В “Укрпошті” пояснили необхідність закупівлі електроскутерів під час війни

Учасники аукціону запропонували нижчі ціни, ніж встановив замовник

АТ “Укрпошта” провело тендер на придбання електроскутерів. У тендерній документації значилося, що придбати планують 10 транспортних засобів з очікуваною вартістю - 900 000 гривень. Портал "Коментарі" направив офіційний запит акціонерному товариству, щоб з'ясувати обґрунтування закупівлі.

В “Укрпошті” повідомили, що закупівля електроскутерів - це пілотний проєкт в межах одного з обраних регіонів України, який розробляється для вдосконалення послуг кур'єрської доставки дрібних відправлень (до двох кілограмів). “Мета проєкту - пришвидшити доставку. Деталі проєкту будуть повідомлені пізніше після завершення процедури закупівель”, - йдеться у відповіді на журналістський запит.

В якому регіоні планують покращення надання послуг - в компанії не повідомили. 

Аукціон на придбання транспортних засобів провели 10 липня. Тендерні пропозиції подали дві компанії. Пропозицію ПП "БУДПОСТАЧ" на суму 759 990 гривень відхилили, а пропозиція ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "УКРЛАДА" на суму 760 000 гривень очікує рішення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в “Укрпошті” впровадили нову методику нарахування вартості відправлень.

Зміни торкнулися нарахування тарифів для відправлень до 2 кг. Поштовий оператор повідомив, що з 1 липня така вартість буде єдиною в межах країни. Згідно з тарифом “Стандарт” для відправлень до 2 кг по області тариф встановлено на рівні 40 гривень, по Україні - 45 гривень. А для тарифу “Експрес” – 45 та 60 гривень відповідно.

Детальніше про інші зміни в наданні послуг поштовим оператором читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися