Одна з відомих міжнародних компаній може повернутися в Київ: деталі

Зараз точні терміни відновлення роботи магазину Ikea не називають

Від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України міжнародні компанії припинили діяльність на українському ринку. Зачинилися магазини Zara та Bershka, H&M та Ikea і не тільки. Після відносної стабілізації ситуації міжнародні компанії почали повертатися та відновлювати роботу. У ЗМІ з'явилася інформація, що у Київ може повернутися IKEA. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Forbes Ukraine та РБК-Україна.

За даними Forbes Ukraine з посиланням на чотири джерела інформації, центральний офіс Ikea ще у травні прийняв рішення про повернення в Україну. Для шведського ритейлера одним із головних чинників щодо повернення стало успішне відновлення роботи H&M та магазинів Inditex – Zara та Bershka.

“Важливим сигналом для головного офісу Ikea стало повернення та успіх H&M, також вони уважно слідкували за відновленням роботи Inditex”, – розповів співрозмовник у міжнародній девелоперській компанії, який погодився говорити з виданням на умовах анонімності через те, що не уповноважений на офіційні коментарі.

Про повернення Ikea підтвердили джерела у галузі ритейлу виданню “РБК-Україна”. 

При цьому, коли саме магазини бренду відновлять роботу наразі невідомо. Зазначається, що нині у магазинах компанії тривають підготовчі роботи.

Зазначимо, що зараз на сайті магазину немає інформації про можливе відновлення роботи. “Наша діяльність наразі призупинена, доки не буде вирішено, що ми можемо запропонувати безпечне та надійне робоче місце для наших співробітників і клієнтів. Усі нереалізовані замовлення будуть скасовані, і вам буде повністю повернено кошти якомога швидше”, - звертаються до клієнтів у компанії.

Магазин Ikea працював за адресою проспект Степана Бандери, 36, Kyiv.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Центральному вокзалі у Києві закрили знаковий заклад. Детальніше читайте тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися