На станції "Дарниця" землю забруднили промисловими відходами (ВІДЕО)

Від "Укрзалізниці" будуть вимагати мільйонні компенсації

У Києві зафіксували засмічення промисловими відходами значної площі земельної ділянки на залізничній станції "Дарниця". Про це повідомили у Державній екологічній інспекції Столичного округу, передають "Коментарі".

У Дарницькому районі Києва екологічні інспектори перевірили територію локомотивного депо "Дарниця", які підпорядковане "Південно-західної залізниці" державного підприємства "Укрзалізниця". Під час перевірки працівники Державної екологічної інспекції Столичного округу зафіксували значні порушення законодавства про охорону та раціональне використання земельних ресурсів.

Засмічення землі промисловими відходами шлаку зафіксували на площі у понад 374 квадратних метри. Збитки від такої діяльності оцінюють у 10 мільйонів 246 тисяч гривень. За виявлені порушення Державна екологічна інспекція Столичного округу пред’явила претензію до "Укрзалізниці" про відшкодування збитків на вказану суму. У відомстві також оприлюднили відео засміченої земельної ділянки на залізничній станції "Дарниця". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися