Будівництво Подільського мосту відновлять у Києві

Що відомо про відновлення будівельних робіт

У Києві планують відновити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту та виділили на це гроші з бюджету столиці. Про це після засідання Київської міської ради заявила депутатка Євгенія Кулеба, передають "Коментарі".

За її словами, на відновлення будівництва Подільського мосту з бюджету Києва виділили 183 мільйони гривень. Депутатка Київської міської ради Євгенія Кулеба таким рішенням обурена. Вона нагадала, що Подільсько-Воскресенський міст будують вже майже тридцять років, а в умовах військового стану витрачати гроші на відновлення будівельних робіт вважає недоцільним. На її думку, ці гроші було б доцільніше витратити на облаштування укриттів в столичних школах.

В мерії Києва поки що не повідомляють, на які саме роботи на Подільському мосту виділили бюджетні кошти. Відомо, що гроші перерозподілили з будівництва інших об‘єктів транспортної інфраструктури у Києві.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київщини відремонтували міст через річку Здвиж та відновили проїзд транспорту. Шляхопровід між селами Червона Гірка та Андріївка, що неподалік Макарова, під час відступу з Київської області підірвали російські окупанти. Транспортну споруду вже повністю відновили. Через переправу вже може пересуватися як легковий, так і вантажний транспорт. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Україною та Туреччиною підписано меморандум про відновлення зруйнованих російськими окупантами інфраструктури українських міст. Першим спільним проектом стане відбудова Романівського мосту через річку Ірпінь. Цей шляхопровід також підірвали на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, щоб зупинити наступ на Київ.

Читайте також, що на обстріляному пішохідному мосту у Києві почали ремонт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна Володимирівна

12 жовтня 2022, 13:24

Як тільки провалилася чергова ідея Великого крадівництва з хатками-укриттями на зупинках транспорту, тепер - цей міст. Розкрадені гроші на метро на Виноградар, розкрадені не один раз на цей міст. Руйнують стару архітектуру Києва. Думають, що війна все спише. Щоразу, як Кличко породжує якусь нову ідею (як, наприклад, зупинка руху громадського транспорту), стає реально страшно від діяльності боксера, що не на своєму місці. Київ на таке не заслуговує!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися