Куди піти у Києві: найцікавіші події червня

Огляд афіши Києва на червень

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. "Коментарі" зібрали найцікавіші події, які відбудуться у червні в Києві. Тут є концерти, виставки, спектаклі, шоу та багато інших івентів. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та виконуйте правила безпеки. 

Куди піти в Києві в червні:


Великий концерт Джазу у Саду Бажань

Для вас ситупатимуть: Олексій Коган та Jazz in Kyiv Band - справжні майстри джазу, які тонко відчувають музику. Слухачі обожнюють їх за душевність, унікальність та глибину. Тріо Наталії Лебедєвої та спеціальний гість Борис Могилевський - музиканти гратимуть прогресивну сучасну авторську джазову музику, яку поєднує прагнення нестандартних форм, складних розмірів, технічно гострих епізодів, колоритних мотивів та контрастних емоцій. Dennis Adu Quintet - представлять нову програму неймовірну "Cyclic Episode". Константин Іоненко - український басист та композитор презентує новий проєкт "Nautilus Nocturne" разом з молодими музикантами української джазової сцени.

Коли: 1 червня, 14:00

Де: простір VYAVA на ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: 400 грн

Подробиці за посиланням 


Виставка Анастасії Подерв'янської "Шиття"

У межах виставкового проєкту будуть представлені твори художниці з текстилю, з яким вона працює з 2015 року. У роботах мисткині простежуються традиції бароко та народного мистецтва, звернення до світового мистецтва й елементів масової культури. Зокрема на виставці "Шиття" у чотирьох залах NAMU відвідувачі зможуть побачити три серії робіт Анастасії Подерв’янської та вишиті пальта. Серія "Натюрморт" – діалог з європейськими художниками. Цитуючи сюжети й окремі елементи з полотен відомих європейських митців, Анастасія Подерв’янська запрошує глядачів до "гри" й нового прочитання вже знайомих творів.

В основі серії "Явища земні й небесні" лежать легенди й перекази з праці етнографа й літературознавця Георгія Булашева "Український народ у своїх легендах, релігійних поглядах та віруваннях" (1909). Аналізуючи сюжети, мисткиня знаходить їхній зв’язок із сучасністю й простежує тяглість української традиції, плинність часу. Представлені на виставці твори були створені після початку повномасштабного вторгнення.

Коли: 1-29 червня, з 12:00 до 18:00

Де: вул. М. Грушевського, 6

Вартість: повний квиток – 150 грн, пільговий (школярі, студенти, пенсіонери) – 100 грн, для військових вхід вільний.

Подробиці за посиланням 


Великий концерт ДАХАБРАХА 

Якщо ви є шанувальником чи шанувальницею колективу ДахаБраха і вмієте рахувати до 20, то маєте здогадуватися, що цьогоріч гурт буде відзначати двадцятиріччя з дня заснування. Половину з цього часу колектив живе та працює в країні, на яку напала інша країна. Набагато більша, набагато могутніша і абсолютно немилосердна та дика. І зрозуміло, що на усіх концертах, як поза Україною, так і в українському турне, музиканти не оминають цю тему, адже вона визначає життя і творчість, особливо, з 24 лютого 2022 року. В цей вечір гурт гратиме свої найкращі композиції, що були придумані за 20 років, і особливо приємно буде грати композиції, написані цього 2024-го року.

Коли: 1 червня, 18:00

Де: Палац Україна, вул. В. Васильківська, 103

Вартість: від 1150 грн

Квитки за посиланням 


Фестиваль "Вулична їжа"

Вулична їжа - це завжди неймовірна атмосфера, де хочеться провести час, зарядитись енергетикою свята, приємно провести час з друзями чи знайти нових. 

На тебе чекають:

Найбільший фуд-маркет країни (40 резидентів)

Благодійні аукціони

Live виступи музичних гуртів

Маркет крафтових товарів від локальних виробників

Маркет товарів для домашніх улюбленців

Кінотеатр та лекторій

Дитячий майданчик та зони відпочинку

Спортивні розваги

Коли: 1-2 червня, з 12:00 до 22:00

Де: Платформа арт-завод, вул. Магнітогорська, 1а

Вартість: від 250 грн

Подробиці за посиланням 


Виставка "Пелікан" мисткині Жені Олійник

Серія ілюстрацій "Пелікан" Жені Олійник була створена в межах виставкового проєкту Ґете-Інституту в Стокгольмі "In Need Of Protection" у 2023 році. Його темою стало тіло, як щось сильне і крихке водночас, те, що захищає і саме потребує захисту. У своїх роботах Женя Олійник досліджує тему жертовності тих, хто захищає Україну від російського вторгнення і тримає лінію оборони власним тілом.

Коли: 1-9 червня, с 12:00 до 19:00

Де: Мала Галерея, вул. Лаврська, 10

Вартість: вхід вільний

Подробиці за посиланням 


Зустріч-бесіда митців Павла Макова й Андрія Бондаря

Митці говоритимуть про те, як життя відбивається на творчості, а творчість - на житті.

Павло Маков - український художник-графік, представник Нової української хвилі. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка. 2022 року представляв Україну на Венеційській бієнале з проєктом "Фонтан виснаження. Aqua Alta".

Андрій Бондар - український поет, публіцист, перекладач. Член асоціації українських письменників. Лауреат премії видавництва "Смолоскип" (1997), переможець літературної премії "Книга року BBC" у номінації "есеїстика" за збірку "Церебро" (2018).

Коли: 2 червня, 17:00

Де: галереї артфундації "Дукат", вул. Володимирська, 5

Вартість: за вільний донат на обороноздатність України

Подробиці за посиланням 


I Інвестиційний Форум

Асоціація правників України запрошує на I Інвестиційний Форум — майданчик для обговорення перспективних інвестиційних можливостей та вирішення юридичних викликів у сферах, які важливі для подальшого сталого розвитку України.

Захід покликаний об’єднати на одній арені ключових гравців (урядовців, бізнесменів, юристів, іноземних інвесторів) задля висвітлення важливих юридичних аспектів, що впливають на бізнес та інвестиції в Україні, проведення глибокого аналізу інвестиційного клімату України, розвіяння найпоширеніших міфів про ведення бізнесу в нашій державі, підготовки українського бізнесу до вступу в Європейський Союз, зосередження уваги на останніх юридичних поліпшеннях у таких секторах економіки як: аграрна, видобувна, енергетична та оборонна сфери, визначення наявних юридичних проблем та представлення практичних шляхів їх вирішення.

Коли: 6-7 червня, з 15:00 до 20:00

Де: зала Dallas, готель Hilton Kyiv, бул. Т. Шевченка, 30

Вартість: від 4200 грн

Подробиці за посиланням 


Концерт ADAM "ВЕСІЛЛЯ 15" в Саду Бажань

ADAM - український неосоул гурт заснований Мішою Клименко та його дружиною Сашою Норовою. Їх виступи - це завжди справжнє мистецтво, у якому поєднується магія рухів та звуків. Гурт збирає мільйони прослуховувань на музичних платформах, а їх романтичні та чуттєві пісні: "Танцюй зі мною", "Я не п'яна, я щаслива", "Таку як є", "Дещо інше" - ви точно знаєте, тож готуйтесь підспівувати.

7-го червня гурт ADAM влаштовує справжній вау концерт-весілля з елементами традиційних весільних церемоній, зірковим пастором, свахами та дружками, на честь своєї 15-ї річниці кохання.

Коли: 7 червня, 19:00

Де: VYAVA на ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: від 600 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Камінний господар"

Жанр: романтична легенда. Коли люди намагаються побудувати Вавилонську вежу, перейти межу, доторкнутися до божественного, щоб стати богом - це може призводити до катастроф. Наш "Камінний господар" - це історія про свободу і владу, а також про те, як трансформується особистість, яка цю владу отримує. Вистава створена в рамках експериментально-пошукового проєкту, фінансованого зі Стабілізаційного фонду культури й освіти 2023 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини. Презентація відбулася у грудні 2023 року в НЦТМ ім. Леся Курбаса. 

Коли: 13, 23 червня, 18:30

Де: Театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Міши Крупіна

Міша Крупін – відомий український артист, музикант, автор та виконавець. Вміло жонглює музичними жанрами від хіп-хопу до блюзу, джазу та свінгу.  Все це сплітається у неймовірну музичну енергію та особливий стиль Міші Крупіна та його бенду. Нова програма, жива музика, іронічні та сповнені драйву пісні від яких підгорає у сусідів але натомість, заряджає наших воїнів. Не обійдеться без нової  романтичної лірики та драйву від Міші Крупіна, все це  ви зможете почути лише наживо. Буде гаряче!

Коли: 14 червня, 19:00

Де: VYAVA на ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: від 600 грн

Квитки за посиланням 


Екскурсія Києвом "Місто відьом"

Дізнаємось де в Києві Лисі гори та в чому особливості української магії, про древніх відьом і сучасних язичників, а також багато цікавого про місця, які здавалися знайомими.

- Чому Україну називають "заповідником для відьом"?

- Де справжня Лиса гора у Києві?

- Побачимо зображення справжньої київської відьми.

- Які жертви і навіщо приносять на Замковій горі?

- Чим особлива справжня українська магія?

- Де варто почарувати у центрі Києва.

- Замкова гора - місце відьомських шабашів чи кладовище ченців?

- Поговоримо про приховані знання наших пращурів в сучасному світі, символах і святах.

- І найголовніше: де правда, а де - вигадка 

Коли: 15 червня, 11:00

Де: метро Золоті ворота, біля пам'ятника Ярославу Мудрому

Вартість: 350 грн

Подробиці та реєстрація за посиланням 


Вистава "Гамлет"

Вистава за п'єсою Шекспіра. Головний герой Шекспіра - це не просто персонаж, це обличчя кожної епохи і щоразу воно нове. Але питання помсти і обов’язку залишається те саме. Щастя завжди має свою ціну і не чи варто воно злочину - кожен вирішує сам.

Коли: 15 червня, 18:00

Де: Театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Саміт Інноваторів

Щорічна креативна шоу-конференція, присвячена проривним ідеям, нестандартним рішенням та надихаючим технологіям, що змінюють світ, в якому ми живемо. Спікери саміту - вчені, філософи, музиканти, меценати, бізнесмени — винахідники та дизраптори, чиї ідеї прямо чи опосередковано впливають на економіку та культуру України. Кожний виступ - неформальний монолог на актуальну тему. Жодних панельних дискусій. Жодних "говорячих голів" та інфоциганства. Гумор, легкість викладення, елементи шоу та ретельна режисура, завдяки яким складні теми та ідеї стають доступними будь-якій аудиторії. Місія саміту - надихати творчих, дивувати вибагливих, розраджувати втомлених та разом із ними змінювати світ на краще. Окрім, власне, презентацій спікерів, на гостей чекатимуть музичні, візуальні та інтерактивні перфоманси, органічно вплетені в програму.

Коли: 15 червня, 12:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька, 3

Вартість: 3333 грн

Квитки за посиланням


Ювілейний фестиваль 20 років "Країна мрій"

Протягом 3 дні фестивалю на відвідувачів чекатимуть: жива музика, українські та закордонні виконавці, творчі майстерні танців та співів для дітей та дорослих, козацькі розваги для чоловіків, ярмарки традиційних та крафтових виробів, театральні вистави та художні виставки, а також наш фестиваль порадує гостей традиційними смаколиками яким немає рівних у світі.

Коли: 21 червня, 12:00

Де: Ботанічний сад ім. Гришка, вул. Садово-Ботанічна, 1

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням 


БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ З ПЕРЕШКОДАМИ

"ХАРАКТЕР АЗОВ"

Учасники отримають:

1. Випробування сили духу. Дистанція від 3 км та більше 15 перешкод, які створені для того, щоб кинути виклик своєму характеру.

2. Твоя участь - це інвестиція в спільну справу. Кожна гривня, зібрана під час заходу, піде на підтримку бригади АЗОВ, що захищає наші цінності та свободу.

3. Єдність. Заряджайся енергією разом із однодумцями, які, як і ти, готові боротися до кінця та допомагати іншим. Ти відчуєш справжню підтримки спільноти, яка обʼєднана однією метою.

Коли: 22 червня, 09:00

Де: ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: донат від 1350 грн

Подробиці та реєстрація за посиланням 

Свято Івана Купала в Києві

Ще з дохристиянських часів наші предки шанували сонцестояння. Це вважався одним з найбільш енергетично потужних періодів. Саме в цей день святкувався Сонцекрес, який ми знаємо за більш звичною назвою — Купала. В цей день головною ставала Природа, а люди проходили очищення вогнем та водою. Запрошуємо відродити сакральні традиції нашого народу, відсвяткувати одне з чотирьох головних свят сонячного календаря, наповнитись силою та мудрістю наших предків.

Коли: 23 червня, з 16:00 до 21:00

Де: парк Муромець, спортивно-розважальний комплекс ІКСПАРК

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Музичне фентезі-шоу "Володарі Стихій"

Пориньте у світ фентезі та легенд часів Трипільської культури. Унікальний інструментальний мюзикл поєднує в собі витончену майстерність найкращих солістів-інструменталістів та Національного оркестру народних інструментів України НАОНІ оркестра. На вас чекають авторські композиції та світові рок, поп, класик і фолк хіти. Живий звук та вражаюче аудіовізуальне фентезі-шоу.

Коли: 30 червня, 19:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

6 червня 2024, 18:06

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////// Зеленський прибув на церемонію до Дня висадки в Нормандії: його зустрів Макрон...........NORMANDIIA===CHELOVEKOLIUBIVAIA ANTIFASHUSTKAIA GVARDIIA POBEDIVSHAIA GITLERIZM I STALINIZM I OBIAZATEL''NO POBEDIASHAIA KREMLEVSKII RASHUZM===GITLERIZM I STALINIZM STAVSHUI STRASHNUM CHUDOVISHNUM KROVOSHADNUM SATANISKIM ZNAMENIEM 21 VEKA...........VOINU ANTIGITLEROVSKOI KOALITSUI===VECHNUE VOINU ''''''''DOBRA''''''' I ''''''''SVETA'''''''' SIIAIUSHIE '''''''''LIUBOV''IU'''''''' OSVESHAIUSHEI MILOSERDNUI PUT'' SHUZNI CHELOVECHESKOI CHELOVECHNOST'' KOTOROI SPASET ROD ZEMNOI OT VSEX BED I STRADANII..........===========VECHNAIA SLAVA VOINAM ANTIGITLEROVSKOI KOALITSUI POBEDIVSHUX GITLEROVSKII FASHUZM.........CHELOVECHESTVO POBEDILO GERMANSKII FASHUZM I CHELOVECHESTVO POBEDIT RUSSKII RASHUZM===ABSOLIUTNOE GENOTSUDNOE ZLO..........===========POMNIM SKORBIM I VOSXISHAEMSIA GEROICHESKIM POKOLENIEM POBEDIVSHUM GERMANSKII FASHUZM===ABSOLIUTNOE ZLO..........

OBZ

6 червня 2024, 17:36

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////////// Україна завжди матиме підтримку США та союзників - Байден............==========DSHOZEF BAIDEN===VSEMIRNUI LIDER SUSHESTVUIUSHEI PROGRESSIVNOI REAL''NOI PARADIGMU OSVOBOSHDAIUSHEI CHELOVECHESTVO OT SIL ABSOLIUTNOGO PU=SI=UN=XAMENEI=LUKA ZLA...........========DSHO BAIDEN===VELIKOLEPNUI PREZIDENT USA 2024=2028 SBEREGAIUSHII SOZDANNUE VSEPLANETARNUE CHELOVEKOLIUBIVUE NRAVSTVENNO=POLITICHESKIE PROGRESSIVNUE OSNOVU.........==========DSHO BAIDEN===PREZIDENT USA 2024=2028...........Байден заявив про заборону бити зброєю США по Москві та Кремлю.........GRASHDANSKOE TSUVIL''NOE MIROLIUBIVOE ROSSIISKOE OBSHESTVO DOLSHNO BUT'' ZASHISHENO TOCHNO TAKSHE KAK I UKRAINSKIE MIRNUE GRASHDANE NO DLIA KREMLEVSKOGO GENOTSUDNOGO PUILO CHERTA NE SUSHESTVUET MIRNUX I VOENNUX GRASHDAN POETOMU PUILO DEMON UNICHTOSHAET VSEX PREDSTAVITELEI NARODOV EXS=USSR VO IMIA SBERESHENIIA VECHNOI RASHUSTKOI GESTAPOVSKOI GENOTSUDNOI XUILO=VLASTI===PUTIN GOTOV UBIVAT'' MILIONU LIUDEI LISH'' BU PROTSVETAT'' I VECHNO VLASTVOVAT''..............=============ROSSIIANE===UKRAINTSU A TAKSHE VOINU STRAN NATO===ONI VASHU OSVOBODITELI OT PUILO ADSKOGO RASHUSTKOGO ZLA DO 2042 GODA UB''IUSHEGO MILIONU LIUDEI LISH'' BU PUILO FIURER PRAVIL I NASLASHDALSIA SATANINSKIM IZUVERSKIM BUTIEM..........ROSSIIANE===VU BRIUSSEL''TSU===VASHU DETI VNUKI I PRAVNUKI===ONI VSE CHELOVEKOLIUBIVUE BRIUSSEL''TSU I ETO ISTINA NEUMIRAEMAIA SOZDAIUSHAIA EDINUI GUMANNUI DOBRUI ZEMNOI MIR===MIR GOSPODA BOGA===SOZDATELIA NASHEGO OPASAIUSHEGOSIA CHTO BU MU===LIUDI NE DEGRADIROVALI UDOVLETVORENNUE MATERIAL''NUM PRIMITIVNUM BUTIEM...........===========A KASATEL''NO UKRAINSKIX VLASTEI===TO VU ''''''''SOLNTSE''''''' VU '''''''''DUSHA I SERDTSE''''''''' VSEX UKRAINTSEV VUSHUVAIUSHIX BEZ ELEKTRICHESTVA I DRUGIX UDOBSTV RADI POBEDU UKRAINU NAD RASHUSTKIM GENOTSUDNUM KREMLEM..........=============VLADIMIR ZELENSKII===VSEOB''EDINIAIUSHII SAMUI PROGRESSIVNUI LIDER ZA VSIU ISTORIIU SOVREMENNOI UKRAINU............===========VLADIMIR ZELENSKII===PREZIDENT UKRAINU 2024=2029 I V VOENNOE VREMIA.......... Ответить OBZ сегодня, 09:34 OBZ==organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////// Висадці в Нормандії — 80 років. Чи відкриє Захід другий фронт проти Росії та чого боїться..........SITUATIVNUE SOIUZU USHE OKONCHATEL''NO DOSTALI===POLITSENTRICHNUI REGRESSIVNUI ZEMNOI NEDOMIR DOSTAL OKONCHATEL''NO........SILU GLOBAL''NOGO DOBRA DO SIX POR NE SOZDANU POTOMU CHTO NE SOZDAN V SVOEM ZACHATKE MONOPOLIARNUI GUMANISTICHESKII BRIUSSEL''SKII MIR..........SOZDANIE V 22 VEKE ''''''''''BRIUSSEL''SKIX VSEMIRNUX VOORUSHENNUX SIL'''''''''' NA PLATFORME NATO IAVLIAETSIA BLAGORODNOI STRATEGIEI PROGRESSIVNOGO CHELOVECHESTVA RAZOV''IUSHEGO ''''''''SILU DOBRA'''''''' STANUSHIE DOMINANTAMI POBESHDAIUSHIMI ABSOLIUTNOE ZLO........=========VECHNAIA SVETLAIA DOBRAIA PAMIAT'' VOINAM ANTIGITLEROVSKOI KOALITSUI POBEDIVSHUX GERMANSKII NATSUZM........... Ответить OBZ сегодня, 09:08 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////// Путін розповів, що надіслав лист Байдену щодо "умов" закінчення війни в Україні Путін заявив, що війна в Україні закінчилася б за 2-3 місяці, якби США перестали надсилати зброю..........A ESLI BU PREZIDENTAMI ROSSII BULI BORIS NEMTSOV GARRI KASPAROV LIUBOV'' SOBOL'' SHANNA NEMTSOVA TO NIKAKIX VOIN BEDSTVII I STRADANII V SLAVIANSKOM MIRE BU NE BULO===USHE NET KUL''TURNUX SLOV CHTOBU OBOZNACHIT'' KAKOI OTBROS NECHIST'' MERZOST'' PRAVIT 24 GODA ROSSIEI===PUTINISTICHESKII PARANOIK...........========PUTIN===TU PREDATEL'' SLAVIAN TU PREDATEL'' DEMOKRATII I CHELOVECHNOI PROGRESSIVNOI SHUZNI===TU NE DOLSHEN TVARIUKA XUILOVSKAIA SHUT'' NA =ZEMLE= I TOL''KO ZA UBIENIE 548 UKRAINSKIX DETEI TEBIA PUILO SUSHESTVO NUSHNO =RAZORVAT'' NA CHASTI=.............BEDA I GORE ZEMLIAN===ETO TOTAL''NAIA NEDORAZVITOST'' GOS MESH NADGOSUDARSTVRENNOGO GUMANISTICHESKOGO DEMOKRATICHESKOGO UPRAVLENIIA.........VSE POLIT=SILU I LIDERU V 200=AX STRANAX DOLSHNU FINANSIROVAT''SIA GUMANISTICHESKIM GOSUDARSTVOM REALIZUIUSHIM BRIUSSEL''SKUIU MONOPOLIARNUIU PARADIGMU SUT'' KOTOROI===ETO ESTAFETNAIA PEREDACHA VLASTI OPPOZITSUI USTREMLENNOI MAKSIMAL''NO OB''EDINIT'' I RAZVIT'' DEMOKRATICHESKOE CHELOVECHESTVO V SVOEI VSEMIRNOI STOLITSE GORODE BRIUSSELE...........VOT ETO==ISTINNUI PROGRESS UVASHAIUSHII VSEPLANETARNOE DEMOKRATICHESKOE BOL''SHUNSTVO===DOBRUI ZEMNOI NAROD===CHELOVEK PROTSVETAIUSHII V '''''''''STRANE ZEMLIA''''''''''...........A TO CHTO VUTVORIAIUT PUTIN SI MODI TRAMP IAVLIAETSIA CHUDOVISHNUM ZLODEIANIEM===ETI NELIUDI KASHDUI PO SVOEMU RAZOBSHAIUT I URODUIUT CHELOVECHESTVO..........=========MU TREBUEM PRIXODA K VLASTI V 200=AX STRANAX GUMANISTICHESKIX DEMOKRATICHESKIX LIDEROV I POLIT=SIL SOZDAIUSHIX MONOPOLIARNOE EDINOE PROTSVETAIUSHEE CHELOVECHESTVO........=========OGROMNAIA BLAGODARNOST'' VLASTIAM USA GOSPODINU DSHOZEFU BAIDENU A TAKSHE AMERIKANSKOMU NARODU NE POZVOLIAIUSHIX RASHUSTU PUTINU UNICHTOSHUT'' UKRAINU........... Ответить OBZ сегодня, 08:33 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////// "Це – адекватна відповідь". У США не вважають ескалацією дозвіл на удари американською зброєю по території Росії...........===========''''''''RUKI PROCH'''''''''''' PUILO SHUVOTNOE OT '''''''''ZAPADNOI TSUVILIZATSUI''''''''' OTSUTSTVIE KOTOROI NA PLANETE===ETO STRASHNUI UDAR PO RODU CHELOVECHESKOMU OBRECHENNOMU NA UPRAVLENIE TAKIX POLIT=DEGENERATOV KAK TU PUTIN A TAKSHE DRUGIX TIRANOV OBORZEVSHUX DO KRAINEI STEPENI I NIZVERGAIUSHIX CHELOVECHESTVO V KROVOSHADNOE PROSHLOE..........KOREISKIE RAKETU IRANSKIE DRONU KITAISKIE CHIPU MOGUT I DOLSHNU POSTAVLIAT''SIA V ROSSIIU A VOT ZAPADNUE VOORUSHENIIA =MONARX PUTIN= ZAPRESHAET POSTAVLIAT'' V UKRAINU.........DA TU PUTIN USHE TAK OBNAGLEL CHTO POTERIAL OBLIK CHELOVECHESKII CHELOVECHNUI POETOMU TEBIA PUTIN NUSHNO NAKAZAT'' CHTOBU DRUGIM PRAVITELIAM OLIGOFRENAM NEPOVADNO BULO TAK SEBIA VESTI...........GLUMIT''SIA NAD TERRITORIAL''NOI TSELOSTNOST''IU UKRAINU GRUZII MOLDOVU I DRUGIX STRAN===VSEX STRAN NIKTO NE IMEET PRAVA..........Змінилася методичка: Путін сказав, що стало початком війни в Україні.............ESLI BU PUTIN I IANUKOVICH ZASHISHALI BU PRESTUPNOE PROKREMLEVSKOE ANTIUKRAINSKOE UPRAVLENIE TO IANUKOVICH NIKOGDA BU UKRAINU NE POKINUL===PROLILIS'' BU =REKI KROVI= V UKRAINE I IANUKOVICH STAL BU KAK DIKTATOR LUKASHENKO PRAVIT'' UKRAINOI PO SUTI STAVSHEI RUSSKOI GUBERNIEI NO UKRAINA SOXRANILA BU SVOIU TERRITORIAL''NUIU TSELOSTNOST''===NE MOG SHE PUTIN NACHAT'' OTBIRAT'' UKRAINSKIE ZEMLI U VASSALA IANUKOVICHA........POETOMU IANUKOVICH OBIAZAN BUL PO ZAMUSLU PUTINA POKINUT'' UKRAINU A PUTIN BUL UBESHDEN V TOM CHTO ON LEGKO POGLOTIT UKRAINU KOTORAIA PREKRATIT SVOE SUSHESTVOVANIE..........PUTIN GREZIL KRUMOM I VSEI UKRAINOI V KOTOROI IANUKOVICHA BUT'' NE DOLSHNO A INACHE REALIZOVAT'' =PUTINSKUIU XOTELKU= PO ZAXVATU UKRAINU BULO BU NEVOZMOSHNO...........PUTIN KAK POPUGAI TALDUCHIT ODNO I TOSHE O TOM CHTO DESKAT'' =VOINA= NACHALAS'' IZ=ZA =GOS=PEREVOROTA= ===DA VURVAT''SIA IZ POD PRESTUPNOGO VLIIANIIA NELIUDEI PUTINA LUKASHENKO IANUKOVICHA IAVLIAETSIA VELICHAISHUM SCHAST''EM DLIA NARODOV EXS=USSR I UKRAINSKII NAROD STAL PROGRESSIVNUM AVANGARDOM USILIVAIUSHEISIA INTEGRATSUI V 21 VEKE STRAN POST=SOVETSKOGO PROSTRANSTVA V ZAPADNUI MIR I V BRIUSSEL'' POTENTSUAL DEMOKRATICHESKOGO RAZVITIIA KOTOROGO OGROMEN I BUDUSHIE POKOLENIIA ZEMLIAN POZNAIUT ETO BLAGO...........=========VU VSE PRAVITELI DIKTATORU==NELIUDI A TU PUTIN STAL MASSOVO ISTREBLIAT'' SLAVIAN CHTOBU SOXRANIT'' VLAST'' I ROSKOSHNUIU SHUZN''====TU PUTIN MEGA NELIUD''===MERZOST''===TU GLAVNUI LIUTUI VRAG SLAVIAN..........==========1000=MI RAKET I DRONOV V MESIATS PO RASHUSTKIM VOENNUM I VSPOMOGATEL''NUM OB''EKTAM V ROSSII===OGON''........

OBZ

30 травня 2024, 13:18

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////// Байден має намір дозволити Україні використовувати американську зброю для ударів по РФ — NYT............============LIKVIDATSUIA =KRUMSKOGO MOSTA= ===ETO NACHALO LIKVIDATSUI PUILO ANTIXRISTA.........LIKVIDATSUIA PUTINSKOI AGRESSII===ETO NACHALO KONTSA PUTINISTICHESKOI BESTII.........LIKVIDATSUIA PUTINO=RASHUZMA===ETO NACHALO NOVOI SLAVIANSKOI DEMOKRATICHNOI PROGRESSIVNOI SHUZNI.........==========SMERT'' PUTINISTICHESKOI TVARI===PREZIDENT ROSSII===KASPAROV GARRI USTREMLIAIUSHII ROSSIIAN V BRIUSSEL'' VO IMIA VECHNOGO MIRA DEMOKRATII PROTSVETANIIA===SCHAST''IA SLAVIAN===VSEX ZEMLIAN NAVSEGDA NASOVSEM.........==========SVERGAI ROSSIIA PUILO URODA VO IMIA ZAROSHDENIIA SLAVIANSKOGO BRIUSSEL''SKOGO MILOSERDNOGO BLAGORODNOGO RODA..........===========AMERIKANTSU EVROPEITSU SLAVIANE AFRIKANTSU LATINOSU AZIATU===IDEM VSE V BRIUSSEL'' RADI DEMOKRATII PROTSVETAN''IA VECHNOGO MIRA EDINEN''IA===NAVSEGDA NASOVSEM........DELO ZA MALUM===NUSHNO UNICHTOSHUT'' ABSOLIUTNOE ZLO===CHTOBU SHUT'' BULO NA SVETE LEGKO I SVETLO===SVETLO NA DUSHE KOGDA SIIAET BRIUSSEL'' SVETOM DOBRA I LIUBVI===NAVSEGDA NASOVSEM..........=========ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK......... Ответить OBZ сегодня, 09:35 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////////////// Путін заявив, що Верховна рада є єдиною легітимною владою в Україні. Стефанчук відповів..........PUTIN===ETO NICHTOSHESTVO===ETO NIKTO===POLITICHESKII MUSOR POLITICHESKII TRUPP ''''''''VONIAIUSHII'''''''' VRASHDOI VOINOI NASIL''STVENNOI SMERT''IU NA VES'' MIR............LIUBUE ZAIAVLENIIA PUTINA LSHUVU TSUNICHNU I PRESTUPNU===PUTIN==ETO NEGODIAI IZ KROVAVOGO PROSHLOGO CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI I VSE ZAIAVLENIIA PUILO SATANU TAKSHE IZ PROSHLOGO.........============PUTINISTICHESKII CHERT===POSHEL VON IZ UKRAINU MOLDOVU GRUZII BELORUSSII ROSSII NA =TOT SVET=..........NET TEBE MESTA PUTIN NA PLANETE =ZEMLIA=.........SDOXNI PUTIN==UBIITSA DEMOKRATII I CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI===TU PUTIN UBIITSA CHELOVECHNOI SHUZNI===FUNDAMENTAL''NOI OSNOVU I SMUSLA SHUZNI RODA CHELOVECHESKOGO.........========LIUTAIA SMERT'' PUTINU VSEM RASHUSTAM A TAKSHE SMERT'' VOENNO=PROMUSHLENNUM I EKONOMICHESKIM OB''EKTAM V ROSSII.........==========TUSIACHAMI RAKET I DRONOV V MESIATS PO RASHUSTKIM I VSPOMOGATEL''NUM OB''EKTAM V ROSSII===OGON''......... Ответить OBZ сегодня, 09:08 OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////// Блінкен натякнув на зміну позиції США щодо ударів по РФ західною зброєю.........ZAKONNUE GRANITSU VSEX STRAN CHETKO OBOZNACHENU I PROGRESSIVNO RASSUSHDAIA VLASTI VSEX STRAN DOLSHNU ZASHISHAT'' TERRITORIAL''NUE MESHDUNARODNUE STABILIZATSUONNUE USTOI NO NATSUSTVUIUSHII MANIAKAL''NUI OLIGOFREN PUTIN VERSHUT CHUDOVISHNUE TERRITORIAL''NUE I INUE PRESTUPLENIIA PREDSTAVLIAIA =VSIU PALITRU= SIL ABSOLIUTNOGO ZLA..........PUTIN===ETO BESPREDEL''SHIK==ETO MEGA DEGENERAT =UGOVARIVAT''= KOTOROGO I =ZADABRIVAT''= BESPOLEZNO===PUTINO=RASHUZM KAK I GITLERIZM NEOBXODIMO TOL''KO UNICHTOSHAT'' ZADEISTVUIA RAZLICHNUE ASPEKTU VEDUSHIE K KRUSHENIIU IDEOLOGII PUTINIZMA........===========MU PRIZUVAEM UNICHTOSHUT'' EKONOMIKU ROSSII IMENNO SILOI ORUSHUIA DOSTAIUSHEGO SIBIR'' I DAL''NII VOSTOK A TAKSHE NEOBXODIMO EKONOMICHESKI IZOLIROVAT'' ROSSIIU KITAI IRAN SEVERNUIU KOREIU OT PROGRESSIVNOGO CHELOVECHESTVA..........У Техасі відкрився новий завод, який вироблятиме артснаряди для України..........==========OGROMNAIA BLAGODARNOST'' AMERIKANSKOMU NARODU /////////DEMOKRATICHESKOI PARTII////////// A TAKSHE PREZIDENTU USA GOSPODINU DSHOZEFU BAIDENU ZA BLAGORODNUIU REALIZATSUIU RAZVITIIA VOENNOI INDUSTRII SPASAIUSHEI UKRAINU I VSE CHELOVECHESTVO OT ADSKIX SATANINSKIX SIL PU=SI=UN=LUKA=XAMENEISKOGO ABSOLIUTNOGO ZLA..........LIKVIDATSUIA VOENNO=PROMUSHLENNOGO KOMPLEKSA ROSSII==ETO LIKVIDATSUIA TERRITORIAL''NOI PROBLEMATIKI===TERRITORIAL''NAIA STABIL''NOST'' DOLSHNA BUT'' NAVSEGDA USTANOVLENA===NIKTO NE IMEET PRAVA RAZRUSHAT'' TERRITORII NEZAVISIMUX STRAN..........Зеленський розповів про завдання Путіна та пообіцяв відповідь.........'''''''''FORUM MIRA'''''''' V SHVEITSARII===ETO TORSHESTVO SIL DOBRA PRINUSHDAIUSHEGO RASHUZM SILOI MILITARISTICHESKOGO ORUSHUIA K MIRU===POLNOMU VUVODU RASHUSTKIX BAND IZ UKRAINU===TOL''KO SILOI ORUSHUIA NEOBXODIMO DOKAZAT'' DEGENERATU PUTINU CHTO ON NEPRAV VUTVORIAIA MEGA PRESTUPNUE ZLODEIANIIA.........==========LIUTAIA SMERT'' PUTINU I VSEM RASHUSTAM..........==========GIBEL'' PUTINIZMA BLIZKA===CHELOVECHESTVO OSVOBODITSIA OT ABSOLIUTNOGO ZLA.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися