У Києві та Київській області відключення світла будуть тривалішими

В Офісі президента України пояснили причину

Через чергові обстріли російських окупантів енергетичної інфраструктури у Києві та Київській області відключення електроенергії будуть тривалішими. Про це заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, передають "Коментарі".

"Сьогодні вночі російські терористи знову атакували нашу енергетичну інфраструктуру. Пошкоджено обладнання в центральних областях. Щоб не допустити повного знеструмлення центрального регіону, енергетики змушені вводити жорсткіші обмеження", — заявив Тимошенко.

За його словами, обсяги необхідного обмеження електроенергії в Києві та Київській області, а також в Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях будуть регулювати залежно від поточної ситуації в енергосистемі України.

"Продовжуємо працювати разом з представниками обласних військових адміністрацій, міста Києва, Укренерго, Міненерго та ДТЕК над вирішенням питання", — додав заступник голови Офісу президента України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі 26 жовтня російські окупанти дронами-камікадзе здійснили удари по об’єкту інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа. Зараз на місці обстрілів працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують черговий воєнний злочин російських окупантів. Наслідки обстрілів ворожими безпілотниками ліквідують працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області.

Читайте також, під час нічної атаки російських окупантів у Київській області знищили кілька дронів-шахедів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися