На українських літаках з’явились відзнаки Ірпеня, Бучі та Гостомелю (ФОТО)

Надписи про відвагу міст-героїв відобразили на фюзеляжах Ан-124-100 "Руслан"

До Дня української державності державне підприємство "Антонов" присвоїло десяти літакам імена міст-героїв України, зокрема — Ірпеню, Бучі і Гостомелю. Як передають "Коментарі", відзнаки Ірпеня та Бучі показали в меріях міст-героїв.

На українських літаках Ан-124-100 "Руслан" з’явилися надписи "Будь відважний, як Буча" (Вe brave like Bucha) та "Будь відважний, як Ірпінь" (Вe brave like Irpin). Фото літака з відзнакою Гостомелю поки що не оприлюднили.

"Ірпінь — місто відважних людей! Подвиг міста-Героя Ірпеня, яке зупинило ворога на шляху до столиці ціною руйнувань понад 70% інфраструктури міста, відображено на фюзеляжі літака Ан-124-100 (бортовий номер UR82073)", — прокоментував відзнаку ДП "Антонов" ексмер Ірпеня Володимир Карплюк. 

Фото з відзнакою міста-героя Бучі на фюзеляжі літака Ан-124-100 "Руслан" з бортовим номером UR82029 оприлюднили в Бучанській міській раді. "Будь відважний, як Буча. Назва Бучі міста-героя України віднині буде лунати над планетою, аби подвиг надихав увесь світ на єднання проти спільної біди та здобуття перемоги… На своїх крилах вони понесуть світом найновітнішу історію українців", — наголосили в мерії Бучі.

Окрім Бучі, Ірпеня та Гостомелю, державне підприємство "Антонов" до Дня української державності відзначило такі міста-герої України, як Маріуполь, Харків, Чернігів та інші.

Читайте также