Креативники пропонують додати до емодзі «Київський торт» і дулю

Пропонують додати сім емодзі, серед яких «Київський торт», «Львівська бруківка з площі Ринок», «Курс долара», «Дороги після зими» та шиш

Львівська креативна агенція And Action пропонує додати українські емодзі для Apple. Розробники пропонують власну версію нових емодзі, адаптовану під користувача з України.

Пропонують додати сім емодзі, серед яких "Київський торт", "Львівська бруківка з площі Ринок", "Курс долара", "Дороги після зими" та шиш.

В агентстві не розраховують, що Emojipedia додасть їх емодзі до каталогу, хоча вважають це "класною ідеєю".

picture

Давайте подивимося правді у вічі, текстові повідомлення без емодзі – це не те саме. За допомогою смайлів ви додаєте своїм електронним повідомленням яскравості, а не використовуєте прості старі нудні слова. З моменту свого заснування наприкінці 1990-х ідеограми та смайли змінили те, як ми висловлюємо себе один одному. Ідея народилася в Японії і, зрештою, потрапила на Захід. Ця форма візуальної комунікації розширює та розвиває стандартний смайлик.

Тому емодзі стали обов'язковою функцією на всіх смартфонах і планшетах. Майже щороку Apple має серію нових оновлень програмного забезпечення, а з новими оновленнями надходять нові емодзі. В iOS 9.1 ми отримали нові спеціальні символи, на які так довго чекали, зокрема, тако, єдинорога та різні відтінки шкіри для людей. Оскільки ми хочемо, щоб ви розважалися, ми створили посібник, який допоможе встановити ці смайлики на вашому телефоні.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися