Свято наближається: куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят

Добірка новорічних та різдвяних подій у Києві для дітей та дорослих

Святковий період – це пора, коли кожен перебуває в очікуванні чуда. З особливим нетерпінням діти чекають на свято Різдва, Святого Миколая та Новий рік. Вони мріють про нові іграшки та солодощі. У цей період, який наповнений чарівною атмосферою, вірять у диво як дорослі, так і діти. Аби ще більше зануритися у дух новорічних свят, створити різдвяний настрій рекомендуємо разом з дітьми відвідати лялькові вистави, святкові програми та вертепи, які додадуть відповідного настрою та допоможуть повірити у справжні дива та чарівні історії.


Новорічна вистава для дітей

"Казка про Мороза-Морозенка"

Вистава для дітей про дівчинку Марічку, яку примхлива мачуха з доньками відправили до зимового лісу збирати ягоди. Завдання нездійснене, але у бідної дівчини не було вибору, тож вона пішла у ліс. Аж раптом зустріла там Мороза Морозенка. Марічка змогла відповісти на всі питання володаря ліса та отримала за це щедру винагороду. Але ж вдома на неї чекають мачуха з доньками, які хочуть отримати ще більше подарунків від Мороза Морозенка. 

Коли: 6, 7, 8, 19, 20, 24, 25 грудня, час уточнюйте 

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна вистава для дітей "Блогери в театрі"

Хто не мріє стати популярним блогером? Герої цієї новорічної сторі - троє блогерів, які вирішили залишитися в Київському академічному театрі ляльок після його закриття. Пошук нового контенту приведе їх у чарівний світ, адже без глядачів казки живуть своїм життям. Щоб повернутися додому, блогерам доведеться пройти складні квести та випробування, розгадати таємниці і загадки. 

Коли: 5, 9, 17, 21, 22, 23, 29, 30, 31 грудня, час уточнюйте

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Святкові історії Святого Миколая"

Вистава у виконанні фольклорно-етнографічного ансамблю KALYNA. Святий Миколай запрошує вас відвідати чарівний світ української зими. Там ви познайомитесь з давніми традиціями, а також на вас чекають таємничі пригоди. Ви почуєте колядки та щедрівки, побачите веселі танці. 

Коли: 6, 19, 25, 26, 27, 28, 29, 30 грудня, 12:00, 15:00, 17:00

Де: ТЦ "Україна", площа Перемоги, 3

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Прем'єра нового фільму

"Динозаври: подорож у часі"

Селеста, допитлива восьмирічна дівчинка, зачарована динозаврами. Одного разу, коли вона готувалася до доповіді про їх вимирання, в її кімнаті з'явилася чарівна і мудра істота - Місяць. Він поставив їй загадкове запитання: а що, якщо серед нас все ще живуть динозаври? Разом вони вирушили у грандіозну та дивовижну подорож у часі, щоб побачити Землю такою, якою вона була у далекому минулому. Вони дізналися, як сильно змінилися динозаври за мільйони років. Як з невеличких істот, схожих на ящірок, вони перетворилися на супер-хижаків, гігантських істот і тварин з надійною бронею. Вони спостерігали за ними аж до того дня, коли катастрофа призвела до їх масового вимирання. Але саме в той момент, коли здавалося, що все втрачено, Селеста знайшла ключ до секрету виживання динозаврів.

Коли: 6 грудня, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00. 15:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна вистава

"Різдвяна мандрівка на Чумацький шлях"

Новорічна казка з сюрпризом від Святого Миколая для кожної дитини. Автор – заслужений діяч мистецтв Укріїни – Володимир Петранюк. Казка розкриває світ українського Різдва. Ми спостерігаємо, як діти готуються до новорічних свят, створюють Вертеп, розучують разом з глядачами колядки. Та раптом на святкову ватагу нападає безжалісний ворог- потвори Морок Страхомор та Мара Темрява. Світло зникає,  діти опиняються в пастці. Їх опановує жах і темрява. Мудрий Дід-казкар розповідає, що урятувати Різдво і повернути Світло може лише Святий Миколай,  який перебуває на Чумацькому Шляху. Відважний хлопець  Івась із сестричкою Зоряною виряджається у ризиковану подорож на Небо. Дорогою маленькі сміливці піддалися нелегким випробуванням та врешті досягають Сузір'я Чумацький шлях,  де стикаються з неземними створіннями. Герої  знаходять і самого Святого Миколая.

Коли: 6, 8 грудня, 16:00

Де: Театр української традиції "Дзеркало", вул. вул. Алматинська, 109

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням 


Концерт до дня Святого Миколая

На вас чекає концерт класичної музики, який створе справжню різдвяну магію, новорічний настрій. На сцені звучатимуть твори Моцарта, Доніцетті, Дж. Россіні, Дж. Верді, Мінкуса, Пуччіні, Шопена та інших.

Коли: 6 грудня, 17:00

Де: Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Вартість: від 800 грн

Квитки за посиланням


Благодійна музична вистава

"Із Янголом на плечі"

"Серце в людині, що прислухається до голосу совісті, до свого Янгола, живе, і любов в ньому живе... І воно, як барометр, то тривогою заплаче, то радістю засміється, а то і трубою заговорить..." Насолоджуйтесь прекрасною грою ведучих акторів театру Франка: Лариси Руснак, Тетяни Олексенко, Наталії Ярошенко, Тараса Жирка, Олексія Паламаренка та інших. Вишукана музика у виконанні кращих музикантів Національного камерного оркестру "Київські солісти" - володаря звання "Посол української культури" від Міністерства закордонних справ України. Соліст вечора - Дмитро Ткаченко, один із кращих скрипалів України. Артисти проєкту Bandura Music зачарують своєю вишуканою майстерністю, у складі: Лариса Дедюх (Вокал) та Trio Bandura Music, Роман Гриньків (бандура), Ігор Ковальчук (віолончель), Олексій Корчагін (дудук, духові), спів дівочого хору музичного ліцею ім. Миколи Лисенко залишить незабутні враження.

Коли: 6 грудня, 18:00

Де: Театр ім. Івана Франка, пл. Івана Франка, З

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна лялькова вистава

"Казка про Мороза-Морозенка"

Вистава для дітей про дівчинку Марічку, яку примхлива мачуха з доньками відправили до зимового лісу збирати ягоди. Завдання нездійснене, але у бідної дівчини не було вибору, тож вона пішла у ліс. Аж раптом зустріла там Мороза Морозенка. Марічка змогла відповісти на всі питання володаря ліса та отримала за це щедру винагороду. Але ж вдома на неї чекають мачуха з доньками, які хочуть отримати ще більше подарунків від Мороза Морозенка. 

Коли: 6, 7, 8, 19, 20, 24, 25 грудня, 12:00 та 15:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням


Різдвяна вистава "Старовинний Вертеп"

Це традиційне Різдвяне дійство з піснями колядками, жартами, з відтворенням євангельського оповідання про народження Ісуса Христа. Вертеп — старовинний пересувний український театр, де ставили релігійні й світські (переважно жартівливі та іронічні) п'єси; відтворена стайня з народженням Христа. Український вертепний театр — самобутнє явище у розвитку нашої театральної культури. Під час вистави ми розкажемо як відзначали новорічні свята наші пращури. А ще покажемо, що таке старовинний вертеп, в якому світлі та темні сили ведуть боротьбу, де в одному просторі діють янголи та воїни Ірода, де хлопці та дівчата грають в калиту, співають і щедрують. На нашій виставі весело, пізнавально та святково. Діти окрім новорічного настрою отримають знання про традиції, обряди та звичаї українського народу. Глядачів привітає Святий Миколай.

Коли: 8 грудня, 18:00

Де: Театр "Берегиня", вул І. Миколайчука, 3А

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Театралізована вистава"Пригоди на свято Миколая"

Дитяча театралізована вистава-казка розрахована для дітей, але батькам також буде дуже цікаво поринути у справжню диво-пригоду! Під час перегляду, глядачі будуть спостерігати не просто казкову дію, але і безпосередньо приймати участь у деяких подіях, адже вистава інтерактивна. Події вистави починаються у резиденції Святого Миколая, де його помічниця – Сніжинка-веселинка, виконує поручення Св. Миколая, а саме, займається відправкою запрошень на святкування для усіх діточок та усіх казкових героїв. Під час цього, до резиденції завітав містер Грінч… який, після чарівного зцілення його злого серця святом Різдва, став добрим казковим героєм і з радістю допомагає з організацією свята. Сніжинка- веселинка була дуже рада, коли останнє запрошення було відправлено… Але містер Грінч нагадав Сніжинці-веселинці, що не всі казкові герої приїдуть на свято… такі, як його колишні злі та темні "друзі". Але, Сніжинка-веселинка, вирішила негайно виправити це і сама особисто вручити запрошення вередливим казковим бешкетникам… Бо свято Святого Миколая та Нового року – то є диво, яке варто відчути кожним серцем. Під час вистави, глядачів чекають неймовірні пригоди по казковим країнам і зустрічі з неочікуваними казковими героями. Діти "покатаються" на лижах, та пограють у веселі інтерактивні ігри.

Коли: 9 грудня, 11:00, 13:30, 16:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Інтерактивний дитячий захід

"Резиденція святого Миколая"

Резиденція святого Миколая – найвеселіша новорічна пригода, протягом якої діти дізнаються про історію свята, цікаві факти з біографії святого Миколая, пройдуть козацькі випробування та здобудуть заслужені подарунки. Сценарій свята включає і екскурсію музеєм, і цікавий квест, і веселі ігри, і час розваг, і виховну годину. У активній жартівливій формі маленькі козачата навчаються бути добрими, чесними, ввічливими, слухняними і старанними. Діти усвідомлюють, що важливо цінувати українські традиції та гордитись тим, що ми козацького роду. 

Коли: 9, 10 грудня, 11:30 та 13:00

Де: Старовинний будинок, Аптека-музей на Подолі, вул. Притисько-Микільська 7

Коли: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна вистава-гра

"Сім добрих справ Святого Миколая"

Саме стільки справ доведеться виконати всім маленьким учасникам вистави та їхнім батькам, щоб Святий Миколай міг завітати до них на свято та принести подарунки. Цілий рік добрий чарівник наглядав за дітками та готувався до зустрічі зі слухняною малечею. Але напередодні свят йому треба так багато усього встигнути! Тому без вашої допомоги він не обійдеться. Але ж допомагати іншим — це ж справді весело, а ще може бути дуже приємно! І подарунки — такі гарні та довгоочікувані.

Коли: 9, 10 грудня, 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Майстри різдвяних чудес"

Дива трапляються лише там де на них чекають – саме так вважає мишка на ім’я Мері, яка готується до свят та мріє аби у її домі нарешті трапилось справжнє зимове диво! А от мишеня Олівер затятий реаліст, який зовсім не бачить сенсу у цій “святковій метушні”! Тож ідеальне сімейне святкування під загрозою. Саме тому песику Джеккі та коту Тому доведеться вплутатися у досить авантюрну історію! Адже, якщо чудеса не трапляються просто так, то їх можна спробувати влаштувати самостійно. Поспішайте у захопливу зимову пригоду двох мишенят та їх веселих друзів! Будемо творити дива разом.

Коли: 9, 10, 30, 31 грудня, 12:00

Де: Театр на Троєщині, вул. Градинська, 5

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава

"Святий Миколай та Казкова Башта"

Улюблені казкові герої, герої античності, міфічні створіння та авторські персонажі, створені Sherliz_theater. Та, звичайно, святкова фотосесія зі Святим Миколаєм та іншими героями чарівної казки. Артисти різних жанрів в одному шоу: актори театру, артисти цирку різних жанрів, витончена й ніжна балерина та ін. Синтез класичної хореографії та сучасних танцювальних напрямків.

Коли: 10 грудня, 12:00

Де: Будинок офіцерів Збройних сил України, вул. М.Грушевського, 30/1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Історія, якій понад 2000 років"

На гостей театру чекає розповідь Віфлеємської історії, знайомство з ангелами, колядки і обрядові пісні, різдвяні ігри, розваги, сюрпризи і прикрашання святкового калача, яким потім зможуть поласувати усі, хто прийде на свято. Вистава відбудеться у форматі веселої інтерактивної гри, тому сумувати буде просто ніколи.

Коли: 10, 29 грудня, 12:00, 14:00

Де: Український малий драматичний театр, вул. Олеся Гончара, 33

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Клік Новий Рік"

Історія вистави спонукає замислитись про одвічні питання кохання, дружби та цінності часу, тому буде цікава як дітям, так і дорослим. "Клік. Новий рік." - це захоплюючий концерт-вистава, що поєднує вокально-хореографічні виступи від талановитих дітей та українських зірок (серед яких: Laud, Lida Lee, Анна та Ангеліна Завальські (гурт "Алібі") та багато інших) і переносить у святкову атмосферу магічної новорічної подорожі.

Коли: 14 грудня, 18:00

Де: Київський культурний кластер "Краків", Русанівська набережна 12/2

Вартість: 500 грн

Квитки за посилання 


Дитяча зимова вистава "Де знайти ялинку"

Вистава за мотивами казок відомого письменника Сергія Козлова. Отже, звірята вирішили зустріти Новий Рік прямо в лісі. Та яке ж свято без ялинки? Пошуки головної прикраси перетворюються на цілу низку пригод. І як завжди буває у гарних казках, вірне рішення може знайти той, хто вміє бути чесним, щирим та любить своїх друзів. Адже новорічні свята так приємно зустрічати з тими, кого любиш.

Коли: 16, 17, 24, 29, 30 грудня, 12:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням


Дитяча новорічна вистава

"Сім добрих справ Святого Миколая"

Святий Миколай вже поспішає на зустріч зі своїми маленькими друзями та їхніми батьками. Він неодмінно принесе дива та подарунки, але все не так просто… Адже далеко не всі добре поводили себе увесь рік, і тепер аби отримати бажаний подарунок, глядачам разом з героями казки доведеться особисто виконати сім добрих справ. Поспішайте на веселу, захопливу виставу-гру. Рекомендуємо дітям від 4 до 14 років. 

Коли: 16, 17, 19, 25, 29 грудня, 12:00

Де: Театр на Троєщині, вул. Градинська, 5

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Святковий концерт для всієї родини

"Різдвяний експрес"

Національний академічний духовий оркестр України приготував для вас оригінальний подарунок на різдвяні свята. В цей вечір для вас звучатимуть саундтреки з відомих мультфільмів. Вони змінили ставлення до анімаційних стрічок - завдяки ним це стало розвагою для всієї родини. Концерт із саундтреками знаменитих мультфільмів та відеорядом на великому екрані занурить у теплі спогади та підкреслить святкову атмосферу. Пориньте у пригоди з відомими героями під живу музику оркестру. 

Коли: 16 грудня, 18:00

Де: Київський культурний кластер "Краків", Русанівська набережна 12/2

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


"Коляда.Таїна Нового року"

Новий рік - це свято щастя і добра! І не важливо скільки тобі років - пʼять чи вісімдесят пʼять, казки напередодні новорічних та різдвяних свят створюють неймовірну атмосферу дива. Тебе чекає унікальна можливість зануритись у казковий світ наших предків! Запрошуємо вас усією родиною взяти участь у новорічному етно-мюзиклі "Коляда. Таїна Нового року", який перенесе вас у магічну подорож українськими зимовими казками. Разом із головним героєм - хлопчиком на імʼя Василь, який вирушає до своєї бабусі в село на різдвяні свята, ви станете учасниками казкової пригоди, де Василь, перетворившись на справжнього лицаря, переможе злого чаклуна та врятує прекрасну Маланку. А як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Етно-мюзикл "Коляда. Таїна Нового року" - це якісне та сучасне шоу для всієї родини з захопливим сюжетом, сучасною хореографією, інтерактивними іграми та забавами. Також на вас чекає традиційний український розпис різдвяних пряників. Приходьте всією родиною та отримайте безліч задоволення!

Коли: 16, 17 грудня, 12:00

Де: Київський культурний кластер "Краків", Русанівська набережна, 12/2

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава мюзикл-казка

"Снігова королева повертається!"

Пройшло 300 років з того часу, як Снігова королева віроломно вкрала Кая, а Герда, його вірна подруга, подолавши всі труднощі та перешкоди – знайшла і врятувала його. З того часу народилося кілька нових поколінь дітей і серед них – такі ж добрі та люблячі один одного Кай та Герда. І сьогодні, Снігова Королева знову повернулася і захотіла повторити свій злодійський вчинок... Що з цього вийшло – ви побачите у мюзиклі-казці "Снігова королева повертається!". Актори : Тетяна Осіюк, Людмила Харченко, Микола Красенко, Ірина Орлова, Катерина Савіцька, Владислав Коваленко , Денис Бітюцький, Клікова Єлизавета, Євген Лунін, Вікторія Голощапова.

Коли: 17, 21 грудня, 18:00

Де: Будинок Актора, вул. Ярославів Вал, 7

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна інтерактивна казка "Magical story"

"Чарівна країна" потребує героїв, а Magical story подарує їх їй. Головна героїня напередодні свого дня народження бачить сон - хтось розбиває "Зимове серце" і тепер більше ніколи у світі не буде ані різдвяних, ані новорічних свят. За всім цим стоїть злий Гоблін, що живе у болотяній країні. Головна героїня з друзями відправляються рятувати "Чарівну країну" та свята. Це буде фантастична подорож з безліччю пригод. 

Коли: 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30 грудня, 11:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Kyiv Modern-Ballet "За хвилину до Різдва"

Вистава на одну дію на музику Каміля Сен-Санса та Carol of the Bells. Магія балету-подорожі спроможна діяти на всіх членів родини, тож беріть у цю пригоду своїх близьких. На вас чекає змішання світів, коли реальність швидко перетворюється на світ ілюзій, а фантастика стає буденністю. Справжня святкова атмосфера Різдва піднімає настрій. На вас чекатимуть незабутні емоції, фантастична хореографія та казковий відеоконтент. Kyiv Modern-Ballet вкотре продемонструє свою унікальну майстерність. 

Коли: 21, 22, 23 грудня, 18:00

Де: Київський культурний кластер "Краків", Русанівська набережна 12/2

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна дитяча вистава

"Новорічні та різдвяні бали у гостях у сонечка"

Різдвяні та Новорічні бали для дітей від 3 до 12 років та їх родин "Сонечко" (Божья коровка) — це театр для найменших глядачів, але на цих балах увагу, розваги та частування отримають навіть дорослі. На свята чекають малят у маскарадних костюмах, а дорослих у урочистому вбранні.

Коли: 23, 24, 25 грудня, 15:30

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 450 грн

Квитки за посиланням 


Різдвяна лялькова вистава "Вертеп. Казки тихої ночі"

На Малій сцені в правому фойє Київського театру оперети відбудеться Різдвяна лялькова казка для всієї родини за мотивами традиційного українського вертепу та ігор. Ви дізнаєтесь про давні традиції святкування Різдва, які започаткували ще наші пращури століття тому. Вистава буде йти у супроводі співачки-бандуристки, оскільки живий акомпанемент народних українських інструментів — це теж давня традиція вертепу. Чекаємо вас на історію про народження Спасителя та Різдвяну зірку. Маленькі глядачі зручно влаштуються на подушках, а дорослі сидітимуть за ними на стільцях.

Коли: 23, 24 грудня, 11:00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53/3

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Різдвяна вистава

"Різдвяна крамничка тітоньки Мальви"

Різдво - це час для смаколиків з дивовижного фургончика тітоньки Мальви. Якщо ви раптом не знаєте, хто це така і що то за смаколики, то не страшно - наша вистава все вам розповість та покаже. Відомо, що фургончик тітоньки Мальви з’являється на площі за день до Різдва, але ніхто не бачить як він в'їжджає в місто та пізніше полишає його. Проте всі знають, що з його появою на них чекають тістечка, шоколадки, фантастичні торти, свіжоспечений зефір! І яке ж свято без пригод!

Коли: 23, 24, 30 грудня, 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Чарівні пригоди Святого Миколая"

Новорічна мультимедійна вистава для дітей. Підступна Солоха викрала в Сніговика листи до Святого Миколая. Через це діти в усьому світі можуть залишитися без подарунків. Відважні Крижинка та Зайчик-Красень рушають у подорож, щоб відновити справедливість. А маленькі глядачі, завдяки спеціальним паличкам-гаджетам, зможуть допомогти героям. Вони зможуть викликати сніг та наряджати ялинку. Вистава одночасно відбувається на сцені та на екрані.  

Коли: 24 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 220 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча новорічна вистава

"Святий Миколай і секрет різдвяних дарунків"

У казковий різдвяно-новорічний час для дітей та дорослих пройде святкова вистава "Святий Миколай. Секрет різдвяних дарунків". Ми з вами потрапимо до резиденції святого Миколая, дізнаємося про секрети виготовлення подарунків. Зустрінемось із казковими персонажами та довідаємось, чи існує насправді Святий Миколай? Чому важливе це свято? Відповіді на ці запитання ваші дітлахи зможуть отримати на нашій виставі.

Коли: 25, 29 грудня, 12:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. "Театральна")

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Новорічне концертно-ігрове шоу "Новорічний Гармидер"

На дітей та дорослих чекає незабутня святкова вистава "Новорічний Гармидер" в Києві. Сміх, танці, грайливий новорічний настрій вам подарують кращі артисти та їх незабутні підопічні. Хто сказав, що справжнє свято має бути обов’язково статичним та вичорним, а всі повинні вести себе скромно і тихо? Приходьте, щоб повеселитися на славу разом з нашими особливими героями, пограти зі Снігуронькою та Дідом морозом і влаштувати справжній гармидер.

Коли: 30 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Попелюшка та Театр Тiней"

В основi сюжету вистави – знаменита історія, написана Шарлем П'єро. Жила була дівчинка, радісна та безтурботна. Вона була оточена любов'ю та увагою. Але незабаром настав час, коли померла її мати, а потім і батько. Попелюшка залишилася жити з жорстокою мачухою та її дочкою. На велике щастя героїні, вона була наділена нескінченним позитивом і оптимізмом, неймовірним терпінням та працьовитістю, і за це була винагороджена сповна. У казці "Попелюшка та Театр Тiней" теж щасливий кінець. Але чи впевнені Ви, що у наш час усе відбувалося б саме так, як і 200 років тому…? Поєднання жанру Театру тіней та 3D технологій, авторська музика, створена композиторами найвищого рівня, роблять стару історію новою та унікальною. Дітям до 5-ти років - безкоштовний вхід без надання окремого місця.

Коли: 30 грудня, 12:00, 14:30, 17:00

Де: Національна музична академія Чайковського, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість: від 190 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися