Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних 18 та 19 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Вистава "Еклери на мільйон"

На вас чекає авантюрна комедія про гроші, щастя та питання, чи можна його купити. Герої цієї вистави переконані, що великі статки - чи не єдина умова стати щасливими. А отже, можна заплатити чималу суму за те, щоб дізнатися особливий секрет фінансового успіху у американського мільйонера. Але іноді все не те, чим здається, і поки аферисти мріють обіграти горе бізнесменів до нитки, сюжет починає закручуватися з неймовірною швидкістю.

Коли: 18 листопада, о 18:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Єдиний Квартал. На БІС

Великий благодійний концерт "Єдиного Кварталу" - НА БІС! Два найкращих гумористичних колективи об’єднають свої зусилля, щоб порадувати глядачів. "Вечірній Квартал" та "Жіночий Квартал" продемонструють вам свої найкращі наробітки. Подвійна порція гумору - це у два рази більше задоволення та позитивних емоцій. "Сміємося - отже, перемагаємо!", - лозунг концерту, який демонструє незламність українців та їхню схильність до гумору навіть у важких ситуаціях.  

Коли: 18 листопада, 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням


Дитяча лялькова вистава "Троє поросят"

Жили троє братів, троє поросят. Цілими днями вони грали, співали, жартували. І ось, літо підходить до кінця і виникає питання, де ж зимувати. Старші брати нашвидку побудували собі хатки, один з соломи, другий з гілочок, а молодший вирішив будувати з цегли, такий будинок, щоб був як фортеця. Довго потішалися над ним старші брати. Але коли прийшла біда і голодний Вовк намагався дістатися і з’їсти поросят, чий задум був вдалим?

Коли: 18 листопада, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


ХОР ІМЕНІ ВЕРЬОВКИ

Великий святковий концерт, присвячений 80-річчю Національного заслуженого академічного народного хору України імені Г. Г. Верьовки. Ця виняткова подія об'єднає на сцені найбільший український професійний хоровий колектив, який протягом 80 років демонструє зі сцени виразне духовне багатство української культури. Програма концерту обіцяє бути захоплюючою, з виконанням відомих українських народних пісень та танців, оркестрових номерів і вокально-хореографічних композицій, які подарують глядачам незабутні емоції. Національний хор ім. Г. Г. Верьовки не просто виконує музику, він створює магію, зближуючи культурні кордони та заповнюючи серця слухачів глибокими емоціями.

Коли: 18 листопада, 17:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: двід 375 грн 

Квитки за посиланням 


Вистава "Сон літньої ночі"

За однойменою п'єсою Вільяма Шекспіра. Під час вистави глядачі шукатимуть відповіді на одвічні питання. Коли у пошуках порятунку, правди й ніжності ми ховаємося у мріях? Коли сон випускає найбільші страхи, які ховаємо навіть від самих себе? Коли ми боїмося переходити в царство марень, аби не оживити заповітні мрії, нескорені бажання, яким місце в іншому житті. Коли уві сні безпечніше, ніж наяву? Коли ми не хочемо прокидатися? Чи хочемо, та не можемо? Коли ми сміємося до сліз, але ці сльози ранять наше серце? Що станеться, коли комедія, наповнена силою Квітки Богів, набуде кольору, який був невідомий донині, а наш сміх і наші друзі постануть в іншому світлі? Коли жарти, що лікують, стануть механізмом виживання, захистом від страху й бруду, отрутою для тендітної душі? Яким станемо ми та світ навколо, якщо навіть Боги закриють очі, щоб не бачити світла, яке так потрібне нашій землі?

Коли: 19 листопада, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


KYIV MODERN BALLET. МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ. РАДУ ПОКЛІТАРУ

Балет створено за творами маленького Моцарта та українськими колисковими у виконанні М. Пилипчак. Лібрето за мотивами А. Екзюпері. Ця вистава - новий авторський погляд на історію Маленького Принца і на прекрасний на надважливий час дитинства. Адже найголовніше у світі - стосунки між людьми і дуже прості, на перший погляд, речі, про які забувають дорослі. Бо за повсякденними справами і турботами про матеріальне, ми забуваємо про те, яку роль відіграє  у житті людини духовна сфера. Ледь відчутна і небачена неозброєним оком, вона визначає цінності, якими керуватиметься людина все своє життя.

Коли: 19 листопада, 19:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Кіт у чоботях"

Відома багатьом історія, написана великим казкарем Ш. Перро, не перестає дарувати теплі емоції як дітям, так і дорослим. Дотепний Кіт знову вирушає на зустріч пригодам, щоб виручити свого господаря. Неймовірна історія про відданість і дружбу. 

Коли: 19 листопада, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися