Куди піти у Києві на 8 березня: найцікавіші події цих вихідних

Огляд подій до 8 березня у Києві

Не втрачайте шансу зробити 8 березня - свято жіночих цінностей, весни та любові - цікавим та, можливо, навіть корисним. Портал "Коментарі" підготував добірку подій Києва, які чекають на вас найближчими святковими вихідними. Хоч через всім відомі події в Україні наразі не святкують Міжнародний жіночий день, як зазвичай і буде звичайний робочий день - у місті буде багато гарних заходів, які вартують вашої уваги.

Коди піти в Києві на 8 березня, в Міжнародний жіночий день:

Виномаркет в OKWINE

Приходь купувати улюблені снеки, смаколики, безалкогольні напої, вино або може щось міцніше… Наші професійні сомельє із задоволенням допоможуть із вибором. А ще тільки у день відкриття на тебе чекає безпрограшна лотерея: купуй будь-що на суму від 800 грн одним чеком та гарантовано отримуй подарунок.

Коли: 8 березня, з 10:00 до 22:00

Де: ЖК "Трініті", вул. Василя Тютюнника, 39а

Вартість: безкоштовно

Виставка-ретроспектива "Вертикаль часу"

Музей історії міста Києва в рамках проєкту Kyїv Art School презентує виставку-ретроспективу "Вертикаль часу" живописця Петра Бевзи. Живопис Петра Бевзи - його пристрасть, а колір - одна з таємниць у творчості. Ще на зорі свого творчого шляху Петро Бевза сповідує принцип "мистецтво довкола нас" та утверджує істину про те, що справжнє мистецтво народжується з любові. Він, як ніхто, розуміє, що не тільки в людини, а й у кожного явища – своя доля, свій шлях, своє обличчя та своє призначення.

Коли: 8 березня, 12:00

Де: МВЦ, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: від 70 грн

Подробиці за посиланням

Лекція "Тарас Шевченко: романтик і мислитель"

Лекторка: Леся Толстова, заступниця генерального директора з наукової роботи NAMU. Вона — дослідниця, яка близько 20-ти років займається збереженням та вивченням музейної колекції періоду ХІХ – початку ХХ століття, а також її популяризацією у виставках і публікаціях. Наукові інтереси Лесі Толстової зосереджені на Київській рисувальній школі (1875–1901) та творчості київських художників, серед яких Микола Мурашко, Григорій Дядченко, Сергій Васильківський, Іван Селезньов, Петро Нілус, Киріак Костанді.

Коли: 8 березня, 17:00

Де: Національний художній музей Україні, вул. М.Грушевського, 6

Вартість: 250 грн

Посилання за посиланням

Степан Гіга Київ

Разом із музичним бендом Степан Гіга презентує нову концертну програму "Легендарні Хіти". Улюблені пісні тисяч українців у неперевершеному виконанні викличуть непідробні емоції та щирі овації. Степан Гіга завоював любов та визнання публіки завдяки цілковитій відданості музичній справі. Творчій активності артиста можна тільки позаздрити. У його доробку – кілька студійних альбомів та десятки золотих хітів. Завітайте на душевний концерт прекрасного музиканта і отримайте потужний заряд життєвої енергії.

Коли: 8 березня, 18:30

Де: Палац культури КПІ, проспект Перемоги, 37

Вартість: від 190 грн

Квитки за посиланням

Вечір сучасних балетів "Легенда про вічне кохання"

та "Історії у стилі Танго"

Легенда про вічне кохання. Балет на одну дію у супроводі оркестру. Музика: Франц Шуберт. Лібрето: Артем Шошин.

Коли: 8 березня, 18:00

Де: Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва), вул. Межигірська, 2

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням

KURENI НІЖНІ

KURENI НІЖНІ – не просто вечорниці, це можливість віддати данину весні, культурі та благодійності. Поділитися теплом із тими, хто відкритий до тебе, і, звичайно, насолодитися не комерційною музикою у колі однодумців.

Коли: 8 та 9 березня, 18:00-23:00

Де: KURENI, Паркова дорога, 4

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням

Фестиваль документального кіно "ЛІФТ"

Подія для всіх шанувальників та шанувальниць документалістики, короткого метру та офлайн-подій. Під час кінофестиваля ви зможете: подивитися роботи фіналістів конкурсу; переглянути фільм "Українські шерифи" на великому екрані; обговорити з Іриною Цілик сучасну документалістику; послухати кіноклуб на "Українських шерифів" від резидентів Підпільного стендапу: Юри Коломійця, Світлани Немонежиної, Єгора Шатайла, Антона Тимошенка. Модератор — Сергій Чирков.

Коли: 9 березня, з 13:00 до 21:00

Де: Будинок кіно

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням

Майстер-клас із створення хустинок в техніці Ебро

На майстер-класі з водяного живопису ви зможете створити власні метафоричні картини, які відобразять ваш внутрішній світ та натхнення. Відчуйте магію творення алегоричних асоціацій, спостерігаючи за краплями фарб на воді, які створюють унікальні візерунки. Ебру Art - це дивовижна можливість відкрити для себе новий світ творчості та самовираження. Ебру Art ідеальний спосіб зануритися у світ кольорів та відчути натхнення.

Коли: 9 березня, 14:00

Де: ТЦ GORODOK Gallery, пр-т С. Бандери, 23

Вартість: 500 грн

Подробиці за посиланням

Концерт  "The Man I Lovе!" Kyiv Sax Quartet"

Концерт квартету саксофоністів у Києві. Ви матимете можливість насолодитися композиціями, які вже стали класикою сучасної музики. Дозвольте собі трошки відпочинку. Вечорами в березні душа потребує чогось особливого. Концерт популярної та джазової музики в атмосферному акустичному залі - це саме те, що треба. Чудові музиканти запропонують вашій увазі бездоганну програму.

Коли: 9 березня, 15:00

Де: Кірха Святої Катерини, вул. Лютеранська, 22

Вартість: від 400 грн

Квитки за посиланням

Арт-бесіда "Наївне мистецтво. Мексика - Україна"

Наші героїні: Фріда Кало, Марія Примаченко, Катерина Білокур та Ольга Кравченко. "Я малюю автопортрети, тому що я багато часу проводжу на самоті, і тому що я та людина, яку я знаю найкраще", - казала мексиканська художниця Фріда Кало. Під час нашої розмови ми дізнаємось, як стиль художниці розкриває потаємні сторінки її життя і творчісті. Ми побачимо феноменальний бестіарій Марії Примаченко. І зрозуміємо, чому такий геній, як Пабло Пікассо був в захваті від її творів. Нам приємно буде опинитись у селі Богданівка, і побачити садибу Катерини Білокур, творчість якої обожнюють японці.

Коли: 10 березня, 15:00

Де: Музей історії міста Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: 300 грн

Подробиці за посиланням

Business Stand Up. Жінки. Весна. Війна

Жінки. Весна. Війна. Саме про це ми будемо говорити, жартувати, сумувати і сміятись на першій весняній зустрічі Business Stand Up. Приходьте, щоб підзарядитись енергією весни та почути виступи сильних і прекрасних спікерок. Це неможливо пропустити, тим більше, що весь прибуток з цього вечора Business Stand Up перераховує на ЗСУ.

Коли: 10 березня, 18:00

Де: Caribbean Club, вул. Симона Петлюри, 4

Вартість: 1200 грн

Квитки за посиланням

Вистава "Гатун - про себе... про вас... і про час!"

Вистава-бесіда у формі stand-up монологу. За великим рахунком, це навіть не зовсім вистава, а сповідь, зізнання, розповідь. Про життя, про події, про кохання, про зраду, про все те, що оточує наше з вами життя з народження і до самої смерті. Абсолютно феєрична та неймовірна Ірина Гатун у виставі про себе, про вас, і про найголовніше та найдорожче, що є в житті кожного…

Коли: 10 березня, 18:00

Де: Культурний кластер Краків, Русанівська набережна, 12

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням

OBZ

8 березня 2024, 12:17

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////////========S 8=VOS''MUM MARTA LIUBIMUE UKRAINSKIE SHENSHINU........MIRA DOBRA ZDOROV''IA LIUBVI PROTSVETANIIA VSEM UKRAINSKIM SHENSHINAM.......========S 8=VOS''MUM MARTA........