Дитячі торти на замовлення - оригінально і смачно

Торти, зроблені на замовлення, мають безліч переваг

Всі батьки прагнуть до того, щоб їхні діти росли здоровими, квітучими та радісними. Тому для будь-якої сім'ї девіз: "Все найкраще - дітям!" є основним фундаментом. Кожен дорослий пам'ятає себе дитиною і той дивовижний світ, коли віриться в дива і мріється про солодощі.

До дитячих свят дорослі готуються особливо ретельно, щоб порадувати чадо, подарувати йому яскраві емоції та враження, які залишаться в пам'яті. Важливий елемент урочистості - барвистий смачний торт. Сьогодні турботливі батьки віддають перевагу дитячим тортам на замовлення ніж стандартним магазинним виробам.

Мінуси промислової випічки

На жаль, солодка промислова продукція має істотний недолік - хімію в складі кондитерських виробів. Використання консервантів і барвників дозволяє збільшити тривалість термінів придатності, посилити смакові якості, зменшити собівартість продуктів. Чи варто ризикувати, купуючи магазинний торт дитині? Навряд чи.

Другий мінус магазинних кондитерських виробів - позбавлений індивідуальності дизайн. Банальні квіточки, сердечка, орнаменти - не те, що викличе захват у дитини. І вже точно не те, що запам'ятається, через роки

Дитячі торти на замовлення - краще рішення

Замовити торт до дитячого свята можна в кондитерській, пекарні або у приватного майстра. Плюсів від такого вибору чимало:

1. Для випічки використовуються натуральні продукти високої якості. Повна відсутність хімії та консервантів.

2. Свіжість. Його випікають не за тиждень до свята, а безпосередньо перед віддачею замовнику.

3. Будь-який розмір і вага торта. Дуже зручно замовити кондитерський виріб, виходячи з кількості гостей, які будуть на святі. Смачного торта обов'язково вистачить усім.

4. Замовник сам вибирає рецептуру: якими будуть коржі, крем, декор. Таким чином, дитячі торти на замовлення - відмінна можливість отримати ласощі, які точно припадуть до смаку і не викличуть алергії.

5. Ретельно продуманий індивідуальний дизайн, який відповідає інтересам і фантазіям дитини. Найчастіше дітям замовляють торти у вигляді улюблених казкових персонажів, героїв мультфільмів. Для дітей це - справжнє захоплення! Яскраві фото допоможуть зберегти в пам'яті яскраві моменти свята за участю ексклюзивного торта.

Подарувати дитині казку нескладно. Замовлення солодкого кулінарного шедевра - це прояв любові, турботи та уваги. Зробити замовлення торта в Києві нескладно, можна звернутися в одну з кондитерських, наприклад "Сладкопузики" або "Сластена", де вам запропонують широкий асортимент кондитерських виробів для дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


4

19 березня 2021, 15:54

https://kyiv.comments.ua/news/society/science-and-learning/1746-ekzamenov-ne-budet-v-4-i-9-klassah-reshenie-minobrazovaniya.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися