КМДА витратить на Лісове кладовище понад 700 тисяч гривень: облаштують нову ділянку

Це вже другий тендер на розробку проектно-кошторисної документації за 2024 рік

Ритуальна служба спеціалізоване комунальне підприємство "Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування" виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) оголосило тендер на роботи з розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: “Благоустрій ділянки для почесних поховань на Лісовому кладовищі”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Очікувана вартість закупівлі 705 000 гривень.

На момент публікації матеріалу, на сторінці тендеру інформація про технічні та якісні характеристики робіт чи послуг відсутні. Строк виконання договору встановлено -  від 18 червня до 31 липня 2024 року. Також варто зазначити, що на сторінці тендеру вказана дата оприлюднення - 19 червня 2024 року.

Проте у звіті про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель, зазначено строк виконання договору: від 18 червня 2024 до 31 грудня 2024.

Роботи з розробки проектно-кошторисної документації проводяться по об’єкту: “Благоустрій ділянки для почесних поховань на Лісовому кладовищі” вул. Крайня, 3 в місті Києві.

Згідно протоколу розкриття тендерних пропозицій єдиною учасницею та переможицею стала ФОП Молчанова Ірина Анатоліївна з пропозицією 705 000 гривень. 

Джерелом фінансування закупівлі виступає місцевий бюджет.

Це вже другий тендер на розробку проектно-кошторисної документації по вказаному об’єкту, проведений у 2024 році. У травні ця ж ФОП отримала тендер на розробку документації вартістю 903 967 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на мільйони гривень управління поліції охорони у Києві планує закупити нові автомобілі. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися