Столична влада розглядає докапіталізацію Київміськбуду на 1 млрд грн і викуп нерухомості на 300 млн грн

Президент компанії розповів про антикризові кроки, які допоможуть відновити будівельні роботи в повному обсязі

Керівництво Київміськбуду робить все, аби відновити фінансове здоров’я будівельної компанії та повернутися до довоєнних темпів будівництва. Про це у Facebook повідомив президент компанії Ігор Кушнір.

Він нагадав, що через повномасштабне вторгнення на будівельному ринку помітно здорожчали будматеріали, виник дефіцит кваліфікованих кадрів, обвалилися продажі квадратних метрів. Через це взимку Київміськбуд був змушений призупинити роботи на будмайданчиках.

Президент компанії розповів про антикризові кроки, які допоможуть відновити роботи в повному обсязі. Очікується, що Київ викупить у компанії нерухомості на 300 млн грн на потреби міста. На розгляді комісій міськради перебуває рішення щодо докапіталізації компанії на 1 млрд грн. Триває активна робота з банками.

Втім зусиль однієї лише компанії і столичної влади не вистачить. Ігор Кушнір закликав усіх людей, що придбали нерухомість, продовжувати платити розстрочки і кредити. Адже наразі борг становить близько 326 млн грн. Для того, щоб почати будувати, компанії важлива кожна гривня.

"Ми в одному човні. Підкреслюю, що ці кошти підуть виключно на добудову того конкретного комплексу, у якому ви купили квартиру… Компанія на рівні з інвесторами зацікавлена у завершенні всіх комплексів та передачі квартир. У довоєнні часи ми часто говорили про те, що "Київміськбуд завжди добудовує до кінця". І сьогодні робимо все можливе, щоб цей девіз залишився беззаперечним", — запевнив Ігор Кушнір.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися