Кличку вручили відзнаку від ProZorro-продажі «Будуємо ринки та довіру разом»

У ProZorro-продажі зазначили, що Київ входить до трійки лідерів за прозорою орендою.

Під час Інвестиційного форуму Віталій Кличко отримав нагороду "Будуємо ринки та довіру разом" від директора ProZorro-продажі Олексія Соболєва за проведення відкритих і прозорих аукціонів у Києві. Про це повідомляє офіційний сайт КМР. Столиця стала першим містом в країні, яке запровадило систему ProZorro для проведення закупівель.

У ProZorro-продажі зазначили, що Київ входить до трійки лідерів за прозорою орендою. 

"Столиця завжди бере участь в наших ініціативах і з приватизації, і з оренди. Це партнер, з яким складно, але цікаво водночас. І завжди місто готове робити щось нове. За це ми дуже вдячні. Київ обіцяв все майно, яке не використовується, виставляти прозоро на аукціони. Бачимо, що процес іде. Місто постійно входить в трійку лідерів за прозорою орендою, щокварталу збільшуючи кількість успішних аукціонів, а відтак і загальний дохід. Крім того, київські аукціони одні з найконкурентніших в системі", - йдеться у заяві на офіційній сторінці сервісу. 

Під час свого виступу Віталій Кличко зазначив, що сервіс ProZorro-продажі є одною з ключових складових зміни застарілої системи.

"ProZorro – це ключ до того, щоб все працювало прозоро, відкрито, зрозуміло і для користі міста та його мешканців. У нас багато планів, цікавих і перспективних проектів. В які вигідно інвестувати. Київ відкритий для ініціатив бізнесу, що допомагають столиці динамічно розвиватися. Тому – долучайтеся. Примножуйте красу і комфорт європейського Києва і примножуйте свій успіх", – зазначив у своєму виступі Кличко.

Раніше Віталій Кличко відкрив Інвестиційний форум міста Києва-2021, у якому беруть понад 30 спікерів із 14 країн світу, зокрема, мери європейських міст та представники муніципалітетів, урбаністи, міжнародні та українські інвестори, митці та експерти зі сталого розвитку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися