В “Укрзалізниці” заявили про рекордну кількість пасажирів у київських поїздах

На яких напрямках найбільше пасажирів

В “Укрзалізниці” заявили, що зафіксували рекордну кількість пасажирів за одну добу, повідомляє портал "Коментарі".

“16 червня “Укрзалізниця” перевезла майже 95 тисяч пасажирів. Це найбільша кількість пасажирів, які впродовж однієї доби подорожували залізницею від початку 2024 року”, - повідомили у перевізника. 

За даними “Укрзалізниці” цього дня, подорожувало 46 організованих груп дітей до місць відпочинку.

“Найпопулярнішими напрямками від початку року вже традиційно залишаються Київ – Львів, Львів – Київ, Дніпро – Київ та Харків – Київ”, - повідомили в “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, що у зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття в Солом’янському районі столиці обмеження руху діятимуть на ділянці від вул. Пост-Волинської до вул. Олекси Гірника. Ремонтні роботи планують завершити до липня 2024 року. Ознайомитися зі схемою обмежень можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівській міській раді попередили мешканців громади про зміни у графіку курсування громадського транспорту. З 3 травня 2024 року маршрут №10 “Снігурівка - Привокзальна площа - вул. Ярослава Мудрого” курсує за новим графіком, ознайомитися з яким можна тут.

Читайте також: У столиці проводять експеримент: зміни торкнуться громадського транспорту

У четвер, 30 травня, у столиці експериментально збільшили місткість найпопулярніших рейсів міської електрички. Як зазначається, до кожного потяга додали ще по два вагони. Ознайомитися з оновленим графіком руху столичної міської електрички, який ввели з травня 2024 року детальніше можна за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися