День Незалежності: скільки витратить Київ на проведення свята

Бюджетні гроші спрямують на підтримку урочистих заходів до Дня Незалежності

Київ готується до святкування Дня Незалежності. Традиційно, в столиці заплановано низку заходів, в яких візьмуть участь кияни і гості столиці. Зокрема, заплановано відкриття флагштока і підняття на ньому Державного прапора України, включення святкової ілюмінації, проведення вітрильної регати та ін. Урочистості обійдуться в менш ніж 300 тис. грн. Таку інформацію надав департамент громадських комунікацій КМДА, передає УНН.

"Міською цільовою програмою "Сприяння розвитку громадянського суспільства в Києві на 2020-2022 роки", затвердженої рішенням Київської міської ради від 12 грудня 2019 року №452 / 8025, в бюджеті міста Києва на 2020 рік передбачено кошти на проведення заходів з нагоди 29-ї річниці незалежності України в сумі 300 тис. гривень. За результатами проведеної процедури електронної закупівлі послуг на торговому майданчику Prozorro сума була зменшена до 285 тис. гривень ", - уточнили в КМДА.

Як повідомляв портал "Коментарі", в День Незалежності України 24 серпня у Києві та інших населених пунктах країни повинні провести урочистості за участю представників органів державної влади, місцевого самоврядування, учасників ООС / АТО і громадськості. Ще одним обов'язковим пунктом святкових заходів буде покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність, які загинули учасників Революції Переваги, учасників ООС / АТО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися