Сервіси трейд-ін: де у Києві обміняти застарілу техніку на нові пристрої

Розповідаємо що таке трейд-ін та як ним скористатися

Якщо ви хочете позбавитися застарілого пристрою, але при цьому не хочете морочитися з пошуком покупця, тоді можна скористатися сервісом трейд-ін. Так ви зможете значно заощадити при покупці нового девайсу. "Коментарі" розповідають, де у Києві найвигідніше здати непотрібний смартфон, планшет чи ноутбук та виручити гарну суму.

Що таке трейд-ін та як це працює?

Це процес обміну застарілої техніки на нову із доплатою. Ця послуга дозволяє економити час, уникаючи необхідності самостійно знаходити покупця та укладати угоди на продаж пристрою. Оцінювачі визначають вартість пристрою без необхідності торгуватися або вибирати оптимальну ціну.

Проте слід враховувати деякі мінуси. По-перше, не всі компанії приймають пристрої певних марок, наприклад деякі беруть тільки Apple. По-друге, деякі сервіси приймають лише сучасні гаджети, що може створити труднощі під час продажу старих моделей. По-третє, пропонована сума за пристрій залежить від його стану, причому чим кращий зовнішній вигляд і працездатність, тим вище ціна. По-четверте, не всі трейд-ін сервіси приймають несправну техніку або пристрої без коду IMEI.

При здачі комп'ютера, смартфона або планшета також важливо вийти з усіх облікових записів, таких як Google, Apple ID (iCloud), Samsung, а також видалити паролі та коди для безпроблемного розблокування пристрою.


Цитрус Обмін

У цьому сервісі обміну старих пристроїв можна покрити до 70% вартості нового. Сума компенсації за використаний гаджет залежить від його зовнішнього вигляду, функціоналу, наявності зарядного пристрою та коробки, а також від відсутності подряпин та відколів. Орієнтовну вартість старого пристрою можна розрахувати безпосередньо на сайті.

Що можна обміняти: смартфони, планшети, мобільні телефони, ноутбуки, ультрабуки, смарт-годинники.

Бренди техніки, які можна обміняти: Apple, Samsung, Meizu, Xiaomi, Huawei, Honor, Assistant, Asus, Blackview, CAT, Doogee, Elephone, Fly, Foxconn, Google, HTC, Lenovo, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, OnePlus , Prestigio, RugGear, Sigma, Sony, Sony Ericsson, UMI, ZOPO, HTC, AEKU, ELARI, Ulefone.

Що можна придбати натомість: смартфони, планшети, мобільні телефони, ноутбуки, ультрабуки, смарт-годинник.

Бренди техніки, яку можна придбати замість: Apple, Acer, Samsung, Meizu, Xiaomi, Huawei, Honor, Assistant, Asus, Blackview, Google, LG, Nokia, OnePlus, Prestigio, Sigma, Sony, ZTE, "Інтертелеком", Microsoft, Lenovo, Impression, Chuwi Innovation Limited, HP, Dell, MCI, Casio, ELARI, iFeelGood, GOGPS, Garmin, Ticwatch, SUUNTO, KIDS GO, Amazfit, AmiGo, Fitbit, Polar, Withings.


COMFY

Максимальна сума, яку можна отримати за старий гаджет, — 17 тисяч грн. Різницю в ціні можна сплатити готівкою або скористатися послугою кредиту. У цьому трейд-ін сервісі приймають тільки справну техніку, яка вмикається, заряджається, не заблокована і підтримує роботу із сім-картками різних операторів. Також необхідно, щоб пристрій мав код IMEI. Орієнтовну вартість старих гаджетів можна розрахувати на сайті. Новий товар надається лише за умови самовивезення.

Що можна обміняти: смартфони, мобільні телефони, планшети, телевізори.

Бренди техніки, які можна обміняти: Acer, Alcatel, Apple, Assistant, Asus, BRAVIS, Blackview, BluBoo, Caterpilla, Coolpad, Elephone, Ergo, Fly, Globex, GoClever, HTC, HomTom, Huawei, Honor, Impression, Keneksi, LG , Lenovo, Meizu, Micromax, Microsoft, Motorola, Nokia, Nomi, Nous, OUKITEL, OnePlus, Oysters, Philips, Pixel, Pixus, Prestigio, Samsung, Sigma, Sony, TP-Link, Texet, ThL, Ulefone, Umi, Wileyfox , Xiaomi, ZTE, Ainol, Amazon, Archos, BQ, Cube, DEXP, Dell, Dex, Digma, Elenberg, EvroMedia, Gazer, Glofish, Hyundai, Irbis, Jeka, MYTAB, Matrix, Modecom, Mystery, Orion, PiPo, PocketBook , Ramos, Supra, Xiaomi, ARTEL, BBK, Blaupunkt, Daewoo, Digital, Finlux, Hisense, Hitachi, Honda, JVC, Kivi, Liberton, Liberty, MIRTA, Panasonic, Rotex, Sharp, Shivaki, Strong, Supra, TCL, Tedelex , Thomson, Toshiba, Skyworth, Pocophone.

Що можна придбати натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: будь-які.


MOYO

У цьому трейд-ін-сервісі приймають тільки справну техніку. Попередню вартість старого гаджета можна дізнатися за телефоном. Обіцяють, що процедура оцінки не займе понад півгодини.

Що можна обміняти: ноутбуки, смартфони, планшети, дзеркальні та системні фотокамери.

Бренди техніки, які можна обміняти : будь-які.

Що можна купити натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: будь-які.


Фокстрот

У цьому магазині діє програма трейд-ін, яка дозволяє обмінювати різні пристрої - від дрібної побутової техніки до сучасних комп'ютерів та цифрових пристроїв. Приймаються гаджети у будь-якому стані, підсумкова сума оцінки залежить від моделі, терміну використання та загального стану товару. Виручені кошти можна використовувати протягом півроку і лише придбання одного товару.

Що можна обміняти: будь-який товар.

Бренди техніки, які можна обміняти : будь-які.

Що можна купити натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість : будь-які.


Xiaomi

У цьому магазині обмінюються тільки фірмовими смартфонами та планшетами Xiaomi, за умови повної комплектації із зарядним пристроєм, навушниками та іншими аксесуарами. Приймаються лише пристрої у робочому стані.

Що можна обміняти: смартфон чи планшет.

Бренди техніки, які можна обміняти : Xiaomi.

Що можна купити натомість: смартфон або планшет.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: Xiaomi.


iStudio

У цьому трейд-ін-сервісі пропонується здати старий iPhone або Apple Watch. Максимальна знижка складає 25 тисяч гривень для iPhone та 6 тисяч гривень для Apple Watch. Приймаються iPhone не раніше 6 моделі, а також всі чотири варіанти Apple Watch. Крім того, сервіс допоможе перенести всю інформацію зі старого пристрою на новий.

Що можна обміняти: деякі моделі iPhone та всі моделі Apple Watch.

Бренди техніки, які можна обміняти : Apple  

Що можна купити натомість: iPhone та Apple Watch.


Техноскарб

Цей магазин спеціалізується на комісійній техніці, пропонуючи обміняти б/в техніку на аналогічний пристрій. Наприклад, ви можете обміняти старий телефон на міксер. Якщо ціна міксера вища, ви доплачуєте різницю. Проте придбати товар можна лише у тому магазині, де ви здали свій пристрій.

Що можна обміняти: будь-який товар.

Бренди техніки, які можна обміняти : будь-які.

Що можна купити натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: будь-яких.


Royal Service

У цьому сервісі можна обміняти тільки техніку Apple, приймаються гаджети в будь-якому стані, крім слідів впливу рідини. Якщо не хочете придбати новий гаджет, вам можуть виплатити гроші за б/в пристрій.

Що можна обміняти: iPhone, iPad, MacBook, Watch.

Бренди техніки, які можна обміняти : Apple.

Що можна купити натомість: iPhone, iPad, MacBook, Watch.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: Apple.


EXE.ua

За програмою трейдін вашу стару техніку оцінюють онлайн. Для цього необхідно заповнити онлайн-форму та завантажити фотографію гаджета. Немає спеціальних умов для різниці в ціні, вартість старої техніки може повністю "покрити" ціну нової.

Що можна обміняти: монітори, ноутбуки, системні блоки, процесори для ПК, серверні процесори, сервери.

Бренди техніки, які можна обміняти : будь-яких.

Що можна купити натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: будь-які.


590.ua

У цьому інтернет-магазині проводиться утилізація всієї старої техніки, її робочий стан не має значення. Знижка на купівлю нового товару становить у середньому 15%. Однак можна купити тільки той товар, який ви здали, наприклад, мікрохвильовку на мікрохвильову піч або телевізор на телевізор. Вартість старого гаджета оцінюється по телефону, попередньо відправивши фотографію пристрою в магазин. Співробітники магазину доставлять вам новий товар та заберуть старий.

Що можна обміняти: будь-який товар.

Бренди техніки, які можна обміняти : будь-які.

Що можна купити натомість: будь-який товар.

Бренди техніки, яку можна придбати натомість: будь-які.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися