Вечір з любов'ю: 13 найцікавіших подій у ресторанах Києва на 14 лютого

Огляд розважальних програм ресторанів Києва на День закоханих

Даруйте одне одному любов - через ніжні поцілунки, великодушні подарунки, веселий сміх, теплі слова та смачні страви... А найкраще з усього - об'єднайте все це разом! Як це зробити, ви запитаєте? Відповідь вже знайдена в ресторанах Києва, де ви можете провести найромантичніший день року разом із вашою другою половинкою.

Зібрали найціквішу афішу ресторанів Києва на 14 лютого. 


Valentine`s Day 

Три речі ніколи не повертаються назад – час, слова та можливість. Та не існує такої ситуації в житті, в якій нам не була б надана можливість знайти сенс. Раз на рік календар нагадує нам про те, що є можливість знайти сенс у коханні, якщо інші 364 дні вдалося проґавити. Тож у BEEF з 10:00 до 17:00 діятиме спеціальний сет від шефа, який супроводжуватиметься пляшкою ігристого. До сніданків, які в цей день готуватимуть до 16:00, ланчу та вечері - також додаватимуть келих ігристого. Для особливих побачень тут заздалегідь відкрили скриньку для святкових листівок, які перед святом відправлять вашому адресату. Разом з ним та валентинкою-запрошенням вас чекатимуть на білому барі BEEF на спеціальний Valentine's cocktail. А ще для вас підготовлені спеціальні подарунки від партнера Helen Marlen. 

Коли: 14 лютого, 10:00 - 17:00

Де: BEEF meat & wine, вул. Шота Руставелі, 11

Подробиці за посиланням 


Terrace of love: гастрономічна вечеря та саксофон

У цей особливий вечір на вас чекає: романтична та затишна атмосфера, яка наповнить ваші серця ніжністю; чуттєві ноти саксофону, що розбудять тих самих метеликів; вишукана вечеря з трьох святкових страв від нашого талановитого шеф-кухаря, що розкриє для вас всю палітру смаків; розіграш подарункових сертифікатів з нагоди дня народження ресторану. 

Коли: 14 лютого, з 19:00 до 22:00

Де: ресторан "Тераса", вул. Воздвиженська, 60а

Вартість: вечера 2000 грн/персона +10% обслуговування, улюблені напої - cork fee 500грн/пляшка

Подробиці за посиланням 


Розмова за книжкою Ольги Дубчак "Серце з перцем.

Українські фразеологізми на щодень". Як ми говоримо про любов

Ольга Дубчак — співзасновниця "Віхоли" та авторка книжки "Чути українською", "Бачити українською" та "Перемагати українською". У її новій книжці зібрано фразеологізми, що описують нас та світ довкола. Окремий розділ цієї книжки присвячено стосункам — які вислови ми використовуємо, коли говоримо про друзів, коханих, секс. Підбивати клинці, гнути вербу, шлюб у кропиві брати, утратити голову.... Це і обговоримо 14 лютого — як ми говоримо про любов. Модеруватиме розмову із авторкою Соня Сотник, ведуча Radio Roks.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: БарменДиктат, вул. Хрещатик, 44б

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Джазовий вечір з квартетом НАТАЛІЇ ЛЕБЕДЕВОЇ

та спеціальний гість - Олена Салова

Спеціально до Дня закоханих музиканти підготували програму, що складається з двох частин. Перша включатиме в себе вишукані класичні джазові твори, аранжовані солісткою Оленою Саловою за її власним музичним баченням. Це композиції від відомих майстрів, таких як Jimmy Van Heusen & Johnny Burke, Cole Porter, Bill Evans, Sammy Fain & Lew Brown, George Gershwin & Ira Gershwin, Joe Zawinul, Fredrik Lundin та інші. У другій частині концерту звучатимуть інструментальні твори Наталії Лебедєвої, лідера квартету, об'єднані прагненням до нестандартних форм, складних розмірів, колоритних мотивів та контрастних емоцій. Виконавці цього концерту - визнані українські музиканти, які мають проекти авторської музики, багатий досвід на фестивалях та у міжнародних колабораціях, а також власну дискографію. На вас чекатиме живий джаз та романтична вечеря при свічках від нашої професійної команди.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: музичний простір V’YAVA, вул. Мечникова, 3

Вартість: від 1200 грн у вартість входить вечеря 

Подробиці за посиланням 


LAMA у супроводі струнного квартету Black Tie String Quartet

picture

Програма концерту охоплює старі та нові хіти. Ви почуєте наживо "Мені так треба", "Літак", "Моє Серце", "Знаєш як болить", "Ангел", "Мій милий", "Привіт, привіт" та інші. Ви зможете почути LAMA – впізнаваний голос України та хіти, які входять до золотого фонду української музики. Кожна пісня ЛАМА – це не просто музика, а історія взаємин та кохання, яка створює ідеальну атмосферу для відзначення Дня Святого Валентина. Зануртеся в ліричний світ, де відчуття кохання сп’янить кожного гостя.

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8, копус 7

Вартість: від 490 грн

Квитки за посиланням 


Улюблені балади для двох у рок-пабі

На вас чекає ексклюзивна програма "Улюблені балади для двох" від гурту ROCK YOU.

Музиканти відомі тим, що виконують найкращі хіти класичного року. Тож в перших двох відділеннях звучатимуть тільки балади: ніжні, ліричні, романтичні, урочисті, величні - різні. Треттє відділення буде наповнее драйвом та танцями

Найкращі балади Metallica, Blackmore's Night, Deep Purple, Guns N' Roses, Phil Collins, Bad wolves, Elton John, Queen та інших гігантів рок- та поп-музики.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 175 грн

Подробиці за посиланням 


Вечеря з морепродуктами та ігристим

Мабуть, ви і без натяків вашої другої половинки розумієте, що без романтичної вечері на День святого Валентина не обійтися. Вас пригощатимуть мінісетом із морепродуктів, устрицями з гранітою з винного оцту та полуничним карпаччо з тунцем та ще іншими гастровподобайками. В меню: аперитиво - коктейль "Мімоза" з ігристим. Сет антипасті крудіте: тартар із лосося з тостами, тартар із тунця, карпачо з сибаса, карпачо з лосося, устриця Fines de Claires №3 з малиновим та винним соусами. Філе сибаса з печеними томатами та медово-гірчичним соусом. Сет дижестиво: солоний чизкейк, сири "Брі" та "Дорблю", лимонна панакота на заквасці, домашня запіканка з сухофруктами. Подаємо з ягідно-грушевою мостардою, горіхами та малиновим соусом. І завершуємо приємними лимонними нотками – чарочкою лімончело.

Коли: 14 лютого, з 18:00 до 20:00

Де: "Сільпо" у River Mall, вул. Дніпровська набережна, 12

Вартість: 700 грн 

Подробиці за посиланням 


День Святого Валентина у ресторані "Прага"

Скільки історій кохання бачила "Прага" за 68 років! Тут відбувалися доленосні зустрічі, зворушливі освідчення та незабутні весілля. На вас чекає музичний бекграунд від дуету Kate Roux & Igor Petrov та чуттєвий виступ Сергія Томашевського. Шеф-кухар Зоряна Ранько підготувала особливий десерт вечора. Подаруйте неповторні емоції та проведіть вечір вдвох із задоволенням у ресторані з історією. 

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Вартість: вартість броні столу

Подробиці та бронювання столу за посиланням 


День Валентина у Shipulin BAR

Спеціально до свята бармен Дмитро Шипулін створив справжню поезію смаку - "Рожевий Закоханий". Цей коктейль, ніжно рожевий, наче перше кохання, об'єднує в собі найсвіжіші інгредієнти та найтонші аромати. А для тих, хто любить погарячіше, є новий ягідний шот, що розпалить ваші відчуття як магія поцілунку! Оновлене меню закусок вдало підкреслить смак напоїв. Бронюйте столики, і нехай цей День Святого Валентина стане для вас яскравим та ніжним днем року.

Коли: 14 лютого, 16:00

Де:  Shipulin BAR, вул. Володимирська, 82а

Вартість: ціна пробні столику

Подробиці та контакти за посиланням 


Love is in the air у ресторані Fenix

Незабутнє святкування Дня Святого Валентина. З 16:30 на вас чекає DJ-сет від ARTARIA. О 19:30 відбудеться музичне шоу улюблених Slava OX & Anastasiia Markova, доповнене ефектним балетом від Black Pumas Show Ballet. Спеціальне меню для закоханих, частування та, звичайно, особлива естетика та енергетика простору Fenix. На вас чекають подарунки від ресторану та нашого партнера – салона краси PIED-DE-POULE.

Коли: 14 лютого, 17:00

Де: ресторан Fenix Asia, бульвар Лесі Українки, 30а

Вартість: ціна броні за стіл 

Подробиці за посиланням 


Трибьют-концерт співачки Madonna в Boho

picture

Вперше в Boho на Федорова, спеціально до Дня Закоханих, триб'ют на пісні культової американської співачки Madonna. Вас чекатимуть всі найкращі хіти у виконанні Mari Peugeot. Одразу після концерту залишайтесь на afterparty з кращими світовими хітами до 23:00.

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Boho. Restaurant, Karaoke, Patio, вулиця Івана Федорова, 4

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


День закоханих у Fenix Mediterranean

Проведіть найромантичніший день в атмосфері гостинності теплого Середземномор’я!

О 17:00 святковий вечір розпочне дует KRAVCHUK & Smoozy Sax. Пориньте у світ мелодій і ритмів, де саксофон і труба з'єднуються у неповторний дует, наповнюючи простір особливим настроєм. О 19:00 запрошуємо вас на захопливий перформанс разом з гуртом Croissantband. Доторкніться до французького шарму, що подумки перенесе вас до вузьких вуличок найромантичнішого міста планети - Парижу. На вас чекає вишукана кухня, колекція відмінних вин та креативні коктейльні карти. Спеціальне меню для закоханих, частування та, звичайно, особлива естетика та енергетика простору Fenix.

Коли: 14 лютого, 17:00

Де: Fenix Mediterranean, бульвар Лесі Українки, 30а

Вартість: вартість вечері

Подробиці за посиланням 


Свято Закоханих в гастробарі Très

Шеф-кухар готується дивувати вас новим яскравим та вишуканим меню страв з морепродуктів та вашими улюбленими гастрохітами: бургундськими равликами, запеченим сиром, качиним філе, дегустаційною тарілкою, тощо, а на десерт яскравий шоколадний брауні з апельсиново-шоколадним морозивом, який зробить цей день ще солодшим. Кожного з вас в цей день ми порадуємо келихом ігристого та витонченим амісбушем від шефа. Очікуйте насичену святкову музику, свічки та атмосферу кохання.

Коли: 14 лютого, 17:00

Де: TRÈs french gastrobar, вул. М. Лисенка, 4

Подробиці за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

13 лютого 2024, 00:28

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ПОЛЯКИ БЛОКУЮТЬ. Знову буде АРМАГЕДДОН на кордоні? Що стоїть за БУНТОМ польських фермерів?...........ETO XOROSHO ORGANIZOVANNAIA CHETKO SPLANIROVANNAIA POLITICHESKAIA AKTSUIA TRAMPISTOV BLOKIRUIUSHIX INTEGRATSUIU UKRAINU V EVROSOIUZ.........TRAMP ZADEISTVOVAL DUDU I =KONFEDDERATSUIU= V POL''SHE I ODNOZNACHNO VSE EVROPEISKIE NEO=NATSUSTU FASHUSTO=RASHUSTU RADU PRERADU SOBUTIIAM PROISXODIASHIX NA UKRAINSKO=POL''SKOI GRANITSE A PUTIN PREBUVAET V SATANINSKOM EKSTAZE NASLASHDAIAS'' NALICHIEM PUTINISTOV V ZAPADNOM MIRE...........ETO USHE VSE VUGLIADIT OTVRATITEL''NO===OTMOROZOK DUDA==PROSTITUTKA TRAMPA ZAPRESHAET UKRAINE SOVERSHAT'' TRANZIT CHEREZ EVROSOIUZ UKRAINSKOI PRODUKTSUI V AFRIKU A IMENNO TAK I DEKLARIROVALSIA PUT'' UKRAINSKOI AGRO=PRODUKTSUI SPASAIUSHEI OT GOLODNOI SMERTI NARODU AFRIKI..........TRAMPISTU PUTINISTU I EVRO=NATSUSTO=PSEVDOKOMMUNISTU===ONI VSE NIVELIRUIUT PROGRESSIVNUIU ZNACHIMOST'' BRIUSSELIA RAVNOUDALIAIUSHEGO RAVNOMERNO I RAVNOPRAVNO RAZVIVAIUSHEGO VSE STRANU MIRA STAVSHUE NA PUT'' DEMOKRATII===BRIUSSEL''SKOGO GUMANISTICHESKOGO NARODOVLASTIIA........POBEDA TRAMPA===AMERIKANO=FASHUZMA NEDOPUSTIMA V 2024 GODU I NIKOGDA A PRIMITIVNOGO DUDU I VSEX EVRO=PUTINO=FASHUSTOV NUSHNO MENIAT'' NA DEMOKRATICHNUX LIDEROV.........============ESLI BU VAS VSEX MRAZEI DESTRUKTIVNUX PRAVITELEI POMENIAT'' NA CHELOVECHNUX LIDEROV TO NA =ZEMLE= BUL BU SOZDAN =GUMANNUI DEMOKRATICHNUI RAI=..........============POL''SKII NAROD===MENIAI DUDU I OPIRAISIA NA BRIUSSEL''===UKRAINSKAIA PRODUKTSUIA IMEET PRAVO TRANZITA CHEREZ POL''SHU V MORSKIE PORTU EVROSOIUZA...........===========DONAL''D TUSK===PRREZIDENT BRIUSSEL''SKOI CHELOVECHNOI POL''SHU........

OBZ

12 лютого 2024, 23:13

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Байден назвав Трампа “корисним лакеєм Путіна”............Байден відреагував на скандальну заяву Трампа про росію та НАТО............TRAMPIZM===ETO STRASHNOE ZLO GARANTIRUIUSHEE REGRESSIVNOE PADENIE AMERIKANSKOGO EVROPEISKIX I VSEX NARODOV V PROSHLUE CHUDOVISHNUE VEKA I TUSIACHELETIIA...........V DEMOKRATICHNOM AMERIKANSKOM OBSHESTVE POLITICHESKAIA IZBIRATEL''NAIA RAVNAIA BOR''BA NEVOZMOSHNA===DSHO BAIDEN RAZDAVIT OMERZITEL''NOGO TRAMPA KAK NICHTOSHNOGO KLOPA UGROSHAIUSHEMU PROGRESSIVNOMU DAL''NEISHEMU SOVERSHENSTVOVANIIU CHELOVECHESKOI I OBIAZATEL''NO CHELOVECHNOI TSUVILIZATSUI.........POSLE PRESTUPNUX ZAIAVLENII TRAMPA POLITICHESKAIA RAVNAIA BOR''BA 51/49 ONA NEVOZMOSHNA V PRINTSUPE===TRAMPA MOGUT PODDERSHUVAT'' NESKOL''KO PROTSENTOV BOGACHEI A TAKSHE OBOLVANENNUE I ZOMBIROVANNUE TRAMPIZMOM BIUTSHETNIKI I NAEMNUE RABOTNIKI TAK I NE OSOZNAVSHUE PRESTUPNOST'' I VREDONOSTNOST'' DONAL''DA TRAMPA DLIA USA...........============DSHOZEF BAIDEN===PREZIDENT USA 2024=2028........

OBZ

12 лютого 2024, 21:00

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ПРОСТО ТРЕШ! БЕРКУТ керує ТРО?! ‼️Що відбувається у ЗСУ! Яніна знає!.......Янина Соколова..........UKRAINA NIKOGDA NE DOLSHNA VUXODIT'' IZ PROGRESSIVNOGO FORVATERA GUMANISTICHESKIX DEMOKRATICHESKIX ANTIDESTRUKTIVNUX OTNOSHENII USTREMLIAIUSHIX UKRAINSKII NAROD K VECHNOMU POLITIKO=NRAVSTVENNOMU CHELOVECHNOMU TIAGOTENIIU K STOLITSE MIRA GORODU BRIUSELIU.........EXS=REGIONALIZM PUTINIZM RASHUZM MOSKOVSKII IMPERSKII NATSU=SHOVINIZM ZIUGANIZM SHURONIZM KOMMUNIZM PSEVDOKOMMUNIZM DOLSHNU BUT'' UNICHTOSHENU V UKRAINE I VO VSEM MIRE VKLIUCHAIA ROSSIIU V KOTOROI NEOBXODIMO SOZDAVAT'' PEREDOVOE CHELOVECHNOE SISTEMNOE UPRAVLENIE SPASAIUSHEE SLAVIAN I DRUGIE NARODU OT BED I STRADANII.........==========MU TREBUEM OCHISHENIIA UKRAINSKOGO NARODA NA SISTEMNOM UPRAVLENCHESKOM I VSEX GRASHDANSKIX UROVNIAX OT RASHUSTKOI IDEOLOGICHESKOI SKVERNU===CHUDOVISHNOGO ABSOLIUTNOGO ZLA KOTOROE OSUDIAT V SVOE VREMIA IMENNO ROSSIIANE.........OCHEN'' XOCHETSIA CHTOBU VSE STRANU MIRA BEZ ISKLIUCHENII PODNIALIS'' NAD PRIMITIVNUM UROVNEM VARVARSKOGO KROVOSHADNOGO SUSHESTVOVANIIA KOTOROE NE DOLSHNO BUT'' BESKONECHNUM.........==========UKRAINTSU===BEREGITE PREZIDENTA VLADIMIRA ZELENSKOGO===OB''EDINIAITES'' VSEI UKRAINSKOI DRUSHNOI SEM''EI VOKRUG PREZIDENTA UKRAINU GOSPODINA VLADIMIRA ZELENSKOGO===NE SOVERSHAITE NEPOPRAVIMUX OSHUBOK V VOENNOE SUD''BONOSTNOE VREMIA.......============VLADIMIR ZELENSKII===PREZIDENT UKRAINU 2024=2029 I V VOENNOE VREMIA.........

OBZ

12 лютого 2024, 20:19

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Такер Карлсон заявив, що Путін «готовий піти на серйозний компроміс щодо України»..........«Путін хоче вийти з цієї війни, він не стане більш відкритим до переговорів, ніж довше це триватиме............PUTLER 2=DVA RAZA NAPAVSHUI NA UKRAINU хоче вийти з цієї війни===NO TAKOI SHE SUSHNOSTNO POLIT=TSURK PUTIN DEMONSTRIROVAL PRI MERKEL'' V ITOGE PRODOLSHAIA VOINU SPASAIUSHUIU PUTINSKIE PRESTUPNUE VLAST'' I SHUZN''.........VIDITE CHEM ZANIMAETSIA TRAMPIST KARLSON ===PREVRASHENIEM PUTINA V =GOLUBIA MIRA= V =MIROTVORTSA= IAVLIAIUSHIMSIA ISTINNUM ISTOCHNIKOM DIKTATURU RUSSKOGO IMPERIO=RASHUZMA VOINU KORRUPTSUI.........PUTIN NE IMEET S[RAVEDLIVOGO PRAVA NAXODITSIA POSHUZNENNO NI V ODNOI TIUR''ME===TOL''KO NIURNBERG===TAKIE PRESTUPNIKI KAK PUTIN LIBO RASSTRELIVAIUTSIA LIBO VESHAIUTSIA KAK BEZUMNUE BESHENNUE TVARI PODLESHASHIE BEZSHALOSTNOMU UNICHTOSHENIIU........==========PUTIN===UMEN''SHU '''''''''INTENSIVNOST'' BOEVUX DEISTVII''''''''' CHTOBU SPASTI MNOSHESTVO CHELOVECHESKIX SHUZNEI.........TEBE PUTIN VUGODNA VOINA===NU PUSKAI ONA BUDET===NO LIUDI DOLSHNU POGIBAT'' V 10=50 RAZ MEN''SHUX KOLICHESTVAX........A NA =BEZUSLOVNUI MIR= TU PUTIN ABSOLIUTNO NESPOSOBEN=== '''''''VOEVAT'' MIRNO'''''''===ETO PUTIN NE PRO TEBIA.........'''''''''BEZUSLOVNUI MIR'''''' ===ETO ''''''''MIRNAIA VOINA'''''' SBEREGAIUSHAIA SHUZN'' PROSTUM LIUDIAM NO TEBE PUILO DEGENERAT ETIX PROSTUX CHELOVECHNUX ISTIN NE PONIAT''.........V SVOE VREMIA ROSSIIANE S UDOVOL''STVIEM VOSSTANOVIAT UKRAINU GRUZIIU I MOLDOVU TSENIA BESTSENNUE STABIL''NOST'' DEMOKRATIIU I CHELOVECHESKUIU SHUZN''...........A ZAPAD===ON SHOKIROVAL UPRAVLENCHESKIM NEGATIVIZMOM NO ZAPAD IZMENITSIA I ROSSIIA IZMENITSIA I KITAI I INDIIA I IRAN I UKRAINA VOSSTANOVITSIA A INACHE LIUDI DO SIX POR SHULI BU V PESHERAX PRI KOSTRAX NE DODUMAVSHUS'' DASHE DO IZOBRETENIIA PRIMITIVNUX VOSKOVUX SVECHEI..........========TU PUTIN===NICHTOSHNAIA GRIAZ''===TU PUL'' RASHUSTKAIA MARAIUSHAIA GUMANISTICHESKII DEMOKRATICHESKII MONOPOLIARNUI BRIUSSEL''SKII PROGRESS..........========SDOXNI PUILO SUSHESTVO PREVRASHAIUSHEE CHELOVECHESTVO V SUSHESTVO===ZAPUGANNOE OBOZLENNOE I VUSHUVAIUSHEE V SATANINSKOM ADSKOM NEDOMIRE...........

OBZ

12 лютого 2024, 18:35

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Експосол СШA в НAТО Іво Даалдер: 2024 рік – критичний для України. Треба пережити Путіна...........REAL''NO ZAPAD UNICHTOSHUL ''''''''''INTENSIVNOST'' BOEVUX DEISTVII''''''''' SO STORONU UKRAINU...........REAL''NO ZAPAD OKRUSHUL UKRAINU STRANAMI===VENGRIEI POL''SHEI SLOVAKIEI RUMUNIEI V KOTORUX PROTSVETAET NENAVIST'' K UKRAINE I ETO PROISKI NE TOL''KO MOSKVU NO OBIAZATEL''NO TAKSHE BERLINA PARISHA I VASHUNGTONA.........NO CHTO PORASHAET =MIAGKO VURASHAIAS''= TO ETO TO CHTO ZAPAD NIKAK NE VLIIAET NA '''''''''INTENSIVNOST'' BOEVUX DEISTVII''''''''' SO STORONU PUTINSKOI ROSSII TOEST'' V ITOGE KAKOI VUVOD===ZAPAD REAL''NO DAL RAZRESHENIE PUTINU NASTUPAT'' NA UKRAINU POGLOSHAIA I UNICHTOSHAIA ETU MNOGOSTRADAL''NUIU STRANU NAROD KOTOROI===GEROICHESKII UKRAINSKII NAROD =NOGAMI PINAIUT= KOMU TOL''KO NE LEN'' VKLIUCHAIA MEGA DUBOGOLOVOGO TRAMPISTA I PUTINISTA DUDA..........============POETOMU MU NASTAIVAEM===LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON VSTRECHAITES'' POSHALUISTA S PUTINUM SI XAMENEI VO IMIA REALIZATSUI PUTINUM 10=50 KRATNOGO SNISHENIIA V UKRAINE ''''''''INTENSIVNOSTI BOEVUX DEISTVII'''''''' ROSSIISKOI FEDERATSUEI..........========MU TREBUEM PODPISANIIA DOKUMENTA O SNISHENII ''''''''INTENSIVNOSTI BOEVUX DEISTVII''''''''' V UKRAINE VO IMIA SPASENIIA SHUZNEI SOTEN TUSIACH I MILIONOV LIUDEI......... Ответить OBZ сегодня, 14:19 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////////////////////////// Цинічна провокація на польському кордоні. Нєбєнзя зганьбився на інтервʼю.........STERNENKO.........===========VUSUPAIA UKRAINSKOE ZERNO NA DOROGU TU USHE VOOBSHE PIDORAS DUDA VMESTE S =KONFEDERATSUEI= OSATANEL DEMONSTRIRUIA KAKAIA SHE TU DUDA POLIT=PROSTITUTKA PUTINA TRAMPA LE PEN MERKEL'' SHREDERA =ADG= SARU VAGENKNEXT ORBANA REALIZOVAVSHUX =BREXIT= I REALIZUIUSHIX NA UKRAINSKO=POL''SKOI GRANITSE =POL''SKO=REXIT= =POL''REXIT= ===NU LIUBUE ZLODEIANIIA VERSHAT AMERIKANSKIE I EVROPEISKIE NEO=NATSUSTU BLOKIRUIA RAZVITIE EVROSOIUZA I NIVELIRUIA PROGRESSIVNOE MONOPOLIARNOE DEMOKRATICHESKOE ZNACHENIE BRIUSSELIA..........=========A VAS DEMOKRATOV===BAIDENA SHOL''TSA MAKRONA V ZAPADNOM MIRE KAK BUDTO NE SUSHESTVUET===VSEM ZAPRAVLIAIUT NA ZAPADE FASHUSTO=RASHUSTU..........==========VOT POCHEMU ZEMLIANE 200 EGOISTICHNUX STRAN DOLSHNU STAT'' AL''TRUISTICHNUMI REGIONAMI PROVINTSUIAMI OBLASTIAMI===CHTO VSE =ZEMLI GERMANII= TAK VOIUIUT MESHDU SOBOI KAK ETO PROISXODIT NA UKRAINSKO=POL''SKOI GRANITSE===NET.........VOT POETOMU LIUDI RAZOV''IUT BRIUSSEL''===VECHNUIU STOLITSU MIRA SPASAIA SEBIA OT VARVARSKOGO BUTIIA........==========TRAMPISTKO=PUTINISTICHESKII VURODOK DUDA===POSHEL VON VMESTE S =KONFEDERATSUEI= IZ VLASTI I POLITIKI......... Ответить OBZ сегодня, 13:29 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Хватают НА УЛИЦАХ, ОТБИРАЮТ ТЕЛЕФОНЫ И ЗАСТАВЛЯЮТ. Почему государство НЕ НАКАЗЫВАЕТ сотрудников ТЦК.......Тарас Юрист............MOBILIZATSUIA DOLSHNA BUT'' DOBROVOL''NOI===PRINUSHDENIE K VOENNOI SLUSHBE NEDOPUSTIMO PRI ODNOVREMENNOM ZADEISTVOVANII PRESTUPNOGO PRINTSUPA ''''''''BOGATUI VUSHUL A BEDNUI POGIB''''''''''.............UKRAINSKOE GOSUDARSTVO NE DOLSHNO PREVRASHAT' =V KRAINIX= PROSTUX UKRAINSKIX GRASHDAN POTOMU CHTO ZAPADNUE PARTNERU DOLSHNU OKAZUAT'' OGROMNUIU POMOSH'' UKRAINE V TOM CHISLE VOINAMI DOBROVOL''TSAMI IZ 100=STA STRAN OTDAVAIA SEBE OTCHET V TOM CHTO UKRAINA I ROSSIIA DEMOGRAFICHESKI===ETO NERAVNOZNACHNUE STRANU..........VOENNUE NE DOLSHNU OBMANUVAT'' PROSTUX GRASHDAN POPAVSHUX V ARMIIU A OBMAN PRISUTSTVUET TOTAL''NUI KAK V VUBORE VOENNOI PROFESSII TAK I V OPREDELENII ZDOROV''IA NOVOBRANTSA =VOENNUM ZDRAVOOXRANENIEM=..........ETO BULO BU SMESHNO ESLI BU NE BULO TAK GRUSTNO===DLIA =VOENNOGO ZDRAVOOXRANENIIA= VSE NOVOBRANTSU===ETO ABSOLIUTNO ZDOROVUE LIUDI GODNUE K VOENNOI SLUSHBE A TO CHTO UMIRAIUT EPILENTSIKI===VOENNUE BOL''NUE EPILEPSIEI I ABSOLIUTNO NEPRIGODNU K SLUSHBE UKRAINTSU S VUSOKIM DAVLENIEM S BOL''NUM SERDTSEM POCHKAMI PECHEN''IU SHELUDKOM SUSTAVAMI TO ETO NIKOGO V =VOENNOM ZDRAVOOXRANENII= NE INTERESUET.........BOL''NOI KAKIM LIBO SER''EZNUM NEDUGOM CHELOVEK===ETO ABSOLIUTNUI SMERTNIK NA PEREDOVOI I TOL''KO VOPROS VREMENI DOKAZAT'' CHTO ETO IMENNO TAK.........POETOMU DOVERIE K =MEDITSUNSKIM KOMISSIIAM= 0=NULEVOE===BOL''NOGO UKRAINTSA LECHASHEGOSIA GODAMI NAZOVUT ZDOROVUM I PODOBNOE VARVARSKOE OTNOSHENIE K BOL''NUM LIUDIAM NEMUSLIMO V TSUVILIZOVANNOI STRANE........A ESLI VU SCHITAETE CHTO UKRAINTSU KOTORUE BOIATSIA VOEVAT'' ZA LIUBUE DEN''GI I SER''EZNO BOLEIUSHIE UKRAINTSU SPASUT UKRAINU TO ETO OGROMNOE ZABLUSHDENIE...........V SOVREMENNOI VOINE OBESPECHIVAET POBEDU I NADESHNUIU OBORONU NE MILIONNAIA ARMIIA A 10.000=30.000 VOINOV UPRAVLIAIUSHIX VUSOKOTOCHNUM SOVREMENNUM ORUSHUEM KOTOROE DOLSHNO BUT''.........A KASATEL''NO ZAPADA TO ON NE VOORUSHAET UKRAINU DASHE PARITETNO===U PUTINA VSEGDA VSE GODU VOINU VSEX VOORUSHENII BOL''SHE===ETO ZAPAD PLANOVO TAK NEDOVOORUSHAET UKRAINU I TRAMP===ETO SAMUI NEGATIVNUI =VINTIK= ZAPADNOI UPRAVLENCHESKOI SISTEMU..........U PUTINA SOIUZNIKI XOROSHUE A U UKRAINU SOIUZNIKI PLOXIE PUSTOSLOVNUE LITSEMERNUE I DVULICHNUE I OT ZAPADA ZAVISIT BUDET LI SUSHESTVOVAT'' UKRAINA KOTORUIU PUTIN RESHUL =VZIAT'' NA IZMOR= DESIATILETIIAMI......... OBZ 12.02.24, 13:17:25 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// За добу Росія втратила майже 800 солдатів і 10 танків – Генштаб ЗСУ............ZAPADNUE LIDERU DOLSHNU CHETKO OBOZNACHIT'' SVOIU POZITSUIU===BUDET ZAPAD V PRINTSUPE POMOGAT'' UKRAINE OSVOBODIT''SIA OT PUILO RASHUZMA VOENNUM SPOSOBOM.........SUSHESTVUET LI REAL''NO VOENNUI PUT'' OSVOBOSHDENIIA UKRAINU ILI NET............IMITIROVAT'' OSVOBOSHDENIE UKRAINU OT RASHUZMA MOSHNO GODAMI NO PUTIN BUDET OSTAVAT''SIA V UKRAINE I SUSHNOSTNOE IZMENENIE BUDET ODNO===ETO MASSOVAIA GIBEL'' LIUDEI.........DONAL''D TRAMP TOCHNO NE XOCHET OSVOBOSHDAT'' UKRAINU VOENNUM SPOSOBOM===TRAMP SPOSOBEN UKRAINU PUTINU OTDAT'' ILI PRINUDIT'' UKRAINTSEV K POZORNOMU =MIRU PO PUTINSKI= KOGDA VSE ZAVOEVANNUE RASHUSTAMI ZEMLI UKRAINTSU OBIAZANU NAVSEGDA PRIZNAT'' ROSSIISKIMI TERRITORIIAMI........=========LIDERU DSHO BAIDEN RISHU SUNAK EMMANUEL'' MAKRON OLAF SHOL''TS===OBOZNACH''TE CHETKO SVOIU POZITSUIU===/////////MU BUDEM OSVOBOSHDAT'' UKRAINU VOENNUM SPOSOBOM///////// ILI //////////MU NE BUDEM OSVOBOSHDAT'' UKRAINU VOENNUM PUTEM//////////.............SAMOE REGRESSIVNOE===ETO NEOPREDELENNOST''===ETO =IGRA V POLITIKU= =NI DA= =NI NET= I ETO VSE BUDET DLIT''SIA GODAMI NO LIUDI GIBNUT SOTNIAMI TUSIACH I MILIONAMI A REZUL''TAT 0=NULEVOI.........TOEST'' VOZNIKAET GLAVNUI TREND===ETO PRINUDIT'' PUTINA UMEN''SHUT'' V 10=50 RAZ INTENSIVNOST'' BOEVUX DEISTVII===ESLI NET VOENNOGO PUTI RESHENIIA NI DLIA RASHUSTOV NI DLIA UKRAINTSEV TO POCHEMU DOLSHNO POGIBAT'' STOL''KO LIUDEI..........POETOMU ESLI VOENNOGO PUTI RESHENIIA UKRAINSKO=RUSSKOI PROBLEMU NE SUSHESTVUET TO DOLSHNU BUT'' PROVEDENU UKRAINSKO=RUSSKIE PEREGOVORU OB =UMEN''SHENII INTENSIVNOSTI BOEVUX DEISTVII=.........DA==ETO =ZAMOROSHENNUI KONFLIKT= I ON USHE REAL''NO SOZDAN NO NE UKRAINOI POETOMU DOLSHEN BUT'' PODPISAN DOKUMENT =OB UMEN''SHENII INTENSIVNOSTI BOEVUX DEISTVII= VO IMIA MILOSERDNOGO SBERESHENIIA SOTEN TUSIACH CHELOVECHESKIX SHUZNEI..........========GDE 500=SOT F=16.......GDE 3000 TANKOV........GDE DESIATKI TUSIACH DRONOV.......GDE 500=SOT =XAIMERSOV=.........GDE 3=TRI MILIONA BOEPRIPASOV DLIA POBEDU........GDE =ORUSHUE POBEDU=.........==========ESLI VU LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON NE XOTITE POBESHDAT'' PUTINA VOENNUM SPOSOBOM TO ZNACHIT===PUTIN SI MODI BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON DOLSHNU SOBRAT''SIA VMESTE I UBEDIT'' PUTINA UMEN''SHUT'' V 10=50 RAZ INTENSIVNOST'' BOEVUX DEISTVII PODPISAV SOOTVETSTVUIUSHII DOKUMENT..........==========PUTIN===TEBE CHTO NE SHALKO SVOIX ROSSIIAN===TU CHTO TAK PO 800 RASHUSTOV V DEN'' BUDESH'' ISTREBLIAT'' V UKRAINE DO 2042 GODA.........========MU PRIZUVAEM K PROIASNENIIU VOPROSA===CHTO REAL''NO PROISXODIT V UKRAINE.......................................................................................................................................OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Трамп: Думаю, що найкращий продавець в історії – це Зеленський. І мені подобається Зеленський............TRAMPIZM===ETO =ATOMNAIA BOMBA= RAZRUSHAIUSHAUIA PROGRESSIVNUE GEOPOLITICHESKIE OTNOSHENIIA.........TRAMP===ETO =POLITICHESKAIA KATASTROFA= POTOMU CHTO TOL''KO POLITICHESKIE VUSOKOMERNUE UBLIUDKI MOGUT POZVOLIT'' SEBE TAKOE POVEDENIE===KOGDA TRAMP XOCHET TO ON XVALIT PUTINA NAZUVAIA PUTINA =SVOIM DRUGOM= I PODNACHIVAIA PUTINA VERSHUT'' CHUDOVISHNUE ZLODEIANIIA NO KOGDA PUTLER RAZVIL =POSHAR GENOTSUDA= V UKRAINE TO DEGENERATU TRAMPU USHE NRAVITSIA PREZIDENT ZELENSKII===TAKIM OBRAZOM TRAMP IMITIRUET NEOBXODIMOST'' =TUSHENIIA UKRAINSKOGO POSHARA= CHTO SOGLASITES'' IAVLIAETSIA KRAINE LITSEMERNUM PODLUM DEISTVIEM........TRAMP SHELAET STAT'' =TSAR''KOM SAMODUROM= ESHE NA 4=RE GODA A MOSHET I NA 8=12=16 LET===ESLI BU TRAMP PRAVIL BELORUSSIEI ILI ROSSIEI TO TOCHNO STAL BU DIKTATOROM..........OLIGARXIZM DOLSHEN BUT'' UNICHTOSHEN V 200=AX STRANAX===OLIGARXI I IX PRIXVOSTNI SOZDAIUT IMPERSKO=KOLONIAL''NUI MIROPORIADOK =VUSASUVAIA= VSE RESURSU IZ KOLONIAL''NUX STRAN A DEMOKRATIIA POSLE 1945 GODA =RAZVIVAETSIA= I =RAZVIVAETSIA= TAK OTVRATITEL''NO NA PLANETE CHTO NIKAK NE MOSHET PO NASTOIASHEMU RAZVIT''SIA...........Брінк про атаку на Харків: Ось чому нам потрібно підтримувати Україну; зупинити такі жахливі злочини........ETO USHASNO KOGDA V USA ODNI PREDSTAVITELI OSUSHDAIUT PUILO RASHUZM A DRUGIE PREDSTAVITELI===TRAMPISTU PUILO RESHUM FAKTICHESKI PODDERSHUVAIUT===ITOG TAKOGO POLITESA===ETO MASSOVOE UNICHTOSHENIE BEDNUX LIUDEI NO SISTEMNAIA NEDORAZVITOST'' ROSSII PRI ETOM NE ZATRAGIVAETSIA===PUTINU FAKTICHESKI NICHEGO NE UGROSHAET............Зеленський попередив про загрози у випадку зменшення допомоги США..........UKRAINSKIE VOINU POGIBAIUT IZ=ZA NEDOSTATOCHNOGO KOLICHESTVA BOEPRIPASOV I VOORUSHENII I VINOVAT V ETOM RASHUST TRAMP MESTO KOTOROGO GAAGSKAIA SKAM''IA OSOBOOPASNUX MESHDUNARODNUX PRESTUPNIKOV...........Cенат США зробив ще крок до схвалення пакетного проєкту з допомогою для України .........SHAG ZA SHAGOM TRAMP DURIT UKRAINTSEV POZVOLIAIA PUTINU BEZBOLEZNENNO OPIAT'' ZAXVATIT'' RASHUSTKII TRON 2024=2030.............Байден про скандальну заяву Трампа: корисний поплічник Путіна...........VOISTINU TRAMP===ETO MEGA PADAL'' RODA CHELOVECHESKOGO ZAVISIMOGO OT BOGACHEI OT RASHUSTO=FASHUSTOV KOSHMARIASHIX IZBRANNUE STRANU I NARODU..........U DSHOZEFA BAIDENA NET KONKURENTOV===ETO ODNOZNACHNO.........AMERIKANSKII NAROD SPOSOBEN SPLOTIT''SIA VOKRUG PREZIDENTA GOSPODINA DSHOZEFA BAIDENA VO IMIA SPASENIIA DEMOKRATII SPASENIIA UKRAINU IZRAILIA TAIVANIA UNICHTOSHAEMUX SILAMI ABSOLIUTNOGO MOSKOVSKO=PEKINSKO=TEGERANSKOGO ZLA.........==========DSHO BAIDEN===PREZIDENT USA 2024=2028.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися