Куди піти в Києві цими вихідними. Огляд актуальної афіши

Концерт гурту "ТОНКА"

ТОНКА - це київський intelligent pop проєкт, який в своїй творчості органічно поєднує сміливі звукові рішення з глибоким вокалом і проникливою лірикою. У піснях ТОНКА можна почути і лютий рейв, як в "Рятівник", і пісні на вірші українських класиків в idm-аранжуванні – "Плач", "Знов молодість не буде", і навіть вайбові пісні під гітару. Концерт в музичному просторі V’YAVA гурт планує зробити особливим, бо слухачі почують свіжі треки та ті пісні, які ще не звучали live. Також Тонка презентуватимуть свій мерч з унікальним типом принту, зробленим власноруч.

Коли: 22 березня, 19:00

Де: Музичний простір VYAVA Stage, вул. Мечникова,3 (метро "Кловська")

Вартість: від 500 грн

Спецпоказ проєкту "Війна-ненажера"

Проєкт має на меті привернути увагу глядачів до актуальних соціальних проблем, а також підтримати українське суспільство під час боротьби за незалежність. 10 історій, 10 текстів від українських письменників та письменниць, поетів та поеток, 10 фільмів від різних режисерів та режисерок. Серед авторів текстів - Олена Герасимʼюк, Валерій Пузік, Максим Кривцов, Гліб Бітюков, Іван Чупа, Левко Стек, Олександр Михед та Вікторія Амеліна.

Коли: 23 березня, 13:00

Де: Squat 17b, вул. Терещенківська, 17б

Вартість: безкоштовно

Показ фільму "20 днів у Маріуполі"

picture

Спецпоказ документального фільму Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі", який здобув премію "Оскар". Показ відбудеться у рамках Кінопростору, спільної програми Українського Дому та Української кіношколи. "20 днів у Маріуполі" - найвідоміший у світі й найтрагічніший український документальний фільм. Він засвідчив російські військові злочини у Маріуполі, став вагомим українським голосом у світі та приніс своїм авторам нагороди на кінофестивалях Sundance, Docudays UA, Пулітцерівську премію й Оскар. Фільм демонструється з українськими субтитрами.

Коли: 23 березня, 16:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Публічна розмова "Ціна свободи: феномен українських дисидентів"

Публічна розмова Мирослава Мариновича з Мирославою Барчук на тему "Ціна свободи: феномен українських дисидентів". Мирославу Мариновичу - в’язню сумління радянських часів, правозахисникові, громадському діячеві, раднику ректора Українського католицького університету, президенту Інституту релігії та суспільства УКУ, Почесному президентові Українського ПЕН нещодавно виповнилося 75 років.

Коли: 23 березня, 17:00

Де: простір PEN Ukraine, вул. Лук’янівська, 14 а (станція метро "Контрактова площа")

Вартість: безкоштовно за попередньою реєстрацією

Вистава "Легені"

Сучасна британська драма. Герої  цієї вистави - молоді люди, які переживають кризу у стосунках і вирішують як жити далі. Їхні бажання та думки розриваються десь між турбуванням про  довкілля і про власне батьківство. Створенням родини і життям лише заради себе. Міркуваннями про динозаврів і про мурашок. Вони багато говорять і весь час дихають. Іноді часто, іноді спокійно. Їх легені працюють. Їх життя триває.  Залишилось тільки зрозуміти,  що робити з ним далі.

Коли: 23 березня, 17:00

Де: Театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вистава "Імперія янголів"

Вистава за мотивом Бернара Вербера. Почнемо з героїв. Головний з них сам колись був людиною, але тепер змушений стати янголом-охоронцем для трьох різних душ. Французький письменник, вбивця та пройдисвіт слов'янської зовнішності та володарка титулу “Міс Всесвіт” з Америки. Якщо всі вони думають, що живуть складним та заплутаним життям, годі і говорити, про новоспеченого янгола, який має дати раду своїм підопічним! Помилки і спокуси трапляються героям на кожному кроці. І не тільки на грішній землі, а й на небі...

Коли: 23 березня, 18:00

Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Клубу любителів мистецтва і балачок за келишком чаю

Завжди цікавились мистецтвом, але від лекцій і документалок вас хилить в сон? Хотіли б розслабитися суботнім вечором, але прагнете культурно збагатитися? Все це можна поєднати, якщо завітати до нашого "Клубу любителів мистецтва і балачок за келишком чаю". Що на вас чекає? Затишна атмосфера смачне частування і нескінченні оповідки про мистецтво. Хто розповідатиме? Олександра Ісайкова - мистецтвознавиця, яка 16 років досліджувала твори мистецтва в одному з провідних музеїв України і точно знає, як зробити розповідь захопливою.

Коли: 23 березня, 18:30

Де: Студія 33art, вул. Терещенківська, 13

Вартість: 300 грн

Kyiv Modern Ballet. Болеро. Дощ. Раду Поклітару

Вечір одноактних балетів. "Дощ" - це поєднання музики Й. С. Баха та мелодій народів світу. Вистава стала однією з хореографічних мініатюр, які за задумом автора, мали урізноманітнити репертуар театру. Однак разом з тим артисти театру створили щось більше, аніж номер для концертів. Так виникли новели на народну музику, об'єднані прелюдіями і фугами великого композитора. Постановка наповнена тріо, парними танцями та сольними виступами, кожен герой яких, розповідає нам свою власну історію. Так виникла філософська притча, про випадкових людей, об'єднаних у просторі і часі, про натовп особистостей і особистість у натовпі. Про різноманітність культур та ментальностей і загальні людські цінності.

Коли: 24 березня, 18:00

Де: Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва), вул. Межигірська, 2

OBZ

21 березня 2024, 12:16

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////// У Брюсселі починається дводенний саміт лідерів ЄС..........=========MU TREBUEM SOZDANIIA =SSE= ===SOEDINENNUX STRAN EVROPU TRANSFORMIRUIUSHIXSIA V =STRANU EVROPA= IAVLIAIUSHEISIA PRIMEROM POLITICHESKOI I NRAVSTVENNOI CHELOVECHNOSTI===ISTINNOI DEMOKRATII DEMONSTRIRUIUSHEI KAK NAOBXODIMO CHELOVECHESTVU RAZVIVAT''SIA DAL''SHE.......=========MU TREBUEM SOZDANIIA NOVOI BRIUSSEL''SKOI GUMANISTICHESKOI ANTIDESTRUKTIVNOI KONSTITUTSUI===FUNAMENTAL''NOI OPORU VSEX DEMOKRATICHNUX STRAN I NARODOV OBRETSHUX NEOGRANICHENNUI VO VREMENI PUT'' GARANTIRUIUSHII VSESTORONNEE SOVERSHENSTVOVANIE CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI........=======MU TREBUEM ZAPRESHENIIA I VUVODA IZ SISTEM UPRAVLENIIA ZAPADNOGO MIRA==TRAMPA VILDERSA LE PEN =SVOBODU= NEXAMMERA ORBANA FITSO =ADG= SARU VAGENKNEXT MERKELISTOV SHREDERISTOV ERDOGANA NANOSIASHIX OGROMNUI VRED KAK ZAPADNOMU MIRU TAK I VSEI CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI........=========MU TREBUEM STANOVLENIIA BIUTSHETNOGO GUMANISTICHESKOGO BRIUSSEL''SKOGO PROSTRANSTVA G27=200 SPASAIUSHEGO CHELOVECHESTVO OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA OT BED I STRADANII.........BIUTSHETNUI FORUM G27 GARANTIRUET RAVNOMERNOE RAVNOPRAVNOE RAVNOUDALENNOE SOVERSHENSTVOVANIE VSEX EVRO=NARODOV IMEIUSHIX CHELOVECHNOE PRAVO REALIZATSUI TVORCHESKOGO SOZIDATEL''NOGO NACHALA REGULIRUEMOGO BRIUSSEL''SKIM UPRAVLENCHESKIM EPITSENTROM........=========MU PRIZUVAEM PRINIMAT'' UKRAINU V EVRO=MIR SEGODNIA I SEICHAS===IMENNO SEICHAS UKRAINTSU OTDAIUSHIE SVOI SHUZNI ZA RODNUIU UKRAINU ZA BRIUSSEL''SKOE DEMOKRATICHESKOE BUDUSHEE CHELOVECHESTVA OSTRO NUSHDAIUTSIA V SERDECHNOI MOSHNOI PODDERSHKE BRATSKIX EVROPEISKIX A TAKSHE BRITANSKOGO I AMERIKANSKOGO NARODOV........=========BRIUSSEL'' SSE G200 SSM===BLAGO VSEM..........==========UKRAINA DEMOKRATIIA BRIUSSEL''===PROTSVETANIE EDINENIE VECHNUI MIR OSHUDAIUT CHELOVECHESTVO NAVSEGDA NASOVSEM.........=============ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK......... Ответить OBZ сегодня, 11:25 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////// Зеленський про сьогоднішню ракетну атаку: Світ може це зупинити, коли допоможе нам системами ППО.............===========UVASHAEMUI GOSPODIN VLADIMIR ZELENSKII===RASPUSTITE ETOT ANTINARODNUI PRESTUPNUI PARLAMENT NACHINENNUI OLIGARXAMI VORAMI EXS=REGIONALAMI DESTABILIZIRUIUSHIMI UKRAINU =IZNUTRI=..........=========UKRAINTSU===PETR POROSHENKO===ETO NE OPPOZITSUIA===ETO VRAG UKRAINU........=========POROSHENKO AXMETOV PINCHUK KOLOMOISKII FIRTASH TARUTA BOIKO===POSHLI VON IZ VLASTI I POLITIKI.......=======PARASHENKO===GDE MOSHNAIA =PROTIVOVOZDUSHNAIA OBORONA= SOZDANNAIA V 2014=2019 GODAX V KOTORUX TU===NEGODIAI POROSHENKO BUL POLIT=PROSTITUTKOI EDINOI BANDU===PUTINA MERKEL'' OLLANDA MAKRONA OBAMU TRAMPA URODOVAVSHUX UKRAINU..........=========LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON===PREDOSTAV''TE UKRAINE =PVO= IMEIUSHEESIA NA VOORUSHENII USA BRITANII GERMANII FRANTSUI===UKRAINA NUSHDAETSIA V ZASHITE A V BLISHAISHUE POL=GODA TOCHNO VAM ZAPADNUM STRANAM =PVO= NUSHNO NE BUDET I BUDET DOSTATOCHNO VREMENI CHTOBU PROIZVODIT'' NOVUE KOMPLEKSU =PVO= STOIASHIE NA VOORUSHENII ZAPADNOGO MIRA........UKRAINA==ETO NE =AKVARIUM= I NE BIO=LABORATORIIA NO PROPUTINSKII ZAPADNUI OLIGARXAT ETOGO NE PONIMAET..........Советник Байдена: Мы верим в украинцев..........========OGROMNAIA BLAGODARNOST'' GOSPODINU DSHEIKU SALLIVANU ZA TEPLUE DOBRUE SLOVA OB UKRAINE NO GDE SREDSTVA =PVO= GDE SPASITEL''NUI =PATRIOT=..........==========AMERIKANSKII NAROD===POBEDI TRAMPIZM POBEDI IMPERIALIZM POBEDI OLIGARXIZM POBEDI NATSUONAL=RASIZM I KOMMUNIZM POBEDI PUTINO=RASHUZM POBEDI POLITSENTRIZM A INACHE CHELOVECHESTVO NE SMOSHET RAZVIVAT''SIA DAL''SHE......... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/23902-u-kiivskiy-oblasti-zbuduyut-gigantskiy-torgoviy-centr-podrobici-foto.html © Comments.ua

OBZ

21 березня 2024, 11:12

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////// Зеленський про сьогоднішню ракетну атаку: Світ може це зупинити, коли допоможе нам системами ППО.............===========UVASHAEMUI GOSPODIN VLADIMIR ZELENSKII===RASPUSTITE ETOT ANTINARODNUI PRESTUPNUI PARLAMENT NACHINENNUI OLIGARXAMI VORAMI EXS=REGIONALAMI DESTABILIZIRUIUSHIMI UKRAINU =IZNUTRI=..........=========UKRAINTSU===PETR POROSHENKO===ETO NE OPPOZITSUIA===ETO VRAG UKRAINU........=========POROSHENKO AXMETOV PINCHUK KOLOMOISKII FIRTASH TARUTA BOIKO===POSHLI VON IZ VLASTI I POLITIKI.......=======PARASHENKO===GDE MOSHNAIA =PROTIVOVOZDUSHNAIA OBORONA= SOZDANNAIA V 2014=2019 GODAX V KOTORUX TU===NEGODIAI POROSHENKO BUL POLIT=PROSTITUTKOI EDINOI BANDU===PUTINA MERKEL'' OLLANDA MAKRONA OBAMU TRAMPA URODOVAVSHUX UKRAINU..........=========LIDERU BAIDEN SUNAK SHOL''TS MAKRON===PREDOSTAV''TE UKRAINE =PVO= IMEIUSHEESIA NA VOORUSHENII USA BRITANII GERMANII FRANTSUI===UKRAINA NUSHDAETSIA V ZASHITE A V BLISHAISHUE POL=GODA TOCHNO VAM ZAPADMNUM STRANAM =PVO= NUSHNO NE BUDET I BUDET DOSTATOCHNO VREMENI CHTOBU PROIZVODIT'' NOVUE KOMPLEKSU =PVO= STOIASHIE NA VOORUSHENII ZAPADNOGO MIRA........UKRAINA==ETO NE =AKVARIUM= I NE BIO=LABORATORIIA NO PROPUTINSKII ZAPADNUI OLIGARXAT ETOGO NE PONIMAET..........Советник Байдена: Мы верим в украинцев..........========OGROMNAIA BLAGODARNOST'' GOSPODINU DSHEIKU SALLIVANU ZA TEPLUE DOBRUE SLOVA OB UKRAINE NO GDE SREDSTVA =PVO= GDE SPASITEL''NUI =PATRIOT=..........==========AMERIKANSKII NAROD===POBEDI TRAMPIZM POBEDI IMPERIALIZM POBEDI OLIGARXIZM POBEDI NATSUONAL=RASIZM I KOMMUNIZM POBEDI PUTINO=RASHUZM POBEDI POLITSENTRIZM A INACHE CHELOVECHESTVO NE SMOSHET RAZVIVAT''SIA DAL''SHE.........