Бойківський експрес: поїзди з Києва до Карпат повернули на маршрут

Оприлюднено графік руху поїздів

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ відомий як "Бойківський експрес" повертається на маршрут курсування з Києва до гірських курортів Карпат. Відновлення руху потягів анонсували в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, відновили курсування "Бойківського експресу" з нагоди святкування Дня Незалежності України. В перший цього року рейс швидкісний поїзд Інтерсіті+ №745/746 Київ — Славсько повезе пасажирів до гір наступного тижня.

З Києва поїзд Інтерсіті+ №745/746 рушить до Славського 24 серпня о 06:08 та прибуде на кінцеву зупинку о 13:58 наступного дня. На маршруті поїзд зупинятиметься у Львові об 11:56-12:06. Зворотно "Бойківський експрес" вирушить зі Славського о 14:28, зупиниться у Львові об 16:24-16:34 та прибуде до Києва — 22:20.

Квитки на "Бойківський експрес" найближчим часом з'являться у застосунку, чат-боті, на офіційному сайті перевізника та в касах "Укрзалізниці".

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відновили курсування трамваїв з жилого масиву Троєщина до станції метро "Лісова". З 15 серпня трамваї №28 курсують за постійною схемою руху. Такі зміни внесли для поліпшення транспортного обслуговування киян. Окрім того, у Києві автобуси №21 з Троєщини курсують за новим маршрутом до станції метро "Почайна". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до столичної влади звернулись з петицією щодо відновлення курсування трамваїв до станції метро "Лісова". Автор звернення до влади Києва нагадав, що трамваї №8 та №29 не курсують за своїми маршрутами вже майже рік

В іншій петиції столичну владу просять перевірити технічний стан маршруток у Києві. Автор документу занепокоєний безпекою проїзду та вимагає оприлюднити результати перевірок для громадськості. 

Читайте також, що у Києві на зупинках громадського транспорту пропонують облаштувати укриття на час повітряної тривоги.

Читайте также