Куди піти у Києві: найцікавіші події грудня

Огляд афіши Києва на грудень

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться в грудні в Києві. Тут є концерти, виставки, спектаклі, шоу та багато інших подій. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки.


Фільм "Подорож Сонячною системою"

Це переважно дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем. Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Коли: 1-30 грудня, час уточнюйте на кожний день за посиланням

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Фільми "Одного разу за Великого Вибуху" + "Бачення" у Планетарії 

Глядачам покажуть дивовижні фільми на теми космосу та створення світу. Цікавими вони будуть дітям та дорослим тому що не тільки відкриють таємниці Всесвіту, а ще й здійснять справжню подорож у минуле. 

Перший фільм "Одного разу за Великого Вибуху" триває 16 хвилин. За цей час глядачі здійснять скачок крізь час та простір, щоб подивитися одну з теорій виникнення Всесвіту, від маленької цятки до вражаючих масштабів. 

Другий фільм "Бачення" триває 27 хвилин. Тут глядачі будуть вивчати світло, простежать, як утворився промінь та як він впливає на людину. З теми про світло сюжет плавно переходить до теми людського ока, його фізіології. 

Коли: 1, 4, 5, 8, 11, 12, 15, 18, 19, 26 грудня о 18:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Хіба ревуть воли, як ясла повні?"

Вистава за твором Панаса Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні?". Ми знаємо цю книгу зі шкільної програми, але письменник поставив в ній питання, на яке і тепер важко знайти відповідь. Місце подій перенесено в тюрми, де молоді люди відбувають покарання за скоєні злочини. Саме ці герої знають напевне — чому хороші та чесні люди можуть вбити та пограбувати.

Коли: 1, 2 грудня, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Украдене щастя"

Це одна з найвідоміших п’єс Івана Франка, класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час. У режисерському трактуванні Івана Уривського — це пластична драма, оповита містичною атмосферою та сповнена напруженого очікування. Знайомий усім зі школи "любовний трикутник" — Михайло-Анна-Микола, в цій виставі спалахне новою пристрастю та зачарує глядачів містикою. Адже нічний гість Михайло якось підозріло з’являється буквально нізвідки, хоча всі були впевнені, що він давно помер.

Коли: 2, 9 грудня, о 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 320 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "У Києві, на Подолі, або "Гдє ві сохнітє бєльйо"

Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, заспіваєте відомі пісні, від душі посмієтесь разом із героями.

Тривалість вистави 100 хвилин.

Коли: 2, 12, 16, 20, 27 грудня 19:00

Де: Театр "Колесо", вул. Андріївський узвіз, 8

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням


Драма "Тіні забутих предків"

Містична вистава за мотивами видатної повісті Михайла Коцюбинського. Ця легенда Карпатського краю надихнула Сергія Параджанова зняти фільм з Ларисою Кадочниковою та Іваном Миколайчуком у головних ролях. До речі, театр розташовано на вулиці Миколайчука, поруч з будинком, де жив актор, і це ще не всі співпадіння, Режисер вистави Тетяна Матасова все дитинство і юність була учасницею фольклорних ансамблів, тому хотіла, щоб ця вистава була пронизана творчістю нашого народу. А ще у цій виставі дебютує чимало нових акторів, які донесуть цю прекрасну історію кохання до глядачів.

Коли: 2 грудня, о 18:00

Де: Театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням


MONATIK

Тур "ART Терапія". Допомагати дітям та сім’ям із деокупованих та прифронтових територій, підтримувати наших військових - ось основні завдання, які ставить перед собою MONATIK в рамках туру. Така назва не випадкова, адже співак проводить музичну арттерапію для глядачів. Це можуть бути переселенці чи наші військові, що проходять ротацію. MONATIK однаково поважливо ставиться до своїх слухачів. Його пісні допомагають згадати, що у світі є місце не лише війні.  

Коли: 2 грудня, 18:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: від 1000 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Повернення блудного батька"

Одна з кращих комедійних вистав – "Повернення блудного батька". Це запальна комедія, яку не покажуть в жодному театрі, повідає цікаву історію про столичне сімейство, яке жило у 70-х роках минулого століття. На цій виставі вам сподобається все, але ми почнемо говорити, хто виконуватиме головні ролі – це важливо.

Коли: 3 грудня, 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 грн 

Квитки за посилання 


ЕНЕЇДА

"Енеїда" - культова комедія для українців.  Класичний твір в "Берегині"  перетворили  в гостросучасне,  подекуди  на грані  фолу дійство з великою  кількістю фольклорних  пісень  та сучасних  танців. 

Коли: 3 грудня, о 18:00

Де: театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Стріп спектакль "ПОВІЯ"

Перший танцювальний спектакль у жанрі стріп за мотивами роману Панаса Мирного "Повія" Поєднання естетики, вишуканості та драматизму в сукупності з неймовірними хореографіями, в яких актори-танцівники проживають чуттєву історію. Це абсолютно новий формат вистави, який не залишить байдужим жодного. Ми зруйнуємо всі стереотипи про стріп та дамо можливість відчути та побачити цей стиль з зовсім іншого боку. Буде цікаво, натхненно, захоплююче.

Коли: 3 грудня, 18:00

Де: Центр Культури та Мистецтв НАУ, пр-т Космонавта Комарова, 1

Вартість: 590 грн

Квитки за посиланням


Підпільний Стендап. Сергій Чирков. Осінній стендап-тур

Сергій Чирков, ваш краш та улюблений комік, секс-символ українського стендапу та ікона чоловічого стилю (читати іронічно), учасник таких проектів як "Ебаут", "Телебачення Торонто" та "Підпільний стендап" відправляється в осінній тур Україною із новою стендап-програмою. Цього разу Сергій планує скинути з себе маску іронічно-саркастичного псевдоінтелектуала та розкритися для глядача з нового, лірично-романтичного боку. Творчість - це завжди про відкриття нових граней, про нові виклики. Запрошуємо подивитись, куди цього разу заведуть Сергія чергові експерименти.

Коли: 3 грудня, 18:30

Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням


Новорічна вистава для дітей "Казка про Мороза-Морозенка"

Вистава для дітей про дівчинку Марічку, яку примхлива мачуха з доньками відправили до зимового лісу збирати ягоди. Завдання нездійснене, але у бідної дівчини не було вибору, тож вона пішла у ліс. Аж раптом зустріла там Мороза Морозенка. Марічка змогла відповісти на всі питання володаря ліса та отримала за це щедру винагороду. Але ж вдома на неї чекають мачуха з доньками, які хочуть отримати ще більше подарунків від Мороза Морозенка. 

Коли: 3, 6, 7, 8, 19, 20, 24, 25 грудня, час уточнюйте 

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Тіни Кароль

Цього особливого вечора на вас чекає особлива програма: неймовірне екранне шоу, красива пристрасна хореографія від Дмитра Жука, харизма та глибокий вокал бек-вокалістів – Марко Квітки та Микита Ломакіна. А також виступи запрошених гостей, які виконають неймовірні хіти Тіни у новому звучанні.

Коли: 6 грудня, 18:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Сто тисяч"  

Трагікомедія відображає національний образ героїв в дещо сатиричному ключі. У сюжеті вистави замішані банківські махінації, обман, інтриги, прагнення до влади, грошей. Вистава "Сто тисяч" І.Карпенка-Карого розповість про неконтрольовану жадність до збагачення. У головній ролі Герасима Калитки виступить народний артист України Богдан Бенюк.

Коли: 6, 20 грудня, 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Святкові історії Святого Миколая"

Вистава у виконанні фольклорно-етнографічного ансамблю KALYNA. Святий Миколай запрошує вас відвідати чарівний світ української зими. Там ви познайомитесь з давніми традиціями, а також на вас чекають таємничі пригоди. Ви почуєте колядки та щедрівки, побачите веселі танці. 

Коли: 6, 19, 25, 26, 27, 28, 29, 30 грудня, 12:00, 15:00, 17:00

Де: ТЦ "Україна", площа Перемоги, 3

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Олександра Пономарьова та Михайла Хоми

Видатні співаки, про яких кажуть, що вони - золоті голоси України. Талановитий дует, який вже підкорив серця українців та європейців, виступить у Києві на благодійній вечері. Цей новий та надзвичайний формат вже дозволив зібрати на потреби ЗСУ понад 25 мільйонів гривень. Ведучий вечора – заслужений артист України Юрій Горбунов. У програмі благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок спорту, шоу-бізнесу, політиків та митців. Благодійна вечеря до Дня Святого Миколая. Страви та welcome drink входять у вартість квитка. 

Коли: 7 грудня, 18:00

Де: КВЦ "Парковий", Паркова дорога, 16А

Вартість: 4500 грн

Квитки за посиланням 


Міша Крупін та гурт "Корупція"

Великий благодійний концерт артистів, які вже давно стали резидентами Osocor Residence. Міша Крупін та гурт "Корупція" добре знайомі своїм неординарним поєднанням джазу, блюзу та свінгу. Сам Крупін не називає свою музику якимось конкретним жанром. Він просто робить мудрі, життєві та трохи іронічні пісні. Секрет хлопців досить простий - це якість актуальної музики і унікальний стиль, що дозволяють їм залишатись вічно молодими і не пропадати з радарів локальної сцени.

Коли: 8 грудня, 19:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: 600 грн

Квитки за посиланням 


Дизель Шоу. Новорічний концерт

Гумор - це зброя, але одночасно і наш захист. Новорічне “Дизель Шоу” - особливо магічна подія, адже відбудеться запис концертів, і можливо, вже в новорічну ніч ви побачите себе в ефірі телеканалу ICTV2. Улюблені актори готують для вас нову програму, яка занурить вас у святкові турботи та хоч ненадовго змусить забути про суворі реалії. Будуть і фантастичні сюрпризи, але про них ви дізнаєтесь вже безпосередньо на концертах.    

Коли: 8, 9, 10 грудня, 17:30

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 650 грн

Квитки за посиланням 


Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука

Співак запрошує вас на музичну зустріч з розмовами про життя, війну і всіх нас. З початку повномасштабного вторгнення РФ, співак дав приблизно 200 виступів на фронті, в госпіталях, в звільнених від окупантів містах. "З одного боку, можна сказати, що Україні не пощастило, що на її теренах така страшна війна. Ми змушені захищатися, а не спокійно будувати майбутнє. З іншого боку, ми маємо пам'ятати, що всі успішні держави свого часу проходили черезі тяжкі події, боролись за свою незалежність", - сказав Святослав Вакарчук в одному з інтерв’ю.

Кошти від продажу квитків підуть на потреби ЗСУ. 

Коли: 8, 9 грудня, 18:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: від 1250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Еклери на мільйон"

На вас чекає авантюрна комедія про гроші, щастя та питання, чи можна його купити. Герої цієї вистави переконані, що великі статки - чи не єдина умова стати щасливими. А отже, можна заплатити чималу суму за те, щоб дізнатися особливий секрет фінансового успіху у американського мільйонера. Але іноді все не те, чим здається, і поки аферисти мріють обіграти горе бізнесменів до нитки, сюжет починає закручуватися з неймовірною швидкістю.

Коли: 9 грудня, о 18:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: від 500 грн

Квитки за посиланням 


Концерт DOROFEEVA

Надія Дорофєєва презентує нову програму, яка народилася попри втому, ракетні обстріли та невпевненість у завтрашньому дні. Співачка відверто зізналася, що не розуміє, як українці тримаються у таких умовах. Втім, сама ж не склала руки, а продовжує працювати, їздити з туром по Україні та писати нові пісні. Повномасштабне вторгнення змінило життя усіх українців і DOROFEEVA не виключення. Їй довелося вчитися новим вмінням, пристосовуватися до нових обставин. Все це вплинуло на творчість співачки. На вас чекає атмосферна подія та нові пісні. Частина прибутку від концерту буде направлена на благодійність.

Коли: 9 грудня, 19:00

Де: Stereo Plaza (Стереоплаза), пр-т Валерія Лобановського, 119

Вартість: від 1000 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Поліанна"

Вистава за однойменним твором Е. Портер. Дивовижна історія непереборно оптимістичної дівчинки може навчити багато чому не тільки малят, а й дорослих. У ранньому віці Поліанна втратила батьків і потрапила на виховання до рідної тітки, яка була відома суворим характером. Проте особливе бачення цього світу і пошук радості в усьому, що оточує, змінили життя не тільки Поліанни, а й багатьох мешканців міста, які жили своїми буденними клопотами. Адже Поліанна впевнена, що хороше можна знайти навіть у дуже складній ситуації і готова навчити цьому кожного. Рекомендований вік для дітей - з 11 років. 

Коли: 9 грудня, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Мегери"

Травесті-комедія. Їхнім лайкам позаздрять ринкові продавщиці, повії та кондукторки та вахтерки. А їх акторській майстерності можна тільки повчитися. Адже грають наших старіючих кінодів актори-чоловіки. Тому це буде точно весело і несподівано. Старість не завжди приємна річ, а для двох кінозірок 60-хх років - просто страшна. Настільки страшна, що вони ладні знятися у фільмі жахів, аби повернути колишню любов глядачів. А ще - перегризати одна одній горло, згадуючи минуле і колишніх. Коли втрачати більше нема чого, то битва йде не на життя, а на смерть. Разом з тим Рут і Мілдред не втрачають дотепності і сарказму та не жаліють шпильок одна для одної. Та змушують глядачів сміятися без зупину. В головних ролях: Олексій Вертинський та Артем Ємцов. 

Коли: 10 грудня, о 18:00

Де: Театр АКТОР, вул. Велика Житомирська (Львівська площа)

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


VINO

Вистава фізичного театру. Чим легше наповнити самотність? Вином, віскі, шампанським? Один келих, другий, третій... Чи можливо зупинитись? Ось вже і крила, і ейфорія, і сміливість та легкість, керують тобою. Не бояться правди, вибачень, відвертих зізнань. Але чи відчуваєш ти межу? Крок вперед чи крок в прірву? Крок назад - втеча чи звільнення? Чи можна позбутись  самотності завдяки алкоголю? Чи існує взагалі такий напій?

Коли: 14 грудня, 18:00

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Попелюшка"

Казкова історія справжнього кохання. Історія, в якій добрі наміри знаходять свій шлях, а закохані отримують заслужене щастя. У постановці Юрія Сікало є все: і дотепні діалоги, і смішні персонажі, і ніжні та чутливі моменти. А декорація у вигляді казкового замку і гарні ляльки ще не залишили байдужим жодного глядача.

Коли: 14, 16, 27, 28 грудня о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Єдиний Квартал. Телезйомка

Станьте учасниками телезйомки великого благодійного новорічного концерту. Ви маєте чудову можливість одним з перших побачити нову святкову програму, яку підготували артисти одразу двох провідних гумористичних колективів країни - "Вечірнього Кварталу" та "Жіночого Кварталу". 

Коли: 16 грудня, 18:00

Де: Центр Культури та Мистецтв НАУ, пр-т Космонавта Комарова, 1

Вартість: від 590 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна вистава "Сім добрих справ Святого Миколая"

Святий Миколай вже поспішає на зустріч зі своїми маленькими друзями та їхніми батьками. Він неодмінно принесе дива та подарунки, але все не так просто… Адже далеко не всі добре поводили себе увесь рік, і тепер аби отримати бажаний подарунок, глядачам разом з героями казки доведеться особисто виконати сім добрих справ. Поспішайте на веселу, захопливу виставу-гру. Рекомендуємо дітям від 4 до 14 років. 

Коли: 16, 17, 19, 25, 29 грудня, 12:00

Де: Театр на Троєщині, вул. Градинська, 5

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Єдиний Квартал. На БІС

Великий благодійний концерт "Єдиного Кварталу" - НА БІС! Два найкращих гумористичних колективи об’єднають свої зусилля, щоб порадувати глядачів. "Вечірній Квартал" та "Жіночий Квартал" продемонструють вам свої найкращі наробітки. Подвійна порція гумору - це у два рази більше задоволення та позитивних емоцій. "Сміємося - отже, перемагаємо!", - лозунг концерту, який демонструє незламність українців та їхню схильність до гумору навіть у важких ситуаціях.  

Коли: 16 грудня, 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту "Без обмежень"

Вокаліст гурту Сергій Танчинець згадує, що після перших концертів у київському метро, де люди 20 днів ховалися від російських обстрілів, його команда зрозуміла, що музика потрібна. І простим людям, і самим музикантам. Так почалося музичне волонтерство. За 2022 рік гурт зіграв близько 100 благодійних сольних концертів у рамках туру "Вільні Люди" на підтримку ЗСУ в Україні та за кордоном. 

Коли: 16 грудня, 19:00

Де: Stereo Plaza, пр-т Валерія Лобановського, 119

Вартість: від 1290 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Сон літньої ночі"

За однойменою п'єсою Вільяма Шекспіра. Під час вистави глядачі шукатимуть відповіді на одвічні питання. Коли у пошуках порятунку, правди й ніжності ми ховаємося у мріях? Коли сон випускає найбільші страхи, які ховаємо навіть від самих себе? Коли ми боїмося переходити в царство марень, аби не оживити заповітні мрії, нескорені бажання, яким місце в іншому житті. Коли уві сні безпечніше, ніж наяву? Коли ми не хочемо прокидатися? Чи хочемо, та не можемо? Коли ми сміємося до сліз, але ці сльози ранять наше серце? Що станеться, коли комедія, наповнена силою Квітки Богів, набуде кольору, який був невідомий донині, а наш сміх і наші друзі постануть в іншому світлі? Коли жарти, що лікують, стануть механізмом виживання, захистом від страху й бруду, отрутою для тендітної душі? Яким станемо ми та світ навколо, якщо навіть Боги закриють очі, щоб не бачити світла, яке так потрібне нашій землі?

Коли: 17 грудня, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Скажені гроші, шалена любов та гарячі бублики"

Театральна фантазія за мотивами славетних творів комедійної української драматургії зіграна на сучасний лад. Карколомні викрутаси повсякденного життя, які трапляються з членами однієї фамілії, в цей вечір предстануть перед вами в усій красі: танці навколо грошей, співанки у вищому суспільстві, вдалі і невдалі залицяння, перевдягання та афери, як з рога достатку будуть сипатися зі сцени у глядацьку залу, приваблюючи як молодих, так і не дуже - поціновувачів театрального мистецтва. Для Вас зіграє яскравий акторський склад: Народний артист України -Анатолій Гнатюк, Заслужений артист України - Валерій Астахов, Заслужена артистка України - Ірина Калашнікова, актори театру та кіно - Олександр Сугак, Назар Борушок, Ірина Сопіт, запальна музика у виконанні гурту "По цимбалах", яскраві та вишукані костюми, декорації... та гарячі бублики.От і станеться подія, яка ще довго буде веселити ваш розум та зігрівати душу. Режисер-постановник: Заслужений артист України - Ілля Ноябрьов.

Коли: 17 грудня, 17:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Вистава Наталії Могилевської "Я вдома"

Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської. Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою "Я вдома". За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях. Вистава "Я вдома" - це місце, де кожен глядач зможе відпустити свої емоції, дати можливість відштовхнути їх від себе і залишити тільки світле і добре, надію і віру в Перемогу. І якщо ви хочете його подивитися, ви можете купити квиток на цій сторінці.

Коли: 19 грудня, 19:00

Де: Театр "Особистості", вул. Січових Стрільців, 1-5, Центральний Будинок Художника

Вартість: від 200 грн 

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна інтерактивна казка "Magical story"

"Чарівна країна" потребує героїв, а Magical story подарує їх їй. Головна героїня напередодні свого дня народження бачить сон - хтось розбиває "Зимове серце" і тепер більше ніколи у світі не буде ані різдвяних, ані новорічних свят. За всім цим стоїть злий Гоблін, що живе у болотяній країні. Головна героїня з друзями відправляються рятувати "Чарівну країну" та свята. Це буде фантастична подорож з безліччю пригод. 

Коли: 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30 грудня, 11:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


NOTRE DAME DE PARIS Le Concert 

Роман Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері" вийшов у світ без малого майже 200 років тому, але його репутація та слава тільки зростають. Вже й сам собор зазнав нищівної пожежі, а історія чарівної Есмеральди та закоханих у неї чоловіків продовжує перехоплювати подих у публіки. Не просто так слово "рок" було викарбувано на стіні цієї будівлі - воно визначає долю героїв. Але на шляху до трагічного фіналу у них будуть дивовижні миті щастя та кохання.

Коли: 22, 23, 24 грудня, 18:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: від 510 грн 

Квитки за посиланням 


Новорічна дитяча вистава "Новорічні та різдвяні бали у гостях у сонечка"

Різдвяні та Новорічні бали для дітей від 3 до 12 років та їх родин "Сонечко" (Божья коровка) — це театр для найменших глядачів, але на цих балах увагу, розваги та частування отримають навіть дорослі. На свята чекають малят у маскарадних костюмах, а дорослих у урочистому вбранні.

Коли: 23, 24, 25 грудня, 15:30

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 450 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Чарівні пригоди Святого Миколая"

Новорічна мультимедійна вистава для дітей. Підступна Солоха викрала в Сніговика листи до Святого Миколая. Через це діти в усьому світі можуть залишитися без подарунків. Відважні Крижинка та Зайчик-Красень рушають у подорож, щоб відновити справедливість. А маленькі глядачі, завдяки спеціальним паличкам-гаджетам, зможуть допомогти героям. Вони зможуть викликати сніг та наряджати ялинку. Вистава одночасно відбувається на сцені та на екрані.  

Коли: 24 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 220 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна вистава

"Святий Миколай і секрет різдвяних дарунків"

У казковий різдвяно-новорічний час для дітей та дорослих пройде святкова вистава "Святий Миколай. Секрет різдвяних дарунків". Ми з вами потрапимо до резиденції святого Миколая, дізнаємося про секрети виготовлення подарунків. Зустрінемось із казковими персонажами та довідаємось, чи існує насправді Святий Миколай? Чому важливе це свято? Відповіді на ці запитання ваші дітлахи зможуть отримати на нашій виставі.

Коли: 25, 29 грудня, 12:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. "Театральна")

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


3D балет "LISOVA..."

Захоплюючий сучасний балет від революційного OSDC Dance Theater під звуки deep-hous за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня". В цей вечір зорі Київського Планетарію створять окремий вимір, а космічні пейзажі на куполі та рухи танцівників сплетуться у просторі мистецтва. За участю зірок Національної Опери України. В основі повнокупольного 3D балету сюжет драми – феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" про містичну любов Мавки та Лукаша.

Коли: 27 грудня, о 19:30

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися