Ярмарки у Києві: де купити продукти в столиці цієї неділі

Перелік локацій

У Києві сьогодні, 19 березня, працюватимуть сільськогосподарські продуктові ярмарки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, продуктові ярмарки відбудуться у кількох районах Києва. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили перелік локацій, де можна вигідно купити продукти у столиці цієї неділі:

·       Голосіївський – вул. Самійла Кішки (у межах вулиць Юлії Здановської та Василя Касіяна);

·       Дарницький – вул. Здолбунівська, 4;

·       Дніпровський – вул. Сулеймана Стальського (у межах вулиць Райдужної та Старосільської);

·       Печерський – вул. Джона Маккейна (у межах вулиць Іоанна Павла II та Дмитра Дорошенка);

·       Подільський – вул. Василя Порика, 8;

·       Шевченківський – вул. Татарська, 32-38.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що начальник управління Київської міської державної адміністрації вимагав гроші за надання місця на ярмарках у столиці. Посадовець розробив корупційну схему видачі дозволів на додаткові торгові місця на київських ярмарках. Так, фермери та підприємці повинні були платити йому по 500 доларів щоквартально, а потім 150 доларів щомісяця за відкриття торгових місць на ярмарках у центральних районах столиці. Відмова платити ці гроші призводила до створення штучних бар'єрів для тих, хто хотів продавати свою продукцію у Києві.

Нагадаємо, із Франції до Києва завезли сири, в яких виявили дуже небезпечну бактерію. Ця бактерія мігрує від кишечника до нервової системи та є збудником смертельно небезпечного захворювання — лістеріозу.

Читайте також, що на Київщині зафіксували в продажі небезпечне печиво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися