Купувати залізничні квитки стане зручніше: подробиці

Який функціонал оновленого сайту продажу залізничних квитків

“Укрзалізниця” анонсувала запуск оновленого сайту для купівлі залізничних квитків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Укрзалізниця”. 

“Для пасажирів, які звикли купувати квитки через сайт, запустили оновлений продукт. Відтепер у вебверсії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис”, - пояснив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко.

У компанії розповіли, що сайт розроблений за підтримки Mastercard та побудований за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Сайт працює у бета-режимі та має наступні функції: 

  • купівля квитків на будь-який поїзд, у тому числі квитки на поїзди Київ — Варшава та Київ — Відень після верифікації акаунту через Дія.Підпис; 

  • повернення квитків на міжнародні рейси;

  • придбання квитків у жіночі купе;

  • безготівкова оплата квитків за допомогою Apple Pay та Google Pay та багато іншого.

“Новий ресурс доступний за посиланням, а перехід буде здійснюватись поступово для комфорту всіх користувачів”, - уточнили у компанії.

pictureРаніше портал "Коментарі" повідомляв, що інспектори відділу безпеки дорожнього руху провели перевірку автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

“Зокрема, інспектори зафіксували стан проїзної частини, узбіч, тротуарів. Перевірили наявність дорожньої розмітки, дорожніх знаків, штучного освітлення, пристроїв примусового зниження швидкості”, - повідомили в патрульній поліції. 

Які порушення виявили в ході перевірок, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися