Київ представлять на престижній Міжнародній виставці нерухомості у Франції

Відповідальним за організацію участі Києва у виставці буде Департамент економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації.

Київ представить делегацію на одній із найпрестижніших міжнародних виставок нерухомості MIPIM 2022. Це інвестиційна виставка MIPIM (фр. Le Marché International des Professionnels de l’immobilier — міжнародний ярмарок професіоналів нерухомості).

Вона відбудеться 15-18 березня 2022 року в Каннах (Франція). Головною темою виставки буде "Керуючи змінами в місті" (Driving Urban Change).

Відповідальним за організацію участі Києва у виставці буде Департамент економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації.

MIPIM відвідують найвпливовіші гравці з усіх секторів міжнародної індустрії нерухомості.

Як раніше повідомляли "Коментарі", сім будівельних проєктів Києва номінували на престижну європейську архітектурну премію Міса ван дер Рое. Це премія на архітектора та дизайнера Людвіга Міса ван дер Рое, який був засновником так званого інтернаціонального стилю. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації. Нагорода вручається раз на два роки за архітектуру, яка відповідає принципам сталого розвитку, популяризує європейські культурні цінності та виділяється технологічними і конструктивними особливостями.


 

Джерело: https://www.mipim.com/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися