Кличко розповів, які пільги схвалили для підтримки бізнесу у Києві

Київрада ухвалила низку рішень щодо підтримки підприємців

У Києві вирішили надати пільги підприємцям, щоб підтримати малий та середній бізнес в умовах воєнного стану. Про друге за час широкомасштабного вторгнення Росії до України засідання Київської міської ради розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Київ уже більше місяця обороняється і живе в умовах воєнного стану. Головними питаннями сьогоднішнього засідання, в якому взяли участь 90 депутатів, стали рішення, що стимулюватимуть роботу столичного бізнесу. Бо в умовах воєнного стану, коли така складна ситуація, економіка повинна працювати", — наголосив Кличко.

Мер Києва повідомив, які рішення щодо підтримки бізнесу ухвалили депутати Київради:

— Пересувна торгівля та ресторанні майданчики. Плата за договорами буде зменшена до символічної 1 гривні. Сплата пайової участі для них становитиме 50% від існуючої.

— Бізнес, що працює на комунальних площах звільнений від сплати за оренду.

— Паркувальні майданчики — надаються пільги від місцевої влади.

— Рекламні компанії, які на рекламних площинах у Києві розміщують соціальну та патріотичну рекламу. — надаються пільги від міста.

"Ми розраховуємо, що обсяг пільг, які надасть місто, компенсується надходженнями від ПДФО та бізнесу, що буде працювати. Тримаємося! Тримаємо Київ! Робимо все для захисту нашого міста та підтримки його мешканців!" — підсумував Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися