Комісія перевірила відбудову житлових будинків у Гостомелі (ФОТО)

Які недоліки знайшли на об’єктах

Комісія перевірила відбудову житлових будинків у Гостомелі (ФОТО)

 

Які недоліки знайшли на об’єктах

 

Спеціальна комісія перевірила відбудову житлових будинків на кількох локаціях у Гостомелі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

За даними відомства, комісія побувала на трьох об’єктах у Гостомелі, які відбудовують коштом United24. Мова йде про п’ятиповерхові будинки за такими адресами:

·       Проскурівська, 4. Роботи розпочали в червні. Фасадні роботи ведуться активно і значних зауважень нема. Але якість робіт не витримує жодної критики. В деяких квартирах немає електрики. У низці – проблеми з каналізацією.

·       Рекунова, 1. Роботи розпочались у травні. Суттєвих зауважень щодо якості робіт немає. Водночас відставання від графіку – три місяці.

·       Проскурівська, 11. Роботи розпочалися навесні. Це один із будинків, де роботи ведуться найкраще і вже перебувають на фінальному етапі. До переліку робіт додали ще 9 квартир.

"Коли бачу, як деякі підрядники зневажливо ставляться до відбудови обʼєктів, які зруйнували росіяни, хочеться їх самих переселити в такі "відновлені" будинки. Без працюючих розеток у квартирах, із проблемами з каналізацією, з дірками в стінах та стелі. І щоб при цьому при погіршенні погодних умов – заливало", — прокоментував результати перевірки керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Підрядників попередили, що за порушення доведеться відповідати кожному. Перевірки триватимуть.

Читайте також, як комісія перевірила відбудову житлових будинків в Ірпені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися