Депутати Києва виділили транспортникам більше 400 млн грн

Столичні депутати вирішили матеріально підтримати транспортну галузь столиці

Столичні депутати прийняли зміни до міського бюджету, які припускають виділення дотаційних коштів транспортним компаніям міста. Інформацію про це розмістили на офіційному сайті КМДА. Так, транспортники отримають з бюджету понад 400 млн грн.

Зокрема, 279,8 млн грн. отримає "Київський метрополітен" і 161,8 млн грн. - "Київпастранс". Таким чином сума, яка піде на підтримку громадського транспорту, становить 441,6 млн грн. За таке рішення проголосував 61 депутат.

Гроші виділені для фінансової підтримки підприємств, які зазнавали збитків під час карантину через скорочення пасажиропотоку.

Раніше Віталій Кличко заявив, що профспілки транспортних підприємств вимагали оприлюднення поіменного результату голосування. Представники транспортних компаній неодноразово зверталися до київської влади з проханнями про допомогу.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'являються нові маршрути громадського транспорту. Ми недавно повідомляли читачам   про маршрут 79, який з'єднає станцію "Лісова" з вулицею Бальзака. Тепер же новий автобусний маршрут пройде від Троєщини до Позняків.

Новий маршрут отримав номер 511, його автобуси будуть їздити від вулиці Милославської до станції метро "Позняки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися