Не лише колядки та кутя. Додайте традицій до вашого Різдва

Якщо ви шукаєте натхнення, не соромтеся скористатися цими ідеями

Кожна традиція має десь починати. Незалежно від того, чи є у вас сім’я, яка має багато святкових справ, або ви святкуєте Різдво самостійно - це завжди весело спробувати щось нове.  Оглядаючи минуле, найбільше вражають не подарунки, які дарують на свята, а різдвяні традиції, які повторюються з року в рік.

Якщо ви шукаєте натхнення, не соромтеся скористатися цими ідеями, додайте до них сімейний відтінок і почніть використовувати їх у своїх власних щорічних урочистостях.


Створіть рутину зворотного відліку


Звичайно, ви можете придбати адвент-календар на основі улюблених занять ваших близьких і з радістю спостерігати, як вони щодня отримують нові смаколики. Але ще цікавіше зробити його самостійно.  Спробуйте так: наповніть 24 сумки , коробки чи ящики любовними записками, цукерками, маленькими іграшками чи ідеями для добрих справ, які вони можуть зробити цього дня, щоб поширювати настрій. Або залиште спеціальні прикраси в коробку і щоранку додавайте нові.

picture



Готуйте разом на різдвяний ранок

Не звалюйте приготування ласощів тільки на господаря чи господарку. Займайтесь цим разом. 


Зробіть сімейне фото


Щоправда, ми всі ходимо з камерами в кишенях і зараз робимо більше фотографій, ніж будь-коли раніше, але як часто ви справді зупиняєтеся, щоб переконатися, що всі на одному знімку? Ймовірно, лише один-два рази на рік, тому будьте обережні, коли справа доходить до щорічної святкової фотографії. Костюми, відповідні наряди, реквізит —  зробіть щось більш незвичайне ніж селфі на смартфон.

Надсилайте листівки або листи


Ваші святкові листівки можуть бути єдиною поштою, яку ви надсилаєте протягом усього року, тож переконайтеся, що це велике завдання. Ви можете зробити листівку своїми руками, надіслати смішну вітальну листівку або просто передати записку, яка говорить, що ви думаєте про своїх друзів і близьких.

picture




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися