«Київміськбуд» став лідером рейтингу столичних забудовників

Столична компанія утримує пальму першості на ринку будівництва вже більше півстоліття

Холдингова компанія "Київміськбуд" посіла перше місце в рейтингу столичних забудовників, сформованому порталом "Мінфін".

"Ми ранжували забудовників за кількістю побудованих квадратних метрів - чим більше" квадратів "введено в експлуатацію за останні шість місяців 2020 року, тим вище компанія в нашому рейтингу. Обов'язковою умовою є наявність сертифіката Державної архітектурно-будівельної інспекції", - зазначають укладачі рейтингу.

Коментуючи такі результати, Глава правління - президент "Київміськбуду" Кушнір Ігор Миколайович підкреслив, що Холдингова компанія залишається лідером ринку нерухомості протягом 65 років.

"На сьогоднішній день" Київміськбуд "одномоментно веде будівництво 27 житлових комплексів. Якщо порахувати зачепив, який сформований на папері - то є комплекси, які ще не будуються, по ним зараз йде оформлення документації, землі і тд, - то це близько 2,5 млн квадратних метрів нерухомості. "Золото" в рейтингу компанія отримала за результатами введення в експлуатацію за друге півріччя 2020 року. На 2021 рік у нас теж масштабні плани, так що є всі підстави вважати, що лідерські позиції "Київміськбуд" буде утримувати ще довго", - зазначив Кушнір Ігор Миколайович.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися