У Борисполі продаж алкоголю залишається під забороною

Мер міста розповів про п’яних водіїв та попередив про жорстку реакцію на порушення

На території Борисполя триває заборона на продаж та вживання алкоголю, проте на вулицях міста кожного дня виявляють купу нетверезих водіїв. Про це заявив Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Ситуація по алкоголю. Дуже багато міст зараз вводять продаж алкоголю. Я особисто проти цього. Ми чекаємо на розпорядження обласної, районної адміністрації, але станом на зараз у місті Бориспіль, Бориспільському районі продаж алкоголю і вживання його заборонено, тому зважайте на це", — заявив Борисенко.

Мер Борисполя попередив, що на порушників заборони на продаж алкоголю чекає жорстка реакція з боку військових.

"Хлопці, які перетинають наше місто, їдуть на схід, їдуть зі сходу, заходять також в заклади. Якщо вони там ненароком побачать алкоголь, я їхній настрій щодо цього знаю, тоді не ображайтесь, будь ласка, коли цей алкоголь буде просто знищено. За законами воєнного часу — це правильно. Можливо, несправедливо, але — правильно", — вважає Борисенко.

За його словами, під час воєнного стану на фоні дефіциту палива лише за тиждень у Борисполі виявили близько сотні нетверезих водіїв.

"Мене скрізь звинувачують, що я проти того, щоб відмінили "сухий закон". Я особисто проти. Буде розпорядження обласної, районної — будуть продавати… Стосовно того, що це — наповнення казни — так, це наповнення, це акциз, і це нам потрібно, але не в такий спосіб — сто людей п’яні сіли за руль", — прокоментував Бориспільській міський голова.

Нагадаємо, в Обухові та Обухівському районі Київської області зняли заборону на торгівлю спиртними напоями. Окрім того, дозволили продаж алкоголю у Броварах та Броварському районі. "Сухий закон" у Києві тривав місяць. У столиці заборону на торгівлю алкоголем зняли з початку квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися