Інститут у центрі Києва виставили на аукціон з приватизації

Що відомо про об’єкт та майно

Дослідний інститут у центрі Києва виставили на аукціон з приватизації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Фонд державного майна України.

За даними відомства, єдиний майновий комплексу державного підприємства "Науково-дослідний інститут радіоелектронних систем "Квант-Радіоелектроніка", розташований поблизу стадіону "Олімпійський" у Києві намагатимуться продати сьогодні, з квітня. Об’єкт знаходиться на вулиці Ділова, 5.

Прийом заявок від учасників аукціону з приватизації вже завершено. Вартість майна "Науково-дослідного інституту радіоелектронних систем "Квант-Радіоелектроніка" оцінили у понад 2,6 мільйони гривень. Серед умов продажу є недопущення звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом шести місяців. Окрім того, покупець має погасити протягом шести місяців боргів із заробітної плати та перед бюджетом.

Поточна заборгованість на день продажу становить 4 мільйони 366 тисяч гривень, з них:

·       заборгованість по заробітній платі — 127 тисяч гривень;

·       розрахунки перед бюджетом – 213 тисяч гривень;

·       страхування -22 тисяч гривень;

·       внутрішні розрахунки – 69 тисяч гривень;

·       інші поточні зобов’язання – 17 тисяч гривень;

·       прострочена кредиторська заборгованість – 3 мільйони 976 тисяч гривень.

У Фонді державного майна України зазначили, що у березні залучили 627 мільйонів гривень інвестицій. До приватизації минулого місяця долучилися 266 підприємців на 53 аукціонах. Фінальна вартість об’єктів зросла в середньому у 3,5 рази.

Читайте также