Автівки для фронту чи тилу: компідприємство у Києві закупить мінівени та позашляховики

Комунальне підприємство КМДА закупить автомобілі на понад шість мільйонів гривень

Комунальне некомерційне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) "Освітня агенція міста Києва" оголосило тендер на придбання легкових автомобілів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Відповідно до тендерної документації планується закупити:

  • Легковий автомобіль PEUGEOT NEW RIFTER L1 або еквівалент - одна одиниця. Мінівен. Пасажирська версія, п'ять місць та багажний простір.

  • Легковий автомобіль  або еквівалент PEUGEOT  Traveller - одна одиниця. Мінівен чи мікроавтобус, пасажирська версія на дев'ять місць з водієм, та багажним відділенням. 

  • Легковий автомобіль LANDTREK 2,4L Turbo 210 6АКПП 4WD або еквівалент - дві одиниці. Позашляховик чи Пікап.

Усього планується придбати чотири автомобілі. Очікувана вартість закупівлі 6 200 000 гривень. 

Тендер оголосили 19 червня, тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 27 червня, того ж дня планують провести аукціон. Автомобілі мають бути надані переможцем тендеру до 1 серпня 2024 року.

Експлуатація транспортних засобів буде здійснюватися в рамках роботи Навчального центру “Перша летунська школа”, в межах населених пунктів та поза межами населених пунктів. 

Для довідки, відповідно до відкритих джерел вичерпної інформації про саму школу та її діяльність у відкритих джерелах знайти не вдалося. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв що Нацполіції потрібні навушники та спікерфони замість дронів на фронт. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися