Куди піти у Києві: найцікавіші події серпня

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві протягом серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться в серпні у Києві. Тут є концерти, виставки, спектаклі, події для дітей та безліч іншого. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки.

Огляд афіши у Києві на серпень:


Вистава "Сон літньої ночі"

За однойменою п'єсою Вільяма Шекспіра. Під час вистави глядачі шукатимуть відповіді на одвічні питання. Коли у пошуках порятунку, правди й ніжності ми ховаємося у мріях? Коли сон випускає найбільші страхи, які ховаємо навіть від самих себе? Коли ми боїмося переходити в царство марень, аби не оживити заповітні мрії, нескорені бажання, яким місце в іншому житті. Коли уві сні безпечніше, ніж наяву? Коли ми не хочемо прокидатися? Чи хочемо, та не можемо? Коли ми сміємося до сліз, але ці сльози ранять наше серце? Що станеться, коли комедія, наповнена силою Квітки Богів, набуде кольору, який був невідомий донині, а наш сміх і наші друзі постануть в іншому світлі? Коли жарти, що лікують, стануть механізмом виживання, захистом від страху й бруду, отрутою для тендітної душі? Яким станемо ми та світ навколо, якщо навіть Боги закриють очі, щоб не бачити світла, яке так потрібне нашій землі?

Коли: 1 серпня - 28 вересня, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Загони"

Це психологічно-розвантажувальне шоу, де два стендап-коміки разом з психотерапевтом намагаються врятувати свою менталку. Якщо повітряна тривога не єдина, яка вас турбує, - це шоу для вас. За гумористичну складову відповідають Настя Зухвала та Антон Тимошенко. За наукову - Олександр Авдєєв, психіатр, акредитований КПТ-терапевт, голова секції схематерапії УАКПТ, лідер команди "4help. Психотерапія онлайн". Гість випуску - Свят Загайкевич.

Коли: 1 серпня, о 18:30

Де: Veteran Hub, вул. Верхній Вал, 2А

Вартість: 350 грн

квитки за посиланням 


Комедія "№13"

№ 13 Рея Куні – це комедія ситуацій, що давно припала глядачам до душі й залишається веселою та захопливою, адже ніколи не знаєш, який черговий сюрприз підкине героям доля. Події розгортаються із такою швидкістю, що аж дух перехоплює! Феєричність дії, несподівані повороти сюжету, смішні витівки і репліки – усе це створює атмосферу веселощів, а отже, чудовий настрій. Адже так важливо вміти сміятися над собою, над своїми вадами і пам'ятати, що брехня на благо – все одно брехня, а зрада, як її не називай, однаково – зрада. І № 13 тут геть ні до чого.

Коли: 1 серпня, о 18:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням 


Стендап Шоу "Найкращі вороги"

Це лицарьский двобій, але замість зброї у дуелянтів - жарти, а замість принцеси, за якую завзичай змагають лицарі — сміх аудиторії.

На сцену вийдуть: Ерік Йе – стендап-гуморист, автор відео-приколів, з великим бекграундом у популярних ютуб-проектах. Вадим Кириленко – автор інтернет-мему "Київський сленг", частий учасник стендап вечорів Comedy Room, та інших клубів столиці. Частина грошей йде на підтримку ЗСУ, разом ми сила. 

Коли: 2 серпня, о 19:00

Де: DoskaBar, вул. Прорізна, 21

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Виставка "Європа і Україна: діалог крізь віки"

Виставка приурочена до річниці надання Україні статусу кандидата в члени Європейського Союзу і покликана проілюструвати вплив західноєвропейської культури на українську в культурно-мистецькому, технологічно-промисловому та суспільно-політичному контекстах. Наша культура протягом сторіч органічно адаптувала західноєвропейські стилі. Це видно у предметах українського та європейського образотворчого й декоративно-ужиткового мистецтва кінця 18 — 19 ст., що представлені на виставці. На виставці демонструються меблі у стилі відомого французького мебляра Андре-Шарля Буля (1642—1732), західноєвропейські кабінетні меблі, вишукані австрійські меблі для віталень у стилі "бідермаєр", французькі різьблені шафи-вітрини у стилі "друге рококо". Інтер'єрне умеблювання доповнене масивними вазами, бронзовими канделябрами, настільною скульптурою на взірець робіт французького скульптора Клодіона. Ці предмети не лише формували смаки тогочасної української еліти. Вони стимулювали виробництво таких речей в Україні.

Коли: щодня до 13 серпня, з 10:00 до 18:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 100 грн - дорослим, 50 грн - дітям 

Подробиці за посиланням 


Виставка "...Але будуть відроджені у славі і силі"

В експозиції представлені храми і сакральні споруди різних віросповідань та конфесій на теренах України, понівечені внаслідок повномасштабної військової агресії Росії. За понад рік війни окупанти зруйнували, пошкодили чи сплюндрували майже півтисячі храмів і сакральних споруд в Україні, значна частина з яких має історико-культурну цінність і є пам’яткою архітектури й мистецтва. До уваги відвідувачів представлені оригінальні експонати з колекції трьох музейних інституцій та унікальні фотодокументи, що свідчать про злочинні дії російської федерації проти свободи совісті й людяності.

Коли: щодня до 13 серпня, з 10:00 до 18:00

Де: Трапезна, НЗ "Києво-Печерська лавра", вул. Лаврська, 9

Вартість: входить в єдиний квиток відвідування заповідника

Подробиці за посиланням 


Марія малює. 100 творів Примаченко

На виставці глядачі вперше побачать сто картин легендарної художниці, адже ці твори з приватної колекції київського мистецтвознавця Едуарда Димшица раніше ніколи не виставлялися.

Сьогодні ми гостро відчуваємо, що і сама Марія Примаченко, її стійкість перед лицем випробувань долі, а тепер і її картини стали символом української незламності. Велику частину експозиції становлять роботи, що стали реакцією художниці на пережите: війну, загибель коханого на фронті, окупацію, бої за Київщину та післявоєнні злидні, Чорнобильську трагедію. Поруч зі знайомими нам образами фантастичних істот та квіткових декоративних панно у картинах акцентується тема боротьби добра і зла, в якій добро незмінно перемагає. Після трагедій війни Марія майже на 10 років полишила малювання, але повернулася, бо творчість була її способом існування. 

Виставку супроводжуватиме публічна освітня програма, розроблена спеціально для проєкту: лекції, обговорення, майстер-класи.

Коли: щодня до 27 серпня, з 11:00 до 19:00 (понеділок вихідний)

Де: Національний центр "Український Дім", вул. Хрещатик, 2

Вартість: 100 грн - повний, 50 грн - пільговий 

Подробиці за посиланням


Концерт "ПИРІГ І БАТІГ"

Виступ країнського фольк-гурту, мета якого — підіймати український поетичний пласт на високий рівень, згадуючи забутих українських поетів та популяризувати українську мову через музику. У концепції проєкту Батіг виступає як артефакт драматичного українського минулого, і є алегорією пам’яті про культурний спадок нашого Краю.

Коли: 3 серпня, о 16:00

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 300 грн

Квитик за посиланням 


Шоу "Підпільний стендап"

Це відмінна можливість добряче посміятись та познайомитись зі стендапом, якщо ви ще не знайомі з цим жанром. У цей вечір виступатимуть:

- Антон Тимошенко. Абсолютний переможець "Розсміши коміка", сценарист проекту "Телебачення Торонто" і ще безлічі популярних програм.

- Антон Сенін. Учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших Підпільних стендап вечірок.

- Вадим Кириленко. Ведучий подкасту "Вуса Гоголя", учасник гурту "Андріївський підйом" та учасник комедійного шоу "Найкращи вороги".

- Микита Трандафілов. Стендап комік з Одеси. Сценарист, участник проекту "тривожний стендап", прогресивний тінейджер.

Коли: 3 серпня, о 18:30

Де: Underground stand up club, вул. Золотоворотська, 15

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Концерт "MARIUPOL CLASSIC: МУЗИКА НАДІЇ"

Виступатиме оркестр "Ренесанс" із Маріуполя під керівництвом диригента Василя Крячка. Йому у розпал війни вдалося вибратися з окупованого міста, яке так жорстоко продовжує знищувати російська армія. Впродовж перших місяців війни маестро Крячок залишався у Маріуполі. Окупанти постійно намагалися схилити його до співпраці, але проукраїнська позиція митця залишалася непохитною. Прем'єрна програма концерту отримала назву "Генії минулого і Таланти Сучасності": Це твори Вівальді та Моцарта у поєднанні з музикою знаменитих українських композиторів, яких об'єднав мистецький Маріуполь до війни, а ще найбільше – сьогодні.

Коли: 4 серпня, о 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Бах, Гендель, Марчелло"

Гратиме Київський камерний оркестр Національної філармонії України під керівництвом Олексія Колесника. На вас чекає великий концерт з вдатними творами світу. 

Коли: 5 серпня, о 17:00

Де: Кірха Святої Катерини, вул. Лютеранська, 22

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Спеціальний показ фільму "Залізні метелики"

Стрічка розповідає про обставини воєнного злочину, розслідування якого тривало 8 років. Влітку 2014 року, коли російські військові в небі над українським Донбасом збили цивільний літак рейсу MH17 з 298 людьми на борту. Російський уряд одразу почав заперечувати свою причетність до трагедії, а пропаганда — працювати на повну потужність, намагаючись приховати справжні обставини злочину. Після показу учасники матимуть можливість поспілкуватись із творчою групою фільму, а також керівниками фестивалю Docudays UA.

Коли: 6 серпня, о 16:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням


Концерт BAH.ROMA, RENIE CARES ТА INGRET 

BAHROMA - справжній скарб в світі українського інді. Один з найяскравіших та самобутніх артистів альтернативної музичної сцени. Протягом багатьох років BAH.ROMA залишається постійним учасником українських фестивалів. Багато хто знає BAH.ROMA за треком "На глибині", який став саундтреком до серіалу "Київ вдень та вночі"

RENIE CARES - молодий інді-рок колектив з ніжним жіночим вокалом, неочікуваними гітарними соло, оксамитовим басом та надривними барабанами. Дебютний трек "Якби" одразу знайшов теплий відгук в широкої української аудиторії. Кожен наступний реліз гурту збирає мільйони прослуховувань.

INGRET - альтернативна українська співачка. Вільна та неординарна артистка з універсальним вокалом. Музика INGRET — це еклектика жанрів. Вона експериментує з музичними стилями змішуючи у своїх піснях інді-поп, інді-рок, тріп-хоп та фолк у своїх піснях. Підтримає виступ талановитий київський Electronic music DJ & producer - KLIMTSOV. 

Коли: 6 серпня, о 17:00

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Привид Опера"

Для вас прозвучать найвідоміші композиції, які стали вже культовими хітами світової музики. Вони створють атмосферу тепла та радості, надії на найкраще. Ви почуєте: арії із опер "Травіата", "Ріголетто", "Кармен" та оперет "Летюча миша"; Дует "Come what my" із мюзиклу "Мулен Руж" і також арії із мюзиклу "Привид опери" та "Моцарт".

Коли: 6 серпня, о 19:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 190 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "За двома зайцями"

Вистава у сучасній інтерпретації. У чоловіка є молодість, зухвалість, величезні борги і п'ять діб на розрахунок. І є дві жінки. Одна може подарувати йому щастя. Інша - допомогти матеріально. Але шлях до кохання і до грошей проходить однаково - через ЗАГС. І все могло би бути добре. Але мама завжди втручається куди не треба. А особливо, коли це потенційна теща.

Коли: 10 серпня, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт LELY45

На вас чекає виступ популярної української артистки, творчість якої захопила серця мільйонів українських слухачів. Готуйтеся підспівувати вже знайомі хіти "Автомагістралі", "Вісім", "Світ мене ловив" разом з артисткою. Чарівна LELY45 занурить в магічну атмосферу кожного своєю харизмою та тематикою пісень, що є близькою і зрозумілою для кожного.

Коли: 11 серпня, о 19:00

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням


Творчий вечір Ади Роговцевої "З тими, кого люблю"

Захід охоплює всю творчу палітру неймовірно талановитої жінки. Тут можна буде побачити фрагменти з кінострічок, відомих театральних вистав "Будьте як вдома", "Схоже на щастя", "Варшавська мелодія 2", "Соломон у спідниці", послухати вірші в авторському виконанні та просто поспілкуватися із зіркою. У зустрічі з актрисою візьмуть участь відомі українські актори: Лариса Руснак, народна артистка України; Світлана Орліченко, заслужена артистка України; Катерина Степанкова, заслужений діяч мистецтв України; Володимир Маляренко, бард.

Коли: 10 та 18 серпня, о 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Мій домашній дикий лис"

Дитяча вистава про любов до Землі. Всі ми мріємо про домашнього улюбленця, а багато хто вже має песика, рибок, кошеня… А от у дівчинки Соні оселився справжній дикий лис. І все було б добре, але Лис Марко втік з лісу і тепер разом з Сонею намагається захистити рідний ліс від вирубки і сміття, а його мешканців — врятувати від загибелі.

Коли: 13 серпня, о 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Еклери на мільйон"

На вас чекає авантюрна комедія про гроші, щастя та питання, чи можна його купити. Герої цієї вистави переконані, що великі статки - чи не єдина умова стати щасливими. А отже, можна заплатити чималу суму за те, щоб дізнатися особливий секрет фінансового успіху у американського мільйонера. Але іноді все не те, чим здається, і поки аферисти мріють обіграти горе бізнесменів до нитки, сюжет починає закручуватися з неймовірною швидкістю.

Коли: 13 серпня, о 17:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Мегери"

Травесті-комедія. Їхнім лайкам позаздрять ринкові продавщиці, повії та кондукторки та вахтерки. А їх акторській майстерності можна тільки повчитися. Адже грають наших старіючих кінодів актори-чоловіки. Тому це буде точно весело і несподівано. Старість не завжди приємна річ, а для двох кінозірок 60-хх років - просто страшна. Настільки страшна, що вони ладні знятися у фільмі жахів, аби повернути колишню любов глядачів. А ще - перегризати одна одній горло, згадуючи минуле і колишніх. Коли втрачати більше нема чого, то битва йде не на життя, а на смерть. Разом з тим Рут і Мілдред не втрачають дотепності і сарказму та не жаліють шпильок одна для одної. Та змушують глядачів сміятися без зупину. В головних ролях: Олексій Вертинський та Артем Ємцов. 

Коли: 16 серпня, о 18:00

Де: Театр АКТОР, вул. Велика Житомирська (Львівська площа)

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Олексій Коган та New JazzinKyiv Band

Гуру українського джазу, якого поважають як в Україні, так і в усьому світі - Олексій Коган, разом з New JazzinKyiv Band продемонструють справжній фірмовий та смачний джаз. Досвідченні майстри заграють цікаву програму "Джазові історії для людей", що наповнена особливим репертуаром, спілкуванням з гостями, та позитивним настроєм.

Коли: 17 серпня, о 19:30

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт ALEKSEEV

Життя співака ALEKSEEV докорінно змінилося після початку повномасштабного вторгнення РФ. Спочатку музикант волонтерив, бо не міг співати певний час. За його словами, він зрозумів, що є речі важливіші за його творчу кар’єру. Повернувся до музики ALEKSEEV лише тоді, коли побачив, як інші українські артисти стали давати благодійні концерти. Перша пісня, яку ALEKSEEV написав після вторгнення, називається “Мамо”. Вона присвячується усім матерям та їхнім дітям, що постраждали внаслідок російської агресії. Микита Алексєєв багато виступав перед нашими захисниками й зараз за кожної можливості їде до військових. 

Коли: 18 серпня, о 19:00

Де: Boho, вул. Івана Федорова, 4

Вартість: від 900 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту GO_A

Відомий український гурт Go_A останнім часом навів чимало шурхоту на міжнародних фестивалях. У Нідерландах, на фестивалі Pinkpop, українці отримали друге місце за найкращий виступ, серед інших, наші випередили Роббі Вільямса. А пізніше гурт став переможцем фестивалю "Чотири сторони фольку" у Польщі.

Коли: 18 серпня, о 18:30

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Дизель Шоу. Концерти на підтримку ЗСУ

Гумористичне шоу підготувало для своїх шанувальників сюрприз до Дня Незалежності України. Три концерти поспіль артисти будут смішити та веселити вас так, як ніколи раніше. Разом із перевіреною командою на сцені з'являться зіркові друзі колективу: Лілія Ребрик, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський, Олександр Ярема, Кіра Подольська та інші. 

Коли: 18, 19, 20 серпня, о 17:30

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Червона Шапочка, або десять пиріжків для бабусі"

Лялькова вистава за мотивами казки братів Грімм. Ця історія знайома нам з дитинства. Але що, якщо трохи змінити сюжет, принісши до нього особливу інтригу? Тільки десять здобних смачних пиріжків несе дівчинка в ліс до своєї улюбленої бабусі. А гарячі здобні пиріжки люблять самі різні мешканці лісу.

Коли: 19 серпня, о 11:00

Де: Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1

Вартісь: 100 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Кіт у чоботях"

Відома багатьом історія, написана великим казкарем Ш. Перро, не перестає дарувати теплі емоції як дітям, так і дорослим. Дотепний Кіт знову вирушає на зустріч пригодам, щоб виручити свого господаря. Неймовірна історія про відданість і дружбу. 

Коли: 19 серпня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава для дітей "Коти-біженці"

Це буде справжня кототерапія для дітей та дорослих. Кошеня на ім'я Персик загубився і потрапив до незвичайного Котячого клубу де живуть "коти-біженці"... І як би сильно Персик не хотів додому, відтепер, він один з них. Як взяти себе в лапи і перестати панікувати? Як замість того аби постійно нюняти - навчитись допомагати і підтримувати інших? Про це добре знають відважна кішка Маруся, невгамовна киця Буся та самовпевнений котан Микола.

Коли: 19 та 27 серпня, о 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Екскурсія за лаштунки театру та вистава

"Троє у човні, не рахуючи собаки"

Київський академічний театр запрошує на екскурсію за лаштунки - цікаву прогулянку будівлями закладу (пам'ятка архітектури ХІХ століття), яку проводить заслужена артистка України Валентина Бойко. Після екскурсії відбудеться авторська вистава видатного актора Петра Миронова "Троє у човні, якщо не рахувати собаку" (комедія за оповіданням англійського письменника Джером К. Джерома).

Коли: 19 серпня, о 13:00

Де: Театр "Колесо", вул. Андріївський узвіз, 8

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Хлопчик із бляшанки"

Дуже смішна дитяча комедія. Виявляється, що на пошті можна отримати велику бляшанку, в середині якої сидить хлопчик, якого звати Конрад. Саме це сталося з пані Бартолотті. Але, коли з’являєшся в історії так, як це зробив Конрад, дуже важко усвідомити що значить бути нормальною дитиною. Адже у бляшанці тобі про це не розповідали. І взагалі, після такої ізоляції особливо гостро хочеться бути справжньою людиною. Але як дізнатись, як бути нормальним? І хто саме визначає, що таке норма?

Коли: 19 серпня, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн 

Квитки за посиланням 


Концерт "Шампанські очі"

Концерт до дня народження Кузьми Скрябіна. Прозвучать безсмертні хіти гурту “Скрябін”. Для вас гратиме Державний естрадно-симфонічний оркестр України під орудою диригента Миколи Лисенка. Попри те, що Андрій Кузьменко прожив лише 46 років – життя його було сповнене творчих успіхів, добрих справ та пригод. Його пісні знають та співають мільйони українців. На них записують кавери українські співаки нового покоління. Кузьма Скрябін – легенда нашої музики.  

Коли: 19 серпня, о 19:00

Де: Ботанічний сад ім. Гришка, вул. Тимірязєвська, 1

Вартість: від 690 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Троє поросят"

Жили троє братів, троє поросят. Цілими днями вони грали, співали, жартували. І ось, літо підходить до кінця і виникає питання, де ж зимувати. Старші брати нашвидку побудували собі хатки, один з соломи, другий з гілочок, а молодший вирішив будувати з цегли, такий будинок, щоб був як фортеця. Довго потішалися над ним старші брати. Але коли прийшла біда і голодний Вовк намагався дістатися і з’їсти поросят, чий задум був вдалим?

Коли: 20 серпня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Сонечко рятує світ"

Навіть в світі найдобріших комах трапляються неприємності. Що якщо на вашому лузі з'являється шкідлива тля? Та ще й не одна, а в компанії спільників - колорадських жуків. Це спонукає наших дружніх героїв спільно шукати вихід і протистояти непроханим гостям. Звичайно, щирій дружбі неможливо що-небудь протиставити. 

Коли: 20 серпня, о 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Поліанна"

Вистава за однойменним твором Е. Портер. Дивовижна історія непереборно оптимістичної дівчинки може навчити багато чому не тільки малят, а й дорослих. У ранньому віці Поліанна втратила батьків і потрапила на виховання до рідної тітки, яка була відома суворим характером. Проте особливе бачення цього світу і пошук радості в усьому, що оточує, змінили життя не тільки Поліанни, а й багатьох мешканців міста, які жили своїми буденними клопотами. Адже Поліанна впевнена, що хороше можна знайти навіть у дуже складній ситуації і готова навчити цьому кожного. Рекомендований вік для дітей - з 11 років. 

Коли: 20 серпня, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Концерт JAMALA

Виступ унікальної співачки, яка поєднує джаз та соул, поп-музику та електроніку. Вона співає про кохання і про національну трагедію кримськотатарського народу. Її виступи завжди особливі, сповнені енергії та душевної теплоти. Вона – одна з найкращих на українській сцені й постійно продовжує це доводити. 

Коли: 20 серпня, о 18:30

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


ЖАДАН I ДРУЗІ

Цей концерт є презентацією унікального артбуку "Птах: вірші, що стали піснями". Це особливе мистецьке видання зі спецефектами – висічка, рисовий папір, копірка, дзеркальна фольга. Сергій запрошує на святкування свого дня народження у Жовтневому палаці. Для іменинника будуть співати: Мар’яна Садовська – міжнародно визнана співачка у стилі world music, яку називають українською Бйорк, зіркова Христина Соловій, Уляна Горбачевська – етноспівачка, дослідниця української традиційної пісні, відомий джазовий музикант Марк Токар та легендарний гурт "Мертвий півень". Також доєднаються Саша Кольцова і сестри Тельнюк, а ще гратимуть справжні козаки з гурту "Kozak system". Не обійдеться без старих побратимів поета - гуртів "Жадан і Собаки" та "Лінія Маннергейма". А співати "Многая літа" (а також свою пісню на вірш Жадана "Країна дітей") буде сам Святослав Вакарчук. Очікується грандіозна подія.

Коли: 23 серпня, о 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 600 грн

Квитки за посиланням 


UA СТЕНДАП. ВЕЛИКИЙ ЛІТНІЙ КОНЦЕРТ

На сцені виступатимуть українські стендап-коміки: Іван Жорноклей, Слава Бу, Олесь Пінчук, Максим Давиденко, Дмитро Тютюн. 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ. Рекомендовано особам від 18 років.

Коли: 23 серпня, о 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартісь: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Українські вечорниці"

Старосвітська комедія. Вечорниці - це давня забава наших предків у вільний від роботи час. Молодіж збиралася разом для ігор, забав, гадання, пісень та співів. Наша вистава виконується у супроводі живої музики. Ви зможете не тільки добре відпочити, а познайомитись з фольклорними мотивами Придніпровської України, які були зібрані під час етнографічних експедицій.

Коли: 25 серпня, о 19:00

Де: Театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт SHUMEI & BAND

SHUMEI – творчий псевдонім блискучого музиканта мультиінстременталіста Олега Шумея. За основним фахом молодий артист – флейтист, також він грає на фортепіано, гітарі та різних духових інструментах. Навесні цього року SHUMEI & Band презентували альбом “Комета”. На концерті музиканти виконають всі свої хіти, а також нові пісні.

Коли: 25 серпня, о 19:00

Де: Boho Yosai, вул. Мазепи, 1

Вартість: від 900 грн 

Квитки за посиланням 


Вистава "SALIDA CRUZADA - 8 кроків танго"

Гармонійне поєднання музики, танцю і любовної історії на сцені. Це повість про те, як швидко і раптово закохатися, як прожити цілу історію кохання за кілька танцювальних па. Все починається в невеликій студії, де молоді пари знаходять у своєму вчителя не просто танцювального, але і справжнісінького психологічного гуру. Він розповідає їм про те, що освоєння восьми основних танцювальних кроків - це не що інше, як шлях до пізнання свого партнера і зближення з ним. А тому не дивно, що пари закохуються одне в одного і починають відчувати хімію між собою не тільки на паркеті, а й у житті, проживаючи раптово спалахнувшу закоханість і все її кроки до самого кінця.

Коли: 25, 26 серпня, 9,10, 27, 28 вересня, о 18:30

Де: Театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту ADAM

Гурт ADAM було створено у 2014 році. Саундпродюсер і автор пісень Міша Клименко з дружиною Сашею Норовою роблять одну справу та кайфують від цього. ADAM працює переважно у жанрі неосоул, втім, їхня музика не обмежена жанровими рамками. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну, музиканти деякий час не могли створювати нові пісні. Згодом був написаний хіт "Повільно", що вже зібрав понад 2 000 000 переглядів на YouTube. 

Коли: 25 серпня, о 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Котик та Півник"

Живуть ці друзі в одній хатинці біля лісу. Котик ходить щодня на полювання, а Півник порається і чекає на нього вдома. Адже хитра Лисичка вже давно мріє впіймати Півника! Щойно Котик іде в ліс, руда - з лісу! Обіцяє Півнику то горошок, то бобове зернятко, тільки визирни з хатки.

Коли: 26 серпня, о 11:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Три анекдоти на одну тему"

Комедія-детектив про подружню зраду. На вас чекає циганський танок, пластичні та танцювальні номери і життя у ритмі танго, сповнене пристрастю та емоцій. А головне, неймовірний гумор та іронія з якою актори переживають всі перипетії подружнього життя героїв. Всі проблеми, що виникають внаслідок невірності, доволі життєві та знайомі більшості людей. У нашій вистави впізнати себе зможуть і молоді пари, і подружжя з досвідом. Адже, в житті буває все.

Коли: 26 серпня, о 17:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


"Kyiv Modern Ballet. Двоє на гойдалці. A сонце сходить щодня!"

yiv Modern Ballet відкриває новий театральний сезон одразу двома виставами: балетом на одну дію за мотивами однойменної п’єси Вільяма Гібсона "Двоє на гойдалці" на музику Й. С. Баха і мексиканської співачки Чавели Варгас та дивертисментом сучасної хореографії "А сонце сходить щодня!". 

"Двоє на гойдалці" – історія кохання, яке через невпевненість, сумніви та непорозуміння між героями зависає у повітрі. Як недосказане речення чи обірване побачення. Постановка – Раду Поклітару.

"А сонце сходить щодня!" – мініатюри в постановці Раду Поклітару та дебютні роботи артистів театру в ампула хореографів. 

Коли: 26 серпня, о 18:00

Де: Київський культурний кластер "Краків", Русанівська набережна 12/2

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Єдиний Квартал"

Великий благодійний концерт "Сміємося - отже, перемагаємо!". В цей вечір "Вечірній Квартал" та "Жіночий Квартал" об’єднають свої зусилля, щоб подарувати глядачам свято. Це буде подвійний удар гумору, з пародіями, гострими жартами та музичними номерами. Найкращі артисти двох “кварталів” нагадають усім, що гумор - це зброя, і краще за українців ніхто не вміє нею користуватися.   

Коли: 26 серпня, о 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 490 грн

Квитки за посиланням


Олександр Пономарьов та Михайло Хома. Благодійна вечеря

Благодійна вечеря за участі Олександра Пономарьова та Михайла Хоми (DZIDZIO). У програмі найкращі пісні артистів, а також благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок та митців. Ведучий вечора – Юрій Горбунов. У вартість квитка включена вечеря та welcome drink. Збір гостей о 18:00.

Коли: 26 серпня, о 19:00

Де: КВЦ "Парковий", Паркова дорога, 16А

Вартість: від 1990 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Попелюшка"

Казкова історія справжнього кохання. Історія, в якій добрі наміри знаходять свій шлях, а закохані отримують заслужене щастя. У постановці Юрія Сікало є все: і дотепні діалоги, і смішні персонажі, і ніжні та чутливі моменти. А декорація у вигляді казкового замку і гарні ляльки ще не залишили байдужим жодного глядача.

Коли: 27 серпня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Балет "Жизель"

Бідну дівчину Жізель ошукує граф Альберт, який видає себе за звичайного парубка, і звичайно, не каже про свою шляхетну наречену. Коли правда виходить на поверхню, бідна Жізель вмирає від туги,  і її душа перетворюється на вілісу. Так душі дівчат, які зазнали кривди, залишаються у нашому світі і прагнуть помсти. Бідний лісничий Ганс, який теж кохав головну героїню і розкрив обман, стає жертвою містичного танцю. Однак Жізель вирішує врятувати Альберта. Їм не судилося бути разом на цьому світі, але кохання житиме вічно.

Коли: 27 серпня, о 15:00

Де: Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт ансамблю "Гуцулія"

Колектив багато років представляє та охороняє мистецтво гуцулів. Завдяки ансамблю отримали поширення та славу безліч колядок, щедрівок, веснянок. А скільки в репертуарі “Гуцулії” танців, купальских ігор та забав, фрагментів народних традицій та обрядів! Артисти відтворюють кращі зразки мистецтва Прикарпаття.    

Коли: 27 серпня, о 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Тіні забутих предків"

Містична вистава за мотивами видатної повісті Михайла Коцюбинського. Ця легенда Карпатського краю надихнула Сергія Параджанова зняти фільм з Ларисою Кадочниковою та Іваном Миколайчуком у головних ролях. До речі, театр розташовано на вулиці Миколайчука, поруч з будинком, де жив актор, і це ще не всі співпадіння, Режисер вистави Тетяна Матасова все дитинство і юність була учасницею фольклорних ансамблів, тому хотіла, щоб ця вистава була пронизана творчістю нашого народу. А ще у цій виставі дебютує чимало нових акторів, які донесуть цю прекрасну історію кохання до глядачів.

Коли: 27 серпня, о 18:00

Де: Театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Тіни Кароль

Тіна Кароль була однією з перших українських зірок, яка вийшла маршем на площі європейських міст. Хода почалася з Варшави, далі були Берлін та Лондон. І усюди за співачкою йшов натовп. Здатність Тіни Кароль об’єднувати людей дозволяє їй бути моральним авторитетом для багатьох.  

Коли: 27 та 28 серпня, о 18:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Украдене щастя"

Це одна з найвідоміших п’єс Івана Франка, класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час. У режисерському трактуванні Івана Уривського — це пластична драма, оповита містичною атмосферою та сповнена напруженого очікування. Знайомий усім зі школи "любовний трикутник" — Михайло-Анна-Микола, в цій виставі спалахне новою пристрастю та зачарує глядачів містикою. Адже нічний гість Михайло якось підозріло з’являється буквально нізвідки, хоча всі були впевнені, що він давно помер.

Коли: 30 серпня, о 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 320 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

1 серпня 2023, 13:52

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////// Трамп впевнено випереджає свого опонента з праймеріз Десантіса, незважаючи на судові розгляди...........STARICHKI===DEDUSHKI BORIATSIA ZA VLAST'' UPRAVLIAEMUE FASHUSTVUIUSHEI OLIGARXIEI USA===TOL''KO PODONOK MASK CHEGO STOIT.........PARTIIU OLIGARXICHESKOI VLASTI USA RAZDELILI NA DVE CHASTI CHTOBU DURIT'' BEDNOTU PO VSEMU MIRU OBIAZANNOI OBOGASHAT'' BRENDONOVUE BURSHUAZNUE VUSOKOTEXNOLOGICHESKIE KLANU KONTROLIRUIUSHIE G20 I KONECHNO OSTAVSHUESIA 180 STRAN===AGRO=KOLONIAL''NUE =RASTENIIA= V CHISLO KOTORUX OBAMA TRAMP BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON VMESTE S PUTINUM ZAPISALI UKRAINU.........A POSLE VOINU VU DUMAETE SLAVIANSKII MIR STANET DRUGIM =OTSUFROVANNUM= ZAPADNUMI DOSTOINUMI TSENAMI I ZARPLATAMI===DA NIKOGDA V SHUZNI..........SLAVIAN LATINOSOV AZIATOV AFRIKANTSEV OSHUDAET TOL''KO KOLONIAL''NOE =TSENOOBRAZOVANIE= I VASHUNGTON S BERLINOM RADI ETOGO GOTOVU SOTRUDNICHAT'' S PUTINUM S SI S KAKIMI UGODNO PRAVITELIAMI CHERTIAMI SBEREGAIUSHIMI IMPERSKO=KOLONIAL''NUI VSEMIRNUI DIKTAT...........=========PUTINA POVESIT'' KAK BESHENNUIU IADOVITUIU TVAR''........SI XAMENEI ORBANA =ADG= MARIN LE PEN SHREDERA MERKEL'' MAKRONA V TIURIAGU NA 10=30 LET..........=========BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON===POSHLI VON IZ VLASTI I POLITIKI........========ANNALENA BERBOK KURT VOLKER I FRANTSUZSKII CHELOVECHNUI BRIUSSEL''SKII DEMOKRAT===ISTINNUE PROGRESSIVNUE LIDERU GERMANII USA FRANTSUI.........=========KURT VOLKER===PREZIDENT USA 2024=2028................OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////// Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за теракт у Пакистані з понад 50 жертвами.........PLANETA =DETEI SATANU= ===ETO NASHA =ZEMLIA= I NEUSHELI VSE TSUVILIZATSUI VO VSELENNOI PROXODIAT TAKOI PUT'' SVOEGO =KROVAVOGO RAZVITIIA=...........NA SEGODNIASHNII DEN'' 51 PROTSENT GARANTII TOGO CHTO NAS SOZDALI CHERTI I 49 PROTSENTOV TOGO CHTO ZEMNUIU SHUZN'' SOZDALI DOBRUE SVETLUE SUSHNOSTI.........BOGACHI FINANSIRUIUT =ISLAMSKOE GOSUDARSTVO= I FIZICHESKI UNICHTOSHAT'' NUSHNO IMENNO BOGATUX TVAREI ORGANIZUIUSHIX =ISLAMSKOE GOSUDARSTVO=..........UPRAVLENCHESKAIA NEDORAZVITOST'' CHELOVECHESTVA NE POZVOLIAET LIKVIDIROVAT'' TERRORIZM I =ISLAMSKOE GOSUDARSTVO= === '''''''''''VSEMIRNUE BRIUSSEL''SKIE VOORUSHENNUE SILU'''''''' OKKUPIROVALI BU AFGANISTAN NA 100 LET ISTREBIV NAVSEGDA =TALIBAN= I LIUBUE ISLAMSKIE FANATICHESKIE FASHUSTKIE TENDENTSUI........========MU TREBUEM OKAZUVAT'' POMOSH'' I SODEISTVIE PAKISTANSKIM VLASTIAM V VUIAVLENII ORGANIZATOROV =ISLAMSKOGO GOSUDARSTVA= VNESUDEBNAIA I SUDEBNAIA NEITRALIZATSUIA KOTORUX DOLSHNA BUT'' NEOTVRATIMOI........=========ISKRENNIE SOBOLEZNOVANIIA PAKISTANSKOMU NARODU..........Держдеп повідомив про участь США у саміті щодо України в Саудівській Аравії.........KAKOI SMUSL ETOGO SAMMITA===DOSTISHENIE TOTAL''NOI SUR''EVOI I LIUBOI IZOLIATSUI ZAPADNOGO MIRA OT ROSSII POSREDSTVOM POTREBLENIIA ARABSKIX KANADSKIX NIGERIISKIX AMERIKANSKIX ENERGETICHESKIX RESURSOV===TOGDA ETOT SAMMIT IMEET PROGRESSIVNUI SMUSL...........NO REAL''NO CHTO PROISXODIT===PUTIN UBIL 500 UKRAINSKIX DETEI A ZAPAD PRODOLSHAET POTREBLIAT'' RASHUSTKIE NEFT'' I GAZ I PUILO PROKLADKA ALIS VAIDEL OTCHITUVAET OLAFA SHOL''TSA KOTORUI NEDOSTATOCHNO RAZVIVAET DRUSHESKIE SVIAZI S ROSSIEI.........ESLI PUTIN UB''ET 500 NEMETSKIX DETEI TO CHTO TOGDA STANET GOVORIT'' MAXROVAIA GITLERISTKA I RASHUSTKA ALIS VAIDEL''===SATANINSKAIA MERZOST'' AREST KOTOROI DAVNO STAL BU REAL''NOST''IU V DEMOKRATICHESKOI GERMANII............Президент України Володимир Зеленський заявив, що санкційний тиск миру проти Росії заслуговує на суттєве збільшення..........Треба більше санкцій для Росії та зброї для України – Зеленський...........ZAPAD DVULICHNO LITSEMERNO I KOVARNO ODNOVREMENNO PODDERSHUVAET UKRAINU I ROSSIIU NASLASHDAIAS'' SAMOISTREBLENIEM SLAVIAN..........UKRAINA V OGROMNOI OPASNOSTI===PODONKI CHERTI SATANISTU OKRUSHAIUT UKRAINU..........США не заохочують атаки по російській території............BAIDEN TRAMP SHOL''TS MAKRON BEREGUT ROSSIIU BOL''SHE CHEM UKRAINU A INACHE PROTSESS DOLGOGO SAMOUNICHTOSHENIIA SLAVIAN MOSHET BUT'' SORVAN===OSLABLENIE ROSSII ILI UKRAINU PRIVEDET K ZATUXANIIU SAMOISTREBLENIIA SLAVIAN A ETO NEDOPUSTIMO===SLAVIANE DOLSHNU UBIVAT'' DRUG DRUGA VES'' 21 VEK..........=========UKRAINTSU===NET ABSOLIUTNO RAZNITSU KTO BUDET PRAVIT'' USA===BAIDEN ILI TRAMP===ETI VSE PARTII USA UPRAVLIAIUTSIA FASHUSTVUIUSHEI OLIGARXIEI DURIASHEI BEDNOTU KAK V USA TAK I PO VSEMU MIRU........PRI BAIDENE EST'' SALLIVAN TIPA TORMOZIASHII POMOSH'' UIRAINE A PRI TRAMPE BUDET KAKOI=TO =SOTSUAL=DEMOKRAT= UBEDIVSHUI TRAMPA VOORUSHAT'' UKRAINU===ETO VSE GEO=TSURK GLAVNUE KLOUNU KOTOROGO MENIAIUTSIA KASHDUE 4=8 LET..............Атака на Москву: момент вибуху потрапив на відео............===========1000=TUSIACH''IU RAKETAMI V MESIATS PO RASHUSTKOI ROSSII===OGON''...............Американський сенатор відповів Медведєву: Час протверезіти. Ядерний удар — напад на НАТО............========DOLOI AMERIKANSKIX PRODASHNUX MARGINALOV IZ VLASTI I POLITIKI........=========1000==TUSIACH''IU IADERNUMI RAKETAMI PO RASHUSTKIM REIXU I VERMAXTU===OGON''...........===========ZEMLIANE===NAKASHUTE PUTINA I VSEX RASHUSTOV====ONI '''''''''''OZUELI''''''''''..........==========LIUTAIA SMERT'' PUILO MAN''IAKU I VSEM ORKO=RASHUSTKIM BEZUMNUM SUSHESTVAM NE PONIMAIUSHIX CHTO ONI SOZDALI I CHTO ONI TVORIAT..............OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////// Вже відомо про п'ятьох загиблих у Кривому Розі внаслідок ракетного удару РФ, - Зеленський........=PVO= V UKRAINE SLABEN''KOE IMMITATSUONNO PRONATOVSKOE NO ZATO DETAL''KI RASHUSTKIX RAKET NASTOIASHIE NATOvskie B''IUSHIE PO SHULUM KVARTALAM UKRAINTSEV VO IMIA SBERESHENIIA AGROMADNUX BESHENSKIX POTOKOV V KOTORUX ZAINTERESOVAN IMENNO ZAPADNUI MIR.........12=DVENADTSAT'' NESCHASTNUX =PATRIOTOV= NE XVATAET UKRAINE NE 120 I NE 1200 NO ZA 16=SHESTNADTSAT'' MESIATSAEV =BOL''SHOI VOINU= =TEATRAL''NUE RAMSHTAINU= TAK I NE SMOGLI DODUMAT''SIA DO SOZDANIIA MOSHNOI UKRAINSKOI =PVO=........TOL''KO GEROIZM UKRAINSKOGO NARODA I UKRAINSKIX VLASTEI SBEREG BOL''SHUIU CHAST'' UKRAINU===A PARTNERU UKRAINU BULI GORIACHO UBESHDENU V SILE PUTINA OSHUDAIA KRUSHENIIA UKRAINU V PERVUE DNI =BOL''SHOI VOINU=.........PEREPUGANNUI SHOL''TS XOTEL POMOGAT'' UKRAINE KASKAMI I SHULETAMI===SPASIBO I ZA ETO NO ONI VSE ZAPADNUE PRAVITELI SVIATO VERILI V TO CHTO PUTIN POGLOTIT UKRAINU ZA 7=10 DNEI...........NO UKRAINTSU RAZVEIALI MIF O VSESILII RASHUSTKIX VERMAXTA I REIXA I =ZAPADNUE STRAUSU= VUNUV GOLOVU IZ PESKA NACHALI POMOGAT'' UKRAINE VOORUSHENIIAMI.........NO =DNO= =BOL''SHOI GEOPOLITIKI= TOTAL''NO NEPUBLICHNO I 2024 GOD POKASHET K CHEMU PRIVELI UKRAINU ZAPADNO=PUTINSKIE DOGOVORENNOSTI........EDINENIE UKRAINU PROGRESSIVNO SOSTOIALOS'' I MAKSIMAL''NO SBEREGAETSIA UKRAINSKIMI VLASTIAMI===PROGRESSIVNUM DOSTOIANIEM SLAVIANSKOGO REGIONA I VSEGO CHELOVECHESTVA.........=========KIEV===REGIONAL''NAIA STOLITSA SLAVIANSKOGO MIRA........========UKRAINTSU===RUSSKIE OT VAS PROIZOSHLI I ONI VAS XOTIAT ISTREBIT''===VOT ETO PODLOST'' NA VEKA I TUSIACHELETIIA..........=========BRIUSSEL''===VECHNAIA BUDUSHAIA STOLITSA RODA CHELOVECHESKOGO............Фон дер Ляєн: Європа не терпітиме агресії "ні в Україні, ні в Індо-Тихоокеанському регіоні"..............Китай досі повністю не підтримав суверенітет та територіальну цілісність України – президент Єврокомісії............==========VOT TAKAIA SEICHAS =ZEMNAIA VLAST''= UKRAINTSU===ZAMECHATEL''NAIA GOSPOSHA URSULA FON DER LIAEN..........NO NE NUSHNO OTCHAIVAT''SIA===NADGOSUDARSTVENNUI BRIUSSEL'' BUDET SOVERSHENSTVOVAT''SIA I VSE ETI REAKTSUONERU====PUTIN SI MODI XAMENEI TRAMP OBAMA BAIDEN DESANTIS SUNAK SHOL''TS MAKRON BUDUT BESSIL''NU POTOMU CHTO GUMANISTICHESKII MONOPOLIARNUI BRIUSSEL''SKII PROGRESS===ETO MILOSERDNUI SVET OSVESHAIUSHII DOROGU RAZUMU SVOBODNOMU OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA........=======URSULA FON DER LIAEN===LIDER PLANETU =ZEMLIA=............==========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK.......................OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////// Зараз розглядаються два варіанти створення спецтрибуналу для Росії - Костін.............CHTO REAL''NO PROISXODIT NA PLANETE===OBRAZUETSIA '''''''''ZVERIACH''E SATANINSKOE IADRO'''''''''' =ROSSIIA=KITAI=SEVERNAIA KOREIA= I PUTIN===ETO TOL''KO PERVUI CHERT ZARODIVSHUISIA V RASHUSTKOI SATANINSKOI =TABAKERKE=........TOEST'' ESLI VU SHDETE SMENU PUTINA ILI EGO=PUTINA SMERTI TO ETO NICHEGO SUSHNOSTNO NE IZMENIT POTOMU CHTO PUTIN USHE PREVRATIL ROSSIIU V =SEVERNUIU KOREIU= V KOTOROI DIKTATORU BUDUT MENIAT'' DRUG DRUGA VES'' 21 VEK..........POETOMU ETI VSE =SPETSTRIBUNALU= PUTINU BEZRAZLICHNU KAK I =OPPOZITSUONNUE LIDERU= GUDKOV KASPAROV SOBOL'' PIONTKOVSKII KOTORUE NIKOGDA USHE V =NOVUIU ROSSIIU= NE PRIEDUT........KAK =BOL''SHEVIKI= VZIALI VLAST'' V ROSSII V 20 VEKE NA 75 LET TAK TOCHNO =RASHUSTU= VZIALI VLAST'' V ROSSII NA VES'' 21 VEK.........PUTIN KRAINE ZAINTERESOVAN CHTOBU TOL''KO EGO POSLEDOVATELI I PREEMNIKI VES'' 21 VEK PRIXODILI K VLASTI DLIA KOTOROI TERROR SEPARATIZM VOINA IAVLIAIUTSIA OPORAMI GARANTIRUIUSHIMI VUSHUVANIE SATANINSKOI DIKTATURU ZAXVATIVSHEI VLAST'' V ROSSII..........POETOMU VSE TOL''KO NACHINAETSIA===SATANINSKII AD V NACHALE 21 VEKA TOL''KO NACHINAETSIA........=======////////////BUD''TE KAK IA===KAK PUTIN VSE LIDERU SVOIX STRAN UVASHAITE KITAI IRAN SEVERNUIU KOREIU ZABUD''TE O RAZVITII DEMOKRATII I TOGDA 3=TRET''EI IADERNOI MIROVOI VOINU NE BUDET........ANGELA MERKEL'' MENIA PUTINA POSLUSHALAS'' I TRAMP POSLUSHALSIA I SHREDER I LE PEN I ORBAN I =ADG= ===POBOL''SHE DOLSHNO BUT'' VAS TAKIX NA ZAPADE===ZAPADNUX RASHUSTOV I TOGDA BUDET MIR POD MOIM PUTINSKIM KONTROLEM//////////=======........SHALKO ALEKSEIA NAVAL''NOGO OBRECHENNOGO UMERET'' V TIUR''ME A VED'' ETOT LIDER MOG BUT'' SEICHAS V GERMANII........TRET''EI MIROVOI VOINU UDAST''SIA IZBESHAT'' TOL''KO ESLI NACHAT'' RAZVIVAT'' =GLUBINNUI BRIUSSEL''SKII DEMOKRATIZM= DOSTIGAIUSHII =VUGORANIIA= DIKTATUR =IZNUTRI= NU A RAZVITIE NA ZAPADE SLABEN''KOGO IDEINO POVERXNOSTNOGO DEMOKRATIZMA PRIVEDET K EGO POLNOMU VUROSHDENIIU I POGLOSHENIIU SILAMI ABSOLIUTNOGO ZLA===DIKTATUROI OLIGARXIEI IMPERIALIZMOM KOLONIALIZMOM.........INTERESNUI VOPROS===MOSHET DROGNUT'' PUTIN=2 PREKRATIV RAZVITIE PUTINO=RASHUZMA V MIRE===MOSHET NO UVIDET'' TOCHNO BUDUSHEE NEVOZMOSHNO........VOL''F MESSING===GENII VIDEL BUDUSHEE I ONO USHE =ZAPISANO= GOSPODOM I DASHE ZAFIKSIROVANO ESLI MOZG NEKOTORUX LIUDEI SPOSOBEN BRAT'' INFORMATSUIU IZ =TONKIX MIROV=..........=VOL''F MESSING TU VSEGDA SO MNOI= ETOMU DOBROMU CHELOVEKU NRAVILOS'' KOGDA TAK GOVORIAT LIUDI POMNIASHIE VOL''FA MESSINGA===ABSOLIUTNOGO GENIIA DEMONSTRIROVAVSHEMU CHELOVECHESTVU EGO PROGRESSIVNUE BUDUSHIE VOZMOSHNOSTI UNICHTOSHAEMUE DIKTATORAMI RADI VLASTI I DENEG GOTOVUE NA VSE.........STALIN USHUVALSIA S MESSINGOM NO ETO BUL NONSENS===KAK PRAVILO TAKIE LIUDI GONIMU I PRESLEDUEMU BESKONECHNO PRAVITELIAMI DIKTATORAMI===NAVERNOE SILOI MUSLI MESSING ZASTAVIL STALINA UVASHAT'' SEBIA.......MESSING ZADEISTVOVAL SVOI RAZUM CHTOBU OBEZOPASIT'' SEBIA I EMU ETO UDALOS'' V ROSSII BESKONECHNO UPRAVLENCHESKI BOL''NOI STRANE DEMOKRATIZIROVAT'' KOTORUIU KAK I VSE STRANU MIRA BRIUSSEL''SKOI POLITICHESKOI CHELOVECHNOST''IU IAVLIAETSIA VELIKIM BLAGOM............ Ответить OBZ сегодня, 11:02 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Медведєв знову пригрозив Україні застосуванням ядерної зброї.............У Росії погрожують застосувати ядерну зброю, якщо український контрнаступ буде вдалий............============LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON===VU CHTO NE VIDITE CHTO RASHUSTU USHE VEDUT SEBIA KAK BUDTO MIROM PRAVIAT NAGLEIA I VEROLOMSTVUIA BESPREDEL''NO..........PUTINO=RASHUSTU ZAXVATUVAIUT NEZAVISIMUE STRANU MASSOVO UBIVAIUT LIUDEI I NAGLO KAK BUDTO MIR ZEMNOI===ETO PUGANNUE ZAITSU TERRORIZIRUIUT PRIMENENIEM IADERNOGO ORUSHUIA..........========PUILO PIDORASO=GANDON===ZADEISTVUI OBIAZATEL''NO IADERNOE ORUSHUE PRI NAROSTAIUSHEM KRAXE IADOVITOI IDEOLOGII PUTINIZMA TERIAIUSHEI PRISVOENNUE UKRAINSKIE ZEMLI I ZATEM SATANINSKUIU VLAST'' V ROSSII..............DELAI CHTO XOCHESH'' PUTINISTICHESKII VUBLIADOK CHERTIACHII.........===========LIDERU BAIDEN SUNAK MAKRON===ZADEISTVUITE IADERNOE ORUSHUE PO TERRITORII ROSSII===IADERNAIA VOINA VSERAVNO STANET REAL''NOST''IU NEITRALIZUIUSHEI SMERTODEIATEL''NOST'' MANIAKAL''NOGO BUINOGO PUILO SHUZOFRENIKA..........===========1000=TUSIACH''IU IADERNUMI RAKETAMI PO PUTINSKOI RASHUSTKOI ROSSII===OGON''......... Ответить OBZ сегодня, 10:15 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////////////// Радіо Свобода Weekly: Зеленський заявив, що війна повертається на територію Росії...........UKRAINA IMEET PRAVO ZAKUPAT'' VOORUSHENIIA NE TOL''KO V USA BRITANII GERMANII FRANTSUI NO I NA DRUGIX PLANETAX DLIA TOGO CHTOBU SPASTI UKRAINU OT PUILO SADIZMA MANIAKAL''NOGO OLIGOFRENIZMA VUBIVANIE ZUBOV KOTOROGO NA ROSSIISKOI TERRITORII DOLSHNO STAT'' PROGRESSIVNOI VOENNOI VOZMEZDNOI REAL''NOST''IU..........UKRAINA===ETO NE =LABORATORIIA= UMERSHVLENIIA SHUZNI KONTROLIRUEMOI RASHUSTAMI POETOMU UKRAINA IMEET PARITETNOE PRAVO UNICHTOSHAT'' LIUBUE OB''EKTU V ROSSII IZBRANNUE VSY...........=========1000=TUSIACH''IU RAKETAMI V MESIATS PO =SUXOPUTNOMU KORRIDORU= =PUTINSKOMU KRUMU= =MOSKOVSKO=PETERBURGSKOI ROSSII= =URAL''SKOI ROSSII= =DAL''NEVOSTOCHNOI ROSSII= =====OGON''.............Трамп закликав Конгрес припинити військову допомогу Україні..........ETOT ABSOLIUTNUI POLIT=DEGENERAT===TRAMP PREDSTAVLIAIA TAKUIU VLIIATEL''NUIU STRANU KAK USA DOLSHEN I OBIAZAN ZASHISHAT'' BESTSENNUE PROGRESSIVNUE DOSTISHENIIA CHELOVECHESTVA USTREMLENNOGO V RAZVITOE BEZOPASNOE DEMOKRATICHNOE BUDUSHEE V KOTOROM UVASHENIE TERRITORIAL''NOI TSELOSTNOSTI 200 STRAN IAVLIAETSIA FUNDAMENTAL''NOI OSNOVOI STANOVLENIIA VUSOKORAZVITOI CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.........K SOSHALENIIU NA ZAPADE EST'' =RODSTVENNUE DUSHU= PUTINA===TRAMP MARIN LE PEN ALIS VAIDEL'' SHREDER MERKEL'' VIKTOR ORBAN I ONI TOL''KO =VERSHUNA AISBERGA= NIUZVERGAIUSHIE VMESTE S PUTINUM CHELOVECHESTVO V MRACHNUE SREDNIE VEKA.........=========MU PRIZUVAEM LIDEROV TSENIASHIX TERRITORII SVOIX STRAN POSTOIANNO POMOGAT'' UKRAINE SAMUMI SOVREMENNUMI VOORUSHENIIAMI A TAKSHE VOINAMI DOBROVOL''TSAMI DOSTIGAIA VOENNUM PUTEM POLNOGO TERRITORIAL''NOGO VOSSTANOVLENIIA UKRAINU...........Повернути Крим до Різдва: у Британії готують елітну групу ЗСУ — ЗМІ..........BRITANIIA IAVLIAETSIA ODNOI IZ SAMUX PROGRESSIVNUX LIBERAL''NUX SVOBODOLIUBIVUX CHELOVECHNUX STRAN V MIRE V KOTOROI PREZRENIE K PUTINO=RASHUZMU OGROMNO.......BRITANIIA===OGROMNUI DRUG I SOIUZNIK SPASAIUSHII UKRAINU..........Глава Міноборони Італії заговорив про "політичне вирішення" війни. У Зеленського відповіли........PROIZVODIT'' =FIAT= ILI NET===V ITALII DVUX MNENII BUT'' NE MOSHET I V ITALII NET DVUX MNENII KASATEL''NO SBERESHENIIA ITAL''IANSKOI TERRITORIAL''NOI TSELOSTNOSTI===ZAKONNUX GRANITS ITALII.......NO "політичне вирішення" війни IAVLIAETSIA PROPUTINSKOI AKTSUEI I MIRNOGO SPRAVEDLIVOGO RESHENIIA UKRAINSKO=RUSSKOI PROBLEMU PRI SHUZNI UBIITSU PUTINA NE SUSHESTVUET.......PUTIN XOCHET TOL''KO VOEVAT'' ZNACHIT PROGRESSIVNOE CHELOVECHESTVO DOLSHNO NEITRALIZOVAT'' PRESTUPNUIU ROSSIIU PO VSEM NAPRAVLENIIAM.........=========ZEMLIANE===POMOGITE UKRAINE =VUREZAT''= =RAKOVUIU OPUXOL''= ===PUTINO=RASHUZM SATANINSKII ZVERIZM RASPLODIVSHUISIA V ROSSII I POGLOSHAIUSHII METASTAZAMI RASHUZMA STRANU I NARODU........=========1000=TUSIACH''IU RAKETAMI V MESIATS PO =SUXOPUTNOMU KORRIDORU= =PUTINSKOMU KRUMU= =MOSKOVSKO=PETERBURGSKOI ROSSII= =URAL''SKOI ROSSII= =DAL''NEVOSTOCHNOI ROSSII= =====OGON''........ Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/19480-u-kiivskiy-oblasti-ochikuetsya-seryozne-pogirshennya-pogodi-prognoz.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися