX DUSHAX I SERDTSAX OBEREGAIUSHUIU BESKONECHNO BRATSKIE BALTIISKIE NARODU A TAKSHE FINSKII NAROD UKRAINSKII RUMUNSKII MOLDAVSKII POL''SKII I KONECHNO TAIVAN'' OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA IMEIUSHIE =MESTO BUT''= NE TOL''KO V ROSSII V KITAE V IRANE V INDII NO I V ZAPADNOM MIRE.......IBO TSENTROBESHNUI GEO=EGOIZM PARAZITIZM GEGEMONISTICHESKOE VLASTOLIUBIE I SREBROLIUBIE PROTSVETAIUT V STRANAX TIASHELOVESAX.......DELAT'' VID PRINIATIIA UKRAINU V NATO I ES PRI REALIIAX IDEINO GRIAZNOGO ZAPADNOGO MIRA===ETO NEPROGRESSIVNUI VUBOR I PUT'' UKRAINSKOGO NARODA===SAMOI PROGRESSIVNOI I MNOGOSTRADAL''NOI FORMATSUI SOVREMENNOSTI OTDAIUSHEI SVOI SHUZNI ZA DEMOKRATICHESKUIU INTEGRATSUIU UKRAINU V ZAPADNUI MIR OKAZAVSHUISIA NEGOTOVUM K PRINIATIIU UKRAINU V SVOI SOSTAV.......ZAPAD IAVIVSHUI TRAMPA LE PEN ORBANA MERKEL'' MAKRONA ERDOGANA SHREDERA BERLUSKONI OBNASHAET NAROSTAIUSHUIU DEGRADATSUIU GRASHDANSKIX OBSHESTV EVRO=ATLANTIKI UDALIAIUSHIXSIA VSE DALEE I DALEE OT BLAGORODNOGO UKRAINSTVA PORODIVSHEGO '''''''NEBESNUIU SVIATUIU UKRAINSKUIU SOTNIU'''''''' VECHNUI FLAGMAN PROGRESSIVNOGO DEMOKRATICHNOGO CHELOVECHESTVA......=========VIL''NIUS KIEV LITVA UKRAINA===DA BUDUT NARODU VECHNO EDINU POBEDIV ABSOLIUTNOE RASHUSTKOE ZLO........=========KIEV VIL''NIUS UKRAINA LITVA===DA BUDUT EDINU DVA BRATSKIX NARODA NA VEKI NAVECHNO===NAVSEGDA....... Ответить OBZ сегодня, 15:41 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////// HALLELUJAH=lucy thomas=official music video........VOSKOVUIU SVECHNUIU TSUVILIZATSUIU A TAKSHE TSUVILIZATSUIU ELEKTRICHESKUIU A TAKSHE MUZUKU KOMP''IUTERU I VSE VSE VSE POLEZNOE SOZDAL BOG RUKAMI CHELOVECHESKIMI I BOG SOZDAL PREKRASNUX SHENSHIN I SIL''NUX MUSHCHIN CHTOBU ONI TVORILI DOBRUE DELA OB''EDINIAIIUSHIE CHELOVECHESTVO.......NO SILU DOBRA I ZLA===ETO VECHNUE SPUTNIKI MATERIAL'NOGO MIROZDANIIA===NA PLANETE =ZEMLIA= TVORETS POZVOLIAET VERSHUT'' ABSOLIUTNOE SVOBODOMUSLIE I SVOBODODEISTVIE PROVERIAIA SVOE SOZDANIE===CHELOVECHESKII RAZUM SPOSOBNUI STAT'' GUMANNUM ILI NET.........BEZUMNUE SHUVOTNUE NESPOSOBNU GUMANISTICHESKI SOVERSHENSTVOVAT''SIA IBO BOG USHE ZALOSHUL SOVERSHENSTVO===POEDANIE SEBE PODOBNUX V ZEMNUIU BEZUMNUIU SHUVOTNUIU SHUZN''......A RAZUM===ON SPOSOBEN MECHTAT'' O VUSOKIX IDEALAX KOTORUE DOBRU I CHISTU NAPOLNIAIA BLAGORODNOI BLAGODATNOST''IU LIUBOV''===TIXII CHUVSTVENNUI RUCHEEK V OKEANE BEZUMNUX STRASTEI STANOVIASHIMSIA MOSHNOI REKOI I OGROMNUM OKEANOM LIUBVI POROSHDENNUM SIL''NUM RAZUMOM===OBRAZOM I PODOBIEM TVORTSA..........HALLELUJAH.........========ODNO MILOSERDIE===ODIN BOG===ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK...... Ответить OBZ сегодня, 14:59 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////// У Междибізькій громаді поховали 20-річного воїна.......SATANISKOE BESOVSKOE ABSOLIUTNOE ZLO VERSHUT PUTINISTICHESKII MORDORO=DEGENERAT OPISAT'' KOTOROE CHELOVECHESKIMI KUL''TURNUMI I BESKUL''TURNUMI SLOVAMI NEVOZMOSHNO........PUTIN UMERSHVLIAET SHUZN'' PUTIN UBIVAET DEMOKRATICHESKII PROGRESS PUTIN UBIVAET VSE POLEZNUE TSUVILIZATSUONNO OPREDELIAIUSHIE DOSTISHENIIA CHELOVECHESTVA.........I RADI CHEGO VERSHUTSIA ETO KREMLEVSKOE MEGA ZLO RADI PROTSVETANIIA PUILOVSKOI VLASTI I NIKCHEMNOI PUILO SHUZNENKI===DA EDINOE GUMANNOE CHELOVECHESTVO DOLSHNO NA KUSKI RAZORVAT'' PUTINISTICHESKOE ADSKOE OTREB''E........=========ZEMLIANE OB''EDINIAITES'' V BRIUSSELE RADI UNICHTOSHENIIA RASHUZMA.......========ROSSIIANE===VUXODITE IZ PODCHINENIIA SATANINSKOGO PUILO OBOROTNIA RAZVERNUVSHEGO VSPIAT'' ROSSIIU I VES'' SLAVIANSKII MIR===VES'' MIR PUTINOID SHASHDET SBROSIT'' V SREDNIE KROVAVUE VEKA PROPITANNUE GITLERIZMOM I STALINIZMOM===CHUDOVISHNUM PUTINO=RASHUZMOM LIKVIDATSUIA KOTOROGO DOLSHNA BUT'' POLNOI I NEOTVRATIMOI......===========PUTIN===TU UBIITSA DETEI MOLODESHU TU UBIITSA VSEI SHUZNI CHELOVECHESKOI CHELOVECHNOI===PODOXNI PUILO TVAR'' ANTIZEMNAIA SEGODNIA I SEICHAS===SBEREGI BEZUMNUI PUILO PODONOK MILIONU CHELOVECHESKIX SHUZNEI.........=======ROSSIIANE===UBEITE PUTINA......OSTANOVITE PUILO MAXOVIK ISTOCHAIUSHII NEIMOVERNUE BEDU I STRADANIIA........ Ответить OBZ сегодня, 13:21 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////// Міжнародний центр розслідування злочинів рф проти України розпочинає роботу, — фон дер Ляєн........VSEEVROPEISKAIA NADGOSUDARSTVENNAIA BRIUSSEL''SKAIA VLAST''===ETO Президент Європейської комісії GOSPOSHA URSULA FON DER LIAEN A USHE GOSPODA SHOL''TS I MAKRON===ETO GEO=NIKTO I NICHTO==ETI LIDERU TAKIE SHE DOLSHNU BUT'' GEO=RAVNOUDALENNUE OT BRIUSSELIA KAK I VSE 27=EM'' LIDEROV EVRO=STRAN........I ETU ISTINNUIU DEMOKRATICHNUIU PARADIGMAL''NOST'' NUSHNO SOVERSHENSTVOVAT''===DEMOKRATICHESKIE LIDERU VSEX 200=STA STRAN DOLSHNU BUT'' RAVNOUDALENU OT STOLITSU MIRA GORODA BRIUSSELIA.......POETOMU SOZDANIE =SSE= =SSM= IAVLIAETSIA NEOBXODIMUM SAMUM PROGRESSIVNUM NACHINANIEM GARANTIRUIUSHIM TRANSFORMATSUIU Президентa Європейської комісії V PREZIDENTA =STRANU ZEMLIA=.......NO VLASTI STRAN TIASHELOVESOV OSTAIUTSIA DREMUCHIMI VARVARAMI NO ZAPADNUI LIBERAL''NUI MIR OBIAZATEL''NO V 21 VEKE NACHNET RAZVIVAT'' BRIUSSEL'' POTOMU CHTO ZEMLIANE USTALI SHUT'' VEKAMI I TUSIACHELETIIAMI V VARVARSKOM NEDOMIRE SHUVOTNOE KROVOSHADNOE NACHALO V KOTOROM BESKONECHNO DOMINIRUET.......========URSULA FON DER LIAEN.........SHOZEP BORREL''===DA BUDET PROTSVETAT'' VECHNO PREKRASNUI CHELOVECHNUI BRIUSSEL''........=======BRIUSSEL'' SSE G200 SSM===BLAGO VSEM.........=========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK..... Ответить OBZ сегодня, 11:29 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////// ФРН не хоче постачати Україні зброю, яка може вразити територію РФ – Шольц.........ROSSIISKIE TERRITORII===VOENNUE I VSPOMOGATEL''NUE OB''EKTU DOLSHNU BUT'' ZATRONUTU VOINOI A INACHE UGOMONIT'' PUILO CHIKATILO IAVLIAETSIA NEDOSTISHUMUM NACHINANIEM.......PUTIN NASTROEN VOEVAT'' V NEZAVISIMOSTI OT TOGO BUDET OSVOBOSHDENA UKRAINA OT RASHUZMA ILI NET===PUTIN NA VSIU SVOIU NEDOSHUZN'' VSTAL NA =DOROGU VOINU= SPASAIUSHEI PUTINSKII RESHUM OT RAZVITIIA DEMOKRATII SVERGAIUSHEI PUILOVSKUIU GENOTSUDNUIU XUNTU.......KAK POSTAVLIAT'' =RADIO=DETALI= DLIA RASHUSTKIX RAKET CHEREZ TRET''I STRANU TAK SHOL''TS I RIUTTE===GERMANIIA I GOLLANDIIA SPOSOBNU REALIZOVAT'' PODOBNOE ZLO.......A VOT SDELAT'' DOBROE DELO===ORGANIZOVAT'' BIZNES POSTAVKI VOORUSHENII ZAPRASHUVAEMUX VSY ZAPADNUI MIR NESPOSOBEN POTOMU CHTO ZAPADNUE PRAVITELI MNIAT SEBIA BOGAMI ODNOVREMENNO PODDERSHUVAIA UKRAINU I ROSSIIU DOSTIGAIA PROLONGIROVANNOGO SAMOUNICHTOSHENIIA SLAVIANSKIX BEDNIAKOV RODIVSHUX KTO USPEL KONECHNO DETEI I VNUKOV OPIAT' V BUDUSHEM ZAVISIMUX OT IMPERII I KOLONII OT OLIGARXIZMA AVTORITARIZMA KORRUPTSUONIZMA I VSEI DRUGOI POLIT=GRIAZI OSTAIUSHEISIA NEIZMENNUM ATRIBUTOM SATANINSKOGO ZEMNOGO BUTIIA.......США проти того, щоб будь-яка держава сприяла Путіну у вбивстві українців – Білий дім........V REAL''NOSTI MNOGIE STRANU VKLIUCHAIA ZAPADNUE FINANSIRUIUT PUTINSKII RASHUZM I USA VOORUSHAIUT UKRAINU TOL''KO DLIA OBORONU BLOKIRUIA NASTUPATEL''NUI POTENTSUAL UKRAINU A NASTUPATEL''NUI POTENTSUAL RAZVIVAEMUI PUTINUM SI MODI XAMENEI I NEKOTORUMI EVRO=FASHUSTO=PIDORASAMI NEIZVESTEN........Сили оборони продовжують нищити ворожу силу та техніку.........DEMONSTRIRUIUTSIA =BLISHNIE SHARKIE BOI= V UKRAINE......REGULIARNUX ZALPOV 300=600=900 KILOMETROVUX RADIUSNO B''IUSHIX =XAIMERSOV= I ATAKI AVIATSUI A TASHE BRONETEXNIKI NIKTO NE DEMONSTRIRUET POTOMU CHTO SUSHNOSTNO DEMONSTRIROVAT'' NECHEGO===BAIDEN SUNAK SHOL''TS BEREGUT ROSSIIU OT PORASHENIIA===NA SEGODNIA ETO TAK A DAL''SHE CHTO BUDET BUDET VIDNO.........ОКУПАНТИ ВІДКРИЛИ НОВИЙ НАПРЯМОК НАСТУПУ............UKRAINA NUSHDAETSIA V SOVREMENNOM ORUSHUI I V VOINAX DOBROVOL''TSAX IZ 50=100 STRAN POTOMU CHTO UKRAINA I ROSSIIA RESURSNO NERAVNUE STRANU A PUILO CHERT DAVIT I DAVIT POTOMU CHTO VOINA===ETO SHUZN'' PUTINA A MIR===ETO PUTINSKAIA SMERT''........VUVOD NAPRASHUVAETSIA ISKRENNII ODNOZNACHNUI===LIBERAL''NUI ZAPAD I AVTORITARNAIA AZIIA NASLASHDAIUTSIA PROTSESSOM SAMOUNICHTOSHENIIA SLAVIAN I GLAVNUI KATALIZATOR VSEX VERSHUMUX VOENNO=POLITICHESKO=EKONOMICHESKIX PRESTUPLENII===ETO PUTIN NAIPERVEISHUI MEGA LIUTUI VRAG SLAVIAN I VSEX NARODOV EXS=USSR...........========ROSSIIA===UNICHTOSH'' AD PUILOVSKII.......PREZIDENT ROSSII 2024===ANDREI PIONTKOVSKII......ROSSIIANE UNICHTOSH''TE PUTINISTICHESKIX VURODKO''V........PREZIDENT ROSSII 2024===GENNADII GUDKOV.......ROSSIIANE===VAM NUSHEN PROGRESS DEMOKRATICHNUI PROUKRAINSKII PROGRUZINSKII PROMOLDAVSKII PROBRIUSSEL''SKII FUNDAMENTAL''NUI......PREZIDENT ROSSII 2024===ALEKSEI NAVAL''NUI........========SMERT'' PUTINISTICHESKOI TVARI===PREZIDENT ROSSII 2024 KASPAROV GARRI...... Ответить OBZ сегодня, 09:50 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////// У кремлі озвучили умови, на яких Росія готова «домовлятися» із Заходом...........Екс-президент і заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв запропонував «скасувати» Україну для «запобігання» Третьої світової війни.........LOSH''===OSNOVA BUTIIA SATANINSKOI ROSSII.......NACHNEM S TOGO CHTO LIUMPENO=SHARIKOVO=SHVONDER MEDVEDEV NIKOGDA NE BUL PREZIDENTOM===PREZIDENTOM TSAREM TIRANOM===KONCHENNUM DEBILOM VSEGDA BUL PUTIN A MEDVEDEV BUL VSEGDA POLIT=NICHTOSHESTVOM I VOT IMENNO TAKIX POLIT=IDIOTOV POROSHDAET NEDORAZVITAIA SISTEMA UPRAVLENIIA ROSSII........I INTERESNO S KEM BUDUT VESTI 3=TRET''IU MIROVUIU VOINU LILIPUTIN I POLIT=KARLIK MEDVEDEV===S FASHUSTKIMI ZAPADNUMI BRAT''IAMI I SESTRAMI S MARIN LE PEN S ORBANOM S MERKEL'' S MAKRONOM S =ADG= S TRAMPOM SO SHREDEROM ILI S UPOKOENNUM BERLUSKONI USHEDSHUM V VECHNOST'' TAK ESHE RAZ NE POTSELOVAVSHUI PUTINSKII POLIT=ZAD.......========KAK BULO V REALE UKRAINTSU===FASHUSTKII ZAPAD SNACHALA =RAZOGNAL= PUTINA NA DESTABILIZATSUIU SLAVIANSKOGO REGIONA I EGO OGRABLENIE A ZATEM ZAPAD I PO NEGODIAIU MAKRONU ETO ZAMETNO BOL''SHE VSEGO ZAPAD STAL PODDERSHUVAT'' UKRAINU NO TAK CHTOBU NE OBIDET'' LIUBIMOGO DUCHE PUTINA......POETOMU BAIDEN SUNAK MAKRON SHOL''TS PREDANNO SBEREGAIUT =SUXOPUTNUI KORRIDOR= ODNOVREMENNO PROPAGANDIRUIA NASTUPLENIE =VSY= U KOTORUX DLIA NASTOIASHEGO NASTUPLENIIA NET NI AVIATSUI NI DAL''NOBOINUX RAKET NI PROTIVOMINNOGO OBORUDOVANIIA NI BRONETEXNIKI NI BOEPRIPASOV===NICHEGO V DOSTATOCHNOM KOLICHESTVE DLIA NASTUPLENIIA NET.......UKRAINTSU===DAVAITE POMENIAEMSIA MESTAMI S ZAPADOM XOTIA BU NA BUMAGE===U VAS KAK=BUDTO DOSTIGNUTU ZARPLATU 3000===10.000 EVRO V MESIATS I VU PROIZVODITE VSIU VUSOKOTEXNOLOGICHESKUIU PRODUKTSUIU NAPOLNIAIUSHUIU VASSAL''NUE GERMANIIU FRANTSUIU USA BRITANIIU IAPONIIU I BLOKIRUIUSHUIU RAZVITIE ETIX STRAN......I KONECHNO ZARPLATU V ETIX STRANAX BUDUT 200=300 EVRO=DOLLAROV TOCHNO KAK V SOVREMENNOI UKRAINE I UKRAINSKIE FASHUSTKIE VLASTI BUDUT DOTOSHNO SLEDIT'' CHTOBU AGRARNUE GERMANIIA USA FRANTSUIA IAPONIIA NE RAZVIVALIS''......TAKSHE UKRAINSKIE FASHUSTKIE VLASTI ZADEISTVOVALI BU PORABOSHAIUSHIE ZAPAD KREDITNUE TRANSHU V VALIUTE =GRIVNA= KAK BUDTO NUSHNUE NO DLIA RAZVITIIA BESPOLEZNUE NO ZAPAD BUL BU DOLSHEN UKRAINE BOL''SHUE DENESHNUE PROTSENTU......ZADUMAITES'' UKRAINTSU===ZA KOGO VAS REAL''NO DERSHUT I SCHITAET ZAPAD ZA AGRO=RABSKUIU FORMATSUIU STAVVSHEI VOENNUM BUFERNUM DONOROM MESHDU ZAPADOM I ROSSIEI DRUSHUVSHUE DRUSHUVSHUE PRI MADAM MERKEL'' A POTOM VDRUG POCHEMU=TO NE PODELIVSHUE UKRAINU SIRIIU===KTO SLEDUIUSHAIA SHERTVA VSEMIRNOI OLIGARXO BANDU ORUDUIUSHEI V G7 G20 I NEPOZVOLIAIUSHEI DEMOKRATICHESKI RAZVIVAT''SIA NARODAM 180=TI STRAN.........XOT' RAZ OBAMA TRAMP BAIDEN MERKEL'' MAKRON SUNAK SHOL'TS ZAIAVILI ETO===////////KOGDA SHE U VAS NESCHASTNUE UKRAINTSU BUDET MINIMAL''NAIA ZARPLATA 1.500 EVRO=DOLLAROV////////=====........A POKUSHAT'' V MESIATS MOSHNO NA 300=STO EVRO=DOLLAROV......NIKOGDA RABOVLADEL''TSU ETOGO NE SKASHUT POTOMU CHTO RABU DOLSHNU ZNAT'' SVOE MESTO......O CHEM MU GLAGOLIM===OB ISKRENNIX OTNOSHENIIAX KOTORUX NE BULO I NET V ETOM SATANINSKOM NEDOMIRE XISHNIKOV I IX SHERTV......VSE 200=TI STRAN IMEIUT PRAVO BUT' DEMOKRATICHNUMI RAZVIV 60=TI PROTSENTNOE OTECHESTVENNOE PROIZVODSTVENNOE V TOM CHISLE VUSOKOTEXNOLOGICHESKOE POTREBLENIE CHTOBU GRASHDANE NIKUDA NE EXALI A BULI SCHASTLIVU V SVOIX RODNUX STRANAX PROISXOSHDENIIA.......I TOGDA BUDUT PROTSVETAT'' I BUDUT SBERESHENU VSE RASU I BOGATUX LIUDEI STANET BOL''SHE NO ETI 300=STO IMPERSKIX BURSHUEV NE SMOGUT NENASUTNO BESKONTROL''NO NEOGRANICHENNO OBOGASHAT''SIA PLODIA USHE TSELUE GRUPPU BEDNUX OBEZDOLENNUX STRAN.......=========VU VSE RABOTAETE NA FASHUZM NA IMPERIALIZM NA PARAZITIZM===PUTIN BAIDEN SUNAK MAKRON SHOL''TS SI MODI XAMENEI I PORASHAET TO CHTO SUSHNOSTNO TAKIE SHE POLIT=PERSONU BUDUT V SLEDUIUSHIX 22 23 24 25 26 27 28 29 VEKAX I STOLETIIAX I NIKTO NICHEGO NESPOSOBEN IZMENIT''......========BAIDEN===TU SLABUI DEMOKRAT NACHISTO LISHENNUI ISTINNO DEMOKRATICHESKIX MONOPOLIARNUX BRIUSSEL''SKIX UBESHDENII GARANTIROVANO RAZVIVAIUSHIX VSEX LIUDEI VSE NARODU I STRANU STAVSHUE NA PUT'' DEMOKRATII===POLITICHESKOI BRIUSSEL''SKOI CHELOVECHNOSTI........========ROSSIIA===UNICHTOSH'' AD PUILOVSKII.......PREZIDENT ROSSII 2024===ANDREI PIONTKOVSKII......ROSSIIANE UNICHTOSH''TE PUTINISTICHESKIX VURODKO''V........PREZIDENT ROSSII 2024===GENNADII GUDKOV.......ROSSIIANE===VAM NUSHEN PROGRESS DEMOKRATICHNUI PROUKRAINSKII PROGRUZINSKII PROMOLDAVSKII PROBRIUSSEL''SKII FUNDAMENTAL''NUI......PREZIDENT ROSSII 2024===ALEKSEI NAVAL''NUI........========SMERT'' PUTINISTICHESKOI TVARI===PREZIDENT ROSSII 2024 KASPAROV GARRI.......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися