Державний завод у Києві продали на аукціоні: подробиці

Що відомо про об’єкт продажу та нового власника

У Києві на аукціоні з приватизації продали майновий комплекс столичного державного підприємства "Укроборонресурси". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України.

За даними відомства, єдиний майновий комплекс державного підприємства "Укроборонресурси" розташований у Голосіївському районі Києва за адресою Саперно – Слобідський проїзд, 3. До складу заводу входять 57 об’єктів нерухомості, три автомобілі та інше майно. Стартова ціна приватизації майна державного підприємства "Укроборонресурси" становила майже 17,6 мільйони гривень. Аукціон з приватизації спочатку призначали на 7 березня, але потім перенесли на квітень.

Загальна площа нерухомого майна складає понад 22,8 тисяч квадратних метрів. Окрім того, ДП "Укроборонресурси" належать земельні ділянки у Києві та у Стриї, щодо яких наразі тривають судові процеси. У Києві на земельній ділянці площею 950 квадратних метрів знаходяться будівлі загальною площею 420 квадратних метрів. Ще на одній земельній ділянці у столиці площею понад 1400 квадратних метрів розташовані житлова та нежитлові будівлі Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "Либідь – 3".

За цей актив на аукціоні з приватизації змагався 21 учасник. Вартість зросла майже в 12 разів. Ціна продажу склала 210,6 мільйонів гривень. Вже підписано договір купівлі-продажу єдиного майнового комплексу ДП “Укроборонресурси”. Новим власником майнового комплексу державного підприємства стало ТОВ "Епіцентр К".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися