Комунальну нерухомість у Київській області продадуть на аукціоні

Продають будівлю площею 122,8 кв. м

У Київській області оголосили аукціон з продажу об'єкта комунальної власності. Про це інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Тетіївської міської ради. 

“Виконавчий комітет Тетіївської міської ради повідомляє, що 18 червня 2024 року, о 12:45, в електронній торговій системі АТ "Прозорро. Продажі" відбудеться електронний аукціон з  продажу об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади”, - повідомили в міськраді. 

Йдеться про продаж нежитлового приміщення, бані, площею 122,8 кв. м. Нерухомість знаходиться за адресою: вул. Центральна,60, с. Дзвеняче,  Білоцерківський район, Київська область.

“Об’єкт приватизації розташований на земельній ділянці площею 0,1144 гектара. Колишня будівля баня знаходиться на краю сільської місцевості з мальовничими природними краєвидами, у п'яти метрах від будівлі є ставок”, - розповіли про об'єкт у міській раді.

Стартова ціна об’єкта приватизації – 43 715,00 грн (без ПДВ).

Розмір гарантійного внеску: 8 743,00 грн.

Розмір реєстраційного внеску: 1  420,00 грн.

Фізичні та юридичні особи можуть отримати необхідну інформацію для участі в електронному аукціоні  за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області під час ремонту дитячого садочку підрядник та інженер з технагляду завдали 400 тисяч гривень збитків громаді.

У прокуратурі зазначили, що під час проведення поточного ремонту приміщення дитячого садочку – початкової школи підрядник умисно завищив вартість витрат на понад 400 тисяч гривень. Йдеться про ремонт об'єкта в місті Українка.

Яку схему реалізували під час проведення ремонтних робіт, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися